Ведуча ранкового шоу на ICTV Юлія Зорій обожнює подорожувати Україною і не упускає можливості провести уік-енд, відкриваючи нові цікаві куточки рідної країни.
Юля - справжній гурман, тому оцінювати міста любить з гастрономічною точки зору, пише журнал Elle.
"Я дуже люблю смачно поїсти і в кожному місті, де б я не була, намагаюся знаходити цікаві гастрономічні місця. За останні кілька років Київ відкрив для мене кілька прекрасних ресторанів з грузинською кухнею. Ми з колегами по ефіру Пашею Казарін і Антоном Равицьким деякий час після ранкових ефірів приходили туди снідати. У грузинських ресторанах Києва можна покуштувати класичні страви з тандира і з мангала, серед яких каре телятини і баранини, створені за старовинними рецептами. Також можна спробувати шашлики і кебаби, для приготування яких використовується баранина. Але найулюбленіше моє блюдо - хінкалі в грузинському ресторані Gogi", - сказала Ю. Зорій.
"Місто під номером два, де найсмачніша кухня, це мої рідні Чернівці. Багатокультурне гастрономічне свято, де перетинаються українські, румунські, молдавські та європейські кулінарні традиції. Найкращий час для відвідування Чернівців - осінь. Особисто рекомендую покуштувати румунсько-молдовську кухню: шкварки, гострий угорський бограч, заливна бараняча ніжка, телячі медальйони. Одна з найсмачніших страв Західної України - бануш. В який ресторан ви ні зайдете в Чернівцях, бануш завжди буде виготовлений за особливим рецептом. А різноманітність його заправок просто захоплює: бануш зі сметаною, з молоком, з вершками, білими грибами, карпатською бринзою, м'ясними заправками - одним словом, повний достаток", - розповіла вона.
Раніше Юлія Зорій розповіла, як їй доводилось
працювати офіціантом у ресторані в Києві.
Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
5-10-2016, 17:10
0
3 238