Деякі види риби заслуговують особливої уваги. Усе тому, що вони настільки багаті корисними елементами, що перевершують усі інші варіанти.
Про це
пише Радіо Трек.
"Суперфудом" серед морепродуктів традиційно вважається лосось. У ньому містяться жирні омега-3 кислоти, вітаміни групи В та якісний білок.
Однак у цієї риби є один значний недолік: як і більшість червоних сортів, лосось є дуже дорогим.
Водночас існують не менш поживні аналоги, які доступні кожному. Наприклад, омега-3 та повний набір вітамінів В і D можна знайти в скумбрії.
Ці ж елементи є в хеку та оселедці. Ці види риби дуже корисні для серця і коштують значно дешевше, ніж форель або сьомга.
Важливо не зіпсувати продукт під час приготування. Смаження краще уникати. Рибу краще тушкувати, запікати або варити. Якщо ж обирати оселедець, то він обов’язково має бути слабосолоним.
Цей матеріал призначений для загальноосвітніх цілей і його не слід використовувати для встановлення медичних діагнозів або самолікування.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 00:30
0
440