Напевно, кожна людина хоча б раз у житті стикалася з ситуацією, коли м'ясо розморожувалося, але не використовувалося і знову відправлялося до морозильної камери
Готуючи випічку для своєї родини, завжди хочеться отримувати чудовий результат. Досвідчені кулінари завжди додають до дріжджового тіста оцет. Навіщо вони так роблять?
Готуючи випічку для своєї родини, завжди хочеться отримувати чудовий результат. Досвідчені кулінари завжди додають до дріжджового тіста оцет. Навіщо вони так роблять?
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.