RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Для приготування певних страв потрібні помідори без шкірки. Зняти їх зовсім не просто, однак є кілька лайфхаків, які за кілька секунд допоможуть позбутися від небажаної шкірки й отримати лише м'якуш.

Не всі люблять шкірку помідорів, тому часто її знімають, додаючи до різних страв, пише 24 Канал з посиланням на 5-Minutes Crafts. Окрім того, очищувати помідор потрібно для приготування томатного супу чи соусу, тому ділимося лайфхаками, які знадобитися для багатьох господинь.



Ошпарте й охолодіть

На помідорі зробіть X-подібний розріз в нижній частині помідора, а тим часом наповніть місткість з водою та кількома кубиками льоду й поставте на вогонь каструлю з водою й доведіть її до кипіння. Опустіть помідор на 30 секунд, допоки шкірка не стане м’якою. Далі поставте помідор у холодну воду на кілька секунд, а коли він трохи охолоне, вийміть з води й легко зніміть шкірку.

Нагрійте на вогні

Помідор всередині треба проткнути виделкою й протримати над розпеченою плитою кілька секунд. Повільно обертайте помідор на відстані 5 – 10 сантиметрів від вогню, а коли шкірка вже стане м’якою, просто зніміть її пальцями.

Поставте у мікрохвильову піч

Зробіть ножем X-подібний розріз в нижній частині помідора. Також можна зробити ще кілька додаткових надрізів з боків та зверху, щоб процес очищення шкірки був легшим. Покладіть помідори в мікрохвильову піч та розігрійте впродовж 30 секунд, а далі просто обережно зніміть шкірку пальцями.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 236

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.