Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Ведуча ранкового шоу розповіла, чим найкраще смакувати в Чернівцях

Ведуча ранкового шоу на ICTV Юлія Зорій обожнює подорожувати Україною і не упускає можливості провести уік-енд, відкриваючи нові цікаві куточки рідної країни.

Юля - справжній гурман, тому оцінювати міста любить з гастрономічною точки зору, пише журнал Elle.

"Я дуже люблю смачно поїсти і в кожному місті, де б я не була, намагаюся знаходити цікаві гастрономічні місця. За останні кілька років Київ відкрив для мене кілька прекрасних ресторанів з грузинською кухнею. Ми з колегами по ефіру Пашею Казарін і Антоном Равицьким деякий час після ранкових ефірів приходили туди снідати. У грузинських ресторанах Києва можна покуштувати класичні страви з тандира і з мангала, серед яких каре телятини і баранини, створені за старовинними рецептами. Також можна спробувати шашлики і кебаби, для приготування яких використовується баранина. Але найулюбленіше моє блюдо - хінкалі в грузинському ресторані Gogi", - сказала Ю. Зорій.

"Місто під номером два, де найсмачніша кухня, це мої рідні Чернівці. Багатокультурне гастрономічне свято, де перетинаються українські, румунські, молдавські та європейські кулінарні традиції. Найкращий час для відвідування Чернівців - осінь. Особисто рекомендую покуштувати румунсько-молдовську кухню: шкварки, гострий угорський бограч, заливна бараняча ніжка, телячі медальйони. Одна з найсмачніших страв Західної України - бануш. В який ресторан ви ні зайдете в Чернівцях, бануш завжди буде виготовлений за особливим рецептом. А різноманітність його заправок просто захоплює: бануш зі сметаною, з молоком, з вершками, білими грибами, карпатською бринзою, м'ясними заправками - одним словом, повний достаток", - розповіла вона.

Раніше Юлія Зорій розповіла, як їй доводилось працювати офіціантом у ресторані в Києві.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Рейтинг:
(голосів: 1)
5-10-2016, 17:10
Коментарів 0 Переглядів 1967

Новини партнерів:
У Чернівецькій області за добу у водоймах потонули троє людей
24 липня у річках і ставках на Буковині втопилися троє осіб
У Чернівцях потяг збив чоловіка
Потерпілого госпіталізовано
У Коровії чернівчанка на легковику збила юнака - хлопець у комі
Аварія сталася у селі Коровія Глибоцького району на трасі "Чернівці - Тереблече"




Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Loading...
Скоро школа! 7 магазинів у Чернівцях з усім необхідним (на правах реклами)

Для полегшення пошуку пропонуємо низку чернівецьких магазинів, де можна знайти красивий урочистий і буденний дитячий одяг, усю шкільну атрибутику тощо
Піцерія в Чернівцях запрошує на постійну роботу! (на правах реклами)

Своєчасна та стабільна оплата праці. Для іногородніх надаємо житло у робочі дні.
Маленькі будівельники від "Міста мрій" (на правах реклами)

Нещодавно, 15 липня 2017 року (з 12:00 до 15:00), у Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулася реалізація національного проекту "Місто професій".
Поради для чоловіків від лікаря-уролога МЦ "Оксфорд Медікал" (на правах реклами)

Більшість чоловіків, що мають проблеми з ерекцією або передчасним сім’явиверженням навіть не знають, до кого можна звернутися, і загалом погано проінформовані про можливість лікування таких порушень. Крім того, за статистикою, 30–40% чоловіків у віці від 25 до 40 років страждають від простатиту
• Опитування
Буковинка за все життя не випила ще жодної таблетки
У "Доброму здоров’ї" читайте, як лікуватися травами.
Рубрика здоров'я ...