RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » Новини Чернівців » Ведуча ранкового шоу розповіла, чим найкраще смакувати в Чернівцях

Ведуча ранкового шоу розповіла, чим найкраще смакувати в Чернівцях

Ведуча ранкового шоу на ICTV Юлія Зорій обожнює подорожувати Україною і не упускає можливості провести уік-енд, відкриваючи нові цікаві куточки рідної країни.

Юля - справжній гурман, тому оцінювати міста любить з гастрономічною точки зору, пише журнал Elle.

"Я дуже люблю смачно поїсти і в кожному місті, де б я не була, намагаюся знаходити цікаві гастрономічні місця. За останні кілька років Київ відкрив для мене кілька прекрасних ресторанів з грузинською кухнею. Ми з колегами по ефіру Пашею Казарін і Антоном Равицьким деякий час після ранкових ефірів приходили туди снідати. У грузинських ресторанах Києва можна покуштувати класичні страви з тандира і з мангала, серед яких каре телятини і баранини, створені за старовинними рецептами. Також можна спробувати шашлики і кебаби, для приготування яких використовується баранина. Але найулюбленіше моє блюдо - хінкалі в грузинському ресторані Gogi", - сказала Ю. Зорій.

"Місто під номером два, де найсмачніша кухня, це мої рідні Чернівці. Багатокультурне гастрономічне свято, де перетинаються українські, румунські, молдавські та європейські кулінарні традиції. Найкращий час для відвідування Чернівців - осінь. Особисто рекомендую покуштувати румунсько-молдовську кухню: шкварки, гострий угорський бограч, заливна бараняча ніжка, телячі медальйони. Одна з найсмачніших страв Західної України - бануш. В який ресторан ви ні зайдете в Чернівцях, бануш завжди буде виготовлений за особливим рецептом. А різноманітність його заправок просто захоплює: бануш зі сметаною, з молоком, з вершками, білими грибами, карпатською бринзою, м'ясними заправками - одним словом, повний достаток", - розповіла вона.

Раніше Юлія Зорій розповіла, як їй доводилось працювати офіціантом у ресторані в Києві.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
5-10-2016, 17:10
Коментарів 0 Переглядів 3 238

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вранці температура повітря становить -1°


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.