RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Авокадо – це надзвичайно смачний та корисний продукт, але помилитися з його стиглістю в магазині можуть навіть досвідчені покупці.

Якщо ви випадково купили нестигле авокадо в магазині, розчаровуватися не варто – поласувати ним ви можете вже завтра, повідомляє Express. Звісно, за умови, що покладете його у правильне місце.



Що робити, щоб авокадо швидко достигло?



Авокадо – це ідеальне доповнення до будь-якого сніданку, чи до бутерброда, але може бути дуже неприємно, якщо під час спроби розрізати фрукт ви виявите, що він твердий та ще нестиглий. Втім, засмучуватися точно не варто – потрібно скористатися кількома простими лайфхаками, що допоможуть зробити його стиглим дуже швидко.

Один з популярних лайфхаків в мережі – тримати авокадо біля джерела тепла чи вогню, але цього робити якраз не варто – так ви тільки зіпсуєте смак продукту. Чимало людей навіть готують авокадо в духовці, але це повністю псує не тільки смак, але й текстуру авокадо.

Натомість дозрівання – це природний процес, що відбувається від перетворення крохмалю на цукор у фруктах: це створює насичений вершковий смак, яким і відомі авокадо. І якщо ви хочете, аби ваша ягода швидко достигла, не зіпсувавшись у смаку, все, що насправді потрібно – це банан чи яблуко.

Обидва ці фрукти виробляють велику кількість газу етилену – рослинного гормону, що сприяє дозріванню фруктів. І коли надто багато цього газу затримується в одному місці, це може суттєво прискорити дозрівання.

Все, що потрібно зробити – це покласти авокадо з яблуками чи бананами в паперовий пакет, чи інший невеликий контейнер з кришкою. Переконайтеся, що паперовий пакет щільно закритий, і що повітря з нього не виходить, а тоді помістіть його у шафу за кімнатної температури, або ж у шухляду якомога далі від сонячного світла. Зважайте, що тепло може зіпсувати текстуру авокадо.

І вже через день ваші авокадо стануть м'якими та ідеально стиглими.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 311

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.