Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Ведуча ранкового шоу розповіла, чим найкраще смакувати в Чернівцях

Ведуча ранкового шоу на ICTV Юлія Зорій обожнює подорожувати Україною і не упускає можливості провести уік-енд, відкриваючи нові цікаві куточки рідної країни.

Юля - справжній гурман, тому оцінювати міста любить з гастрономічною точки зору, пише журнал Elle.

"Я дуже люблю смачно поїсти і в кожному місті, де б я не була, намагаюся знаходити цікаві гастрономічні місця. За останні кілька років Київ відкрив для мене кілька прекрасних ресторанів з грузинською кухнею. Ми з колегами по ефіру Пашею Казарін і Антоном Равицьким деякий час після ранкових ефірів приходили туди снідати. У грузинських ресторанах Києва можна покуштувати класичні страви з тандира і з мангала, серед яких каре телятини і баранини, створені за старовинними рецептами. Також можна спробувати шашлики і кебаби, для приготування яких використовується баранина. Але найулюбленіше моє блюдо - хінкалі в грузинському ресторані Gogi", - сказала Ю. Зорій.

"Місто під номером два, де найсмачніша кухня, це мої рідні Чернівці. Багатокультурне гастрономічне свято, де перетинаються українські, румунські, молдавські та європейські кулінарні традиції. Найкращий час для відвідування Чернівців - осінь. Особисто рекомендую покуштувати румунсько-молдовську кухню: шкварки, гострий угорський бограч, заливна бараняча ніжка, телячі медальйони. Одна з найсмачніших страв Західної України - бануш. В який ресторан ви ні зайдете в Чернівцях, бануш завжди буде виготовлений за особливим рецептом. А різноманітність його заправок просто захоплює: бануш зі сметаною, з молоком, з вершками, білими грибами, карпатською бринзою, м'ясними заправками - одним словом, повний достаток", - розповіла вона.

Раніше Юлія Зорій розповіла, як їй доводилось працювати офіціантом у ресторані в Києві.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Рейтинг:
(голосів: 1)
5-10-2016, 17:10
Коментарів 0 Переглядів 1921

Новини партнерів:
На Буковині на хабарі 600 доларів затримали слідчого поліції
Він вимагав 3 тисячі доларів від групи осіб, обвинувачених ним у крадіжці в рамках кримінального провадження
Мінфін дав гарантії Чернівецькій міськраді для отримання кредиту на закупівлю нових тролейбусів
До вересня цього року ЄБРР зарезервував грантові кошти 1 млн євро, які у випадку отримання кредиту, не потрібно повертати




Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Loading...
Унікальні праліси та старовікові ліси Буковини потребують термінового захисту (прес-реліз)

В рамках проекту “Збереження карпатських пралісів” у 2014-2015 роках місцеві науковці та експерти провели грунтовні обстеження лісів на територіях, прилеглих до національних природних парків області:"Черемоський" і "Вижницький"
4 салони одягу в Чернівцях, з якими ви будете виглядати на всі 100 (на правах реклами)

Перелік магазинів, де можна знайти комплекти вбрань для неї та нього як для урочистих подій (вечірній вихід, весілля), так і на щодень
TRINITY BRIDE: випускна сукня для маленької принцеси (на правах реклами)

Кожна дівчинка мріє про сукню принцеси. Випускний у дитячому садочку – прекрасний привід здійснити цю мрію!
• Опитування
Від раку шийки матки допоможе вакцина

Вакцинуватися бажано до початку статевого життя
Рубрика здоров'я ...