Чому не варто ставити молоко в дверцята холодильника: експерт розкрив поширені помилки

новини / Лайфхаки
618
0

Майже кожен кладе молоко в дверцята холодильника, але експерт розповів, чому це може бути поганою ідеєю. Виявляється, що це насправді не правильний метод, а дверцята холодильника насправді повинна використовуватися для зберігання приправ замість молока.

Коливання температури може спричинити передчасне псування молока. Фахівці Beko рекомендують зберігати молоко на середній полиці разом із йогуртами, сиром і яйцями, адже це забезпечує продуктам постійну температуру, йдеться у матеріалі Mirror, пише Главред.



Молоко, яке зберігається в дверцях, залежить від загальної температури в приміщенні, коли вони відкриваються, тобто щоразу вона коливається на кілька градусів.

"Може бути спокусливо просто кинути щотижневий набір продуктів у свій холодильник і вважати, що все буде відмінно. Однак справа в тому, що деякі частини вашого холодильника холодніші, ніж інші, тому піддаються різним видам їжі", - йдеться на веб-сайті Beko.

Щоб усунути швидке псування їжі в холодильнику Beko детально описав, що саме куди має бути.

Верхня полиця

Температура у верхній частині полиці вища, тому рекомендується зберігати тут продукти, які не потребують варіння. Це включає такі продукти, як варене та в’ялене м’ясо, залишки їжі або попередньо приготовлені страви.

Середня полиця

Середні полиці - це місце, де має бути молоко, а також молочні продукти, такі як молоко, йогурт і сир. Фахівці радять розміщувати і яйцям на середніх полицях, адже на них зберігається постійна температура.

Нижні полиці

Це найхолодніша частина холодильника, де повинні зберігатися продукти, які потрібно приготувати. Тож це найкраще місце для сирого м’яса та риби. Варто зберігати сирого м’ясо на одній полиці, тоді це допоможе запобігти перехресному зараженню.

Дверцята

Двері - це ідеальне місце для зберігання соусів та приправ, які не псуються через коливання температури. Це можуть бути банки з варенням і заправки для салатів. Усе, що містить натуральні консерванти, витримає випробування часом у дверях. Вершкове масло та спреди, які мають м’якість, також можна зберігати в дверцятах.

Ящики

Нижні ящики найкраще використовувати для фруктів і овочів разом із зеленню.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

02:00
Що їсти, щоб залишатися здоровим у 70 років? Відповідь науковців
01:45
Непросте IQ-завдання: за 5 секунд знайдіть із 13-ти птахів особливу
01:30
За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень
01:15
14 напоїв для бадьорості, якими можна замінити каву, щоб скоротити споживання кофеїну
01:00
Що можна сіяти ранньою весною: список овочів, які можна садити вже
00:45
Знадобиться всього дві хвилини: шеф-кухар розповіла, як зберегти авокадо свіжим до 30 днів
00:30
Що лікує імбир: названо шість корисних властивостей для здоров'я
00:15
З нотками детективу та драми: п'ять комедійних серіалів, які прикрасять ваш вечір
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм