RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Майже кожен кладе молоко в дверцята холодильника, але експерт розповів, чому це може бути поганою ідеєю. Виявляється, що це насправді не правильний метод, а дверцята холодильника насправді повинна використовуватися для зберігання приправ замість молока.

Коливання температури може спричинити передчасне псування молока. Фахівці Beko рекомендують зберігати молоко на середній полиці разом із йогуртами, сиром і яйцями, адже це забезпечує продуктам постійну температуру, йдеться у матеріалі Mirror, пише Главред.



Молоко, яке зберігається в дверцях, залежить від загальної температури в приміщенні, коли вони відкриваються, тобто щоразу вона коливається на кілька градусів.

"Може бути спокусливо просто кинути щотижневий набір продуктів у свій холодильник і вважати, що все буде відмінно. Однак справа в тому, що деякі частини вашого холодильника холодніші, ніж інші, тому піддаються різним видам їжі", - йдеться на веб-сайті Beko.

Щоб усунути швидке псування їжі в холодильнику Beko детально описав, що саме куди має бути.

Верхня полиця

Температура у верхній частині полиці вища, тому рекомендується зберігати тут продукти, які не потребують варіння. Це включає такі продукти, як варене та в’ялене м’ясо, залишки їжі або попередньо приготовлені страви.

Середня полиця

Середні полиці - це місце, де має бути молоко, а також молочні продукти, такі як молоко, йогурт і сир. Фахівці радять розміщувати і яйцям на середніх полицях, адже на них зберігається постійна температура.

Нижні полиці

Це найхолодніша частина холодильника, де повинні зберігатися продукти, які потрібно приготувати. Тож це найкраще місце для сирого м’яса та риби. Варто зберігати сирого м’ясо на одній полиці, тоді це допоможе запобігти перехресному зараженню.

Дверцята

Двері - це ідеальне місце для зберігання соусів та приправ, які не псуються через коливання температури. Це можуть бути банки з варенням і заправки для салатів. Усе, що містить натуральні консерванти, витримає випробування часом у дверях. Вершкове масло та спреди, які мають м’якість, також можна зберігати в дверцятах.

Ящики

Нижні ящики найкраще використовувати для фруктів і овочів разом із зеленню.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 216

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.