Осінь асоціюється не лише з гарбузами, але й з лимонами. Лимонний пиріг готується легко та з доступних продуктів.
Про це пише
UA Вісник
Інгредієнтияйця — 3 шт.;
лимон — 1 шт.;
борошно — 250 г;
розпушувач — 12 г;
цукор — 140 г;
олія — 120 г;
йогурт — 100 г;
ванілін — 8 г.
Як приготуватиЗбийте яйця разом з цукром. Повинна бути пишна піна, тому краще це робити міксером. Продовжуйте збивати та влийте олію, натуральний йогурт. Додайте ванілін, цедру лимона та лимонний сік.
Ретельно змішайте всі компоненти. Тепер потрібно просіяти борошно з розпушувачем. Вимішайте однорідну масу. Змастіть форму для випікання. Залийте в неї тісто. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин. Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 01:30
0
373