Для приготування певних страв потрібні помідори без шкірки. Зняти їх зовсім не просто, однак є кілька лайфхаків, які за кілька секунд допоможуть позбутися від небажаної шкірки й отримати лише м'якуш.
Не всі люблять шкірку помідорів, тому часто її знімають, додаючи до різних страв, пише
24 Канал з посиланням на 5-Minutes Crafts. Окрім того, очищувати помідор потрібно для приготування томатного супу чи соусу, тому ділимося лайфхаками, які знадобитися для багатьох господинь.
Ошпарте й охолодітьНа помідорі зробіть X-подібний розріз в нижній частині помідора, а тим часом наповніть місткість з водою та кількома кубиками льоду й поставте на вогонь каструлю з водою й доведіть її до кипіння. Опустіть помідор на 30 секунд, допоки шкірка не стане м’якою. Далі поставте помідор у холодну воду на кілька секунд, а коли він трохи охолоне, вийміть з води й легко зніміть шкірку.
Нагрійте на вогніПомідор всередині треба проткнути виделкою й протримати над розпеченою плитою кілька секунд. Повільно обертайте помідор на відстані 5 – 10 сантиметрів від вогню, а коли шкірка вже стане м’якою, просто зніміть її пальцями.
Поставте у мікрохвильову пічЗробіть ножем X-подібний розріз в нижній частині помідора. Також можна зробити ще кілька додаткових надрізів з боків та зверху, щоб процес очищення шкірки був легшим. Покладіть помідори в мікрохвильову піч та розігрійте впродовж 30 секунд, а далі просто обережно зніміть шкірку пальцями.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 00:30
0
236