Відійде за декілька секунд: як почистити помідори від шкірки

новини / Лайфхаки
695
0


Для приготування певних страв потрібні помідори без шкірки. Зняти їх зовсім не просто, однак є кілька лайфхаків, які за кілька секунд допоможуть позбутися від небажаної шкірки й отримати лише м'якуш.

Не всі люблять шкірку помідорів, тому часто її знімають, додаючи до різних страв, пише 24 Канал з посиланням на 5-Minutes Crafts. Окрім того, очищувати помідор потрібно для приготування томатного супу чи соусу, тому ділимося лайфхаками, які знадобитися для багатьох господинь.



Ошпарте й охолодіть

На помідорі зробіть X-подібний розріз в нижній частині помідора, а тим часом наповніть місткість з водою та кількома кубиками льоду й поставте на вогонь каструлю з водою й доведіть її до кипіння. Опустіть помідор на 30 секунд, допоки шкірка не стане м’якою. Далі поставте помідор у холодну воду на кілька секунд, а коли він трохи охолоне, вийміть з води й легко зніміть шкірку.

Нагрійте на вогні

Помідор всередині треба проткнути виделкою й протримати над розпеченою плитою кілька секунд. Повільно обертайте помідор на відстані 5 – 10 сантиметрів від вогню, а коли шкірка вже стане м’якою, просто зніміть її пальцями.

Поставте у мікрохвильову піч

Зробіть ножем X-подібний розріз в нижній частині помідора. Також можна зробити ще кілька додаткових надрізів з боків та зверху, щоб процес очищення шкірки був легшим. Покладіть помідори в мікрохвильову піч та розігрійте впродовж 30 секунд, а далі просто обережно зніміть шкірку пальцями.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм