RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Радіо | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Ведуча ранкового шоу розповіла, чим найкраще смакувати в Чернівцях

Ведуча ранкового шоу на ICTV Юлія Зорій обожнює подорожувати Україною і не упускає можливості провести уік-енд, відкриваючи нові цікаві куточки рідної країни.

Юля - справжній гурман, тому оцінювати міста любить з гастрономічною точки зору, пише журнал Elle.

"Я дуже люблю смачно поїсти і в кожному місті, де б я не була, намагаюся знаходити цікаві гастрономічні місця. За останні кілька років Київ відкрив для мене кілька прекрасних ресторанів з грузинською кухнею. Ми з колегами по ефіру Пашею Казарін і Антоном Равицьким деякий час після ранкових ефірів приходили туди снідати. У грузинських ресторанах Києва можна покуштувати класичні страви з тандира і з мангала, серед яких каре телятини і баранини, створені за старовинними рецептами. Також можна спробувати шашлики і кебаби, для приготування яких використовується баранина. Але найулюбленіше моє блюдо - хінкалі в грузинському ресторані Gogi", - сказала Ю. Зорій.

"Місто під номером два, де найсмачніша кухня, це мої рідні Чернівці. Багатокультурне гастрономічне свято, де перетинаються українські, румунські, молдавські та європейські кулінарні традиції. Найкращий час для відвідування Чернівців - осінь. Особисто рекомендую покуштувати румунсько-молдовську кухню: шкварки, гострий угорський бограч, заливна бараняча ніжка, телячі медальйони. Одна з найсмачніших страв Західної України - бануш. В який ресторан ви ні зайдете в Чернівцях, бануш завжди буде виготовлений за особливим рецептом. А різноманітність його заправок просто захоплює: бануш зі сметаною, з молоком, з вершками, білими грибами, карпатською бринзою, м'ясними заправками - одним словом, повний достаток", - розповіла вона.

Раніше Юлія Зорій розповіла, як їй доводилось працювати офіціантом у ресторані в Києві.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
5-10-2016, 17:10
Коментарів 0 Переглядів 2 869

На Центральній площі розмістили як "фотозону" опудала тварин – вовка, вепра та борсука

Загалом від початку пандемії в Чернівецькій області зафіксували 87 361 випадок коронавірусу

Народний артист України родом із Буковини виконує свої найвідоміші хіти
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Це що – безкоштовно? Та ну!». Блог Надії Макушинської
Про дітей і (не)втрачені можливості
«Так вони знущаються над нами». Блог Надії Будної
У черзі до банку люди розмовляють про очікуване підвищення тарифів на комунальні послуги восени
«Вам гроші заплатили, а ви напишете!» Блог Анни Семьонової
Не підслуховувати наших людей протягом останнього часу вже не можу.
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео

Холодно, дощ, багнюка, але це не зупиняє справжніх науковців

25.09.21 р. о 12.00 у приміщенні Чернівецької обласної організації товариства "Знання" України відбудеться конкурсний відбір на І навчальний семестр.

Компанія Flowers.ua https://flowers.ua/ займається доставкою квітів та подарунків в Чернівці та в будь-яке інше місто України і світу вже більш ніж два десятки років та знає толк у своїй справі.

З 22.09 до 29.09 у магазині можна вигідно придбати речі та зекономити 15 або 20% вартості.

Як працює ринок електричної енергії та чи легко укласти договір із постачальником, розповів директор ТОВ "Національна енергетична група" Борис Мирославович ПРОКОПЕЦЬ.

Усі шанувальники гіпермаркету "Ашан" тепер мають можливість без проблем дістатися до свого улюбленого магазину, оскільки перший етап ремонту вулиці Хотинської вже завершено.

Сьогодні ми поспілкувалися з керівником однієї із служб таксі у Чернівцях – MOEcoTAXI – Тимуром Ванчуровим і розпитали його про принципи та особливості роботи їхнього сервісу.