RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Виникли проблеми з транспортним засобом, шукаєте надійний дизель-сервіс у Чернівцях? Тоді звертайтеся у "Pegas".

"Pegas" – автосервіс, який пропонує оперативне професійне вирішення завдань будь-якої складності з діагностики, ремонту і обслуговування дизельних автомобілів. Для того, щоб повною мірою забезпечити ремонт дизельних автомобілів своїх клієнтів, на СТО використовують нові, ліцензовані, а також оригінальні запчастини.

Дизель-сервіс “Pegas” – надійний помічник для вашого авто (на правах реклами)


Тут виконують такий самий технологічний процес під час ремонту і обслуговування авто, що і дилерські центри, і фірмові станції, але існує одна відмінність – ціни значно нижчі.

У цьому Ви можете переконатися самі, завітавши у дизель-сервіс, що на вул. Енергетичній, 3 у Чернівцях.

Послуги, які надає дизель-сервіс "Pegas"

Ми успішно та професійно займаємося сервісним обслуговуванням, ремонтом автомобілів і всіх його частин. Основним напрямком станції технічного обслуговування є надання широкого спектру послуг щодо дизельних автомобілів. З усього переліку можна виділити такі:

• ремонт та діагностика дизельних систем, ходової частини, форсунок, розвал-сходження
• заміна ременів ГРМ
• заміна мастил, фільтрів, охолоджувальної рідини та ін.

Одним з основних і пріоритетних напрямків діяльності "Pegas" є ремонт дизельної системи. Ми маємо багаторічний досвід у цій сфері, професійних працівників і новітнє технічне обладнання, яке необхідне і є обов'язковим, щоб якісно виконати ремонт та діагностику Вашого транспортного засобу, чітко дотримуючись усіх стандартів і правил.

Дизель-сервіс “Pegas” – надійний помічник для вашого авто (на правах реклами)


Комп'ютерна діагностика автомобіля. Стосовно цієї послуги в автосервісах існує безліч суперечок між власниками авто. Адже деякі з них досі довіряють старим методам діагностики: щоб знайти несправність, потрібно повністю розібрати двигун, або ж можна визначити "на слух". Особливо скептично до комп'ютерів ставляться люди похилого віку, які вважають, що комп'ютер не може досконально знати автомобіль і визначити, що саме у ньому зламалось.

Але хоч би що говорили, комп'ютерна діагностика автомобіля вивела технічне обслуговування і ремонт авто на новий якісний рівень. Сьогодні існують різні комп'ютерні програми (кожен автомобіль має свою програму, тому софт діагностики для кожного з них різний), що дозволяє отримати необхідні дані, з різних вузлів і агрегатів автомобіля.

Комп'ютерна діагностика – своєрідний рентген автомобіля, що дозволяє максимально точно визначити стан Вашого авто на конкретний момент часу. При цьому вона дає можливість оптимізувати витрати на отримання даних про те, наскільки автомобіль, щасливим володарем якого Ви є, вимагає втручання з точки зору його технічного обслуговування.

Завдяки сучасним програмам, продіагностувавши автомобіль, можна знайти навіть найдрібніші дефекти. Також варто відзначити той факт, що комп'ютерна діагностика допомагає зекономити такі важливі складові у житті будь-якого шанувальника авто, як гроші і час.

Дизель-сервіс “Pegas” – надійний помічник для вашого авто (на правах реклами)


Ремонт ходової. У процесі експлуатації авто, його ходова відчуває чималі навантаження. Саме тому будь-якому автомобілю час від часу потрібна якісна діагностика і своєчасний ремонт ходової. У СТО "Pegas" здатні запропонувати Вам професійні послуги в цій галузі.

Для того щоб визначити несправність вчасно і правильно, а також провести високоякісний ремонт ходової, необхідно чітко уявляти її складові і знати особливості кожної з них. Завдяки точній діагностиці ми зможемо визначити будь-які несправності ходової частини автомобіля, а головне – виконати оперативний і якісний ремонт!

Дизель-сервіс “Pegas” – надійний помічник для вашого авто (на правах реклами)


Форсунки – це одні з основних елементів кожного сучасного транспорту. Відмінний ремонт форсунок гарантує злагоджену і надійну роботу двигуна Вашого автомобіля. Форсунки досить екологічні і мають систему нейтралізації токсичних вихлопів. Якщо робота форсунок дала збій, наші фахівці проведуть професійну діагностику та здійснять якісний ремонт паливного насоса. СТО "Pegas" забезпечена всім необхідним обладнанням, яке у сукупності з практичними знаннями і навичками працівників грамотно усуне несправність форсунок Вашого автомобіля.

Вам більше не доведеться щомісяця їздити і усувати дрібні несправності. Просто приженіть свого "залізного коня" до нас в автосервіс, і Ви надовго забудете, що таке постійний ремонт!

Дизель-сервіс “Pegas” – надійний помічник для вашого авто (на правах реклами)


У дизель-сервісі "Pegas" можна зробити діагностику, терміновий, плановий і капітальний ремонт й обслуговувати дизелі різної модифікації.

Сезонне технічне обслуговування сприяє своєчасному виявленню нових потенційно несправних вузлів та агрегатів автомобіля, а також вчасному його ремонту або заміні. Такий підхід до транспортного засобу забезпечить не тільки надійність, але і значну економію Ваших фінансів, оскільки поломці авто завжди дешевше запобігти, ніж усувати її наслідки.

Якщо Вам потрібна діагностика автомобіля перед тим, як його придбати, то працівники техцентру проведуть необхідний ТО і допоможуть зробити правильний вибір нового авто. Ми пропонуємо нашим клієнтам цілу низку послуг, що допоможуть підтримувати автомобіль в ідеальному стані.

Дизель-сервіс “Pegas” – надійний помічник для вашого авто (на правах реклами)


Переваги дизель-сервісу "Pegas":

• СТО обладнана високотехнологічною комп'ютерною технікою, сучасними інструментами, є відповідні просторі майданчики;
• суворо дотримуються всіх стандартів,
• досвідчений кваліфікований персонал, який здійснює професійний підбір всіх необхідних запчастин до транспортного засобу, що істотно заощадить Ваш дорогоцінний час;
• працює тільки із надійними і перевіреними партнерами з постачання автозапчастин;
• дизель-ремонт будь-якого характеру за оптимальними цінами.

Дизель-сервіс “Pegas” – надійний помічник для вашого авто (на правах реклами)


Телефонуйте: (095) 337 85 87, (095) 395 53 80, (098) 748 99 60. Вам нададуть всю необхідну інформацію.

Крім цього, можете відвідати СТО за адресою: вул. Енергетична, 3 у зручний для Вас час.
Редактор: Марія Фернюк
17-03-2016, 09:30
Коментарів 0 Переглядів 6 527

Теги -

Інформацію перевіряють відповідні служби
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт обладнання
Люди хочуть отримати "соціальні допомоги", а втрачають тисячі гривень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.