RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Алкоголь — наркотична отрута, що діє насамперед на нервові клітини кори головного мозку. Регулярне споживання великої кількості алкоголю протягом довгого періоду часу призводить до алкоголізму. До того ж такий напій дуже калорійний.

Про це повідомляє тренер Юрій Попко.



Вплив на організм

Алкоголь володіє потужним сечогінним ефектом, що не є добре, оскільки це призводить до зневоднення організму і погану роботу нейронів головного мозку.

Такий напій вбиває нейрони головного мозку. Звідси й затормошеність.

"Не слід порівнювати себе з італійцями, французами, греками, іспанцями, які чи не щодня під градусом перебувають і одночасно вони довгожителі, цьому існує логічне пояснення", - йдеться у повідомленні.

Це називається гіперкомпенсація. У них фермент алкогольдегідрогеназа виробляється в більшій кількості й відповідно організм легше і швидше виводить цей алкоголь з організму.

Варто знати, чим міцніший алкоголь — тим більше він пошкоджує слизистого кишківника, в якій живе скільки бактерій, скільки всього клітин в організмі.

Алкоголь викликає патогенну флору, яка виділяє ендотоксини, а вони своєю чергою — запальний процес в печінці.

Також в мікрофлорі буде гірше засвоювання продуктів. До того ж в алкоголі багато цукрів, якими живляться грибкові інфекції.

Калорійність алкоголю

Калорійність складає 7 ккал. Для порівняння білки й вуглеводи — це по 4 ккал на 1 г, а жири 8 ккал.

Коли людина споживає алкоголь, то одразу 33% алкоголю всмоктується через стінки шлунку, залишок поступово попадає в кровотік з тонкого кишківника.

Алкоголь являє собою канцероген, який підвищує ризик раку. Якщо ж мова йде про допустиму норму алкоголю, то це 2 дози для чоловіків, або 1 доза для жінок на день.

Норма — це 14 г. Як воно виглядає в алкоголі: 35 г горілки, 100 г вина або 300 г пива. Все що вище цієї норми — вже зловживання.

Що показало дослідження

За словами тренера, проведений був дослід на тисячі жінок і чоловіків, протягом десятків років, якого вони споживали регулярно алкоголь кожен день в малих дозах.

Згодом помітили, що в жінок зріс ризик захворювання на рак печінки, травної системи та молочних залоз.

Чоловіки сильніші в цьому плані, побічних ефектів таких не спостерігалось.
Також в ході цього експерименту виявили, що регулярне споживання фолієвої кислоти зменшує захворювання на рак у жінок на 90%, тобто нівелює негативний вплив алкоголю.

Алкоголь сповільнює схуднення

Замість того, щоб розщеплювати жир, організм спершу буде розщеплювати спирт, щоб швидше позбутись токсичної речовини.

Тренер радить взагалі не споживати алкоголь, оскільки практично він містить багато мінусів. Але якщо вже колись доведеться, то краще обирати не дуже міцний алкоголь і не в великих кількостях.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
12-07-2024, 16:00
Коментарів 1 Переглядів 1 316

Hаписав: yura, Коментарів: 771, Новин: 0, 12 липня 2024 17:46
В новині:
НАДЗВИЧАЙНА НЕБЕЗПЕКА ( ОПАСНОСТЬ, РОСІЙСЬКОЮ ) ЛЮБИХ ОТРУТ (АЛКОГОЛЬ, безумовно, серед них; не можу не застерегти, що НАДЗВИЧАЙНО НЕБЕЗПЕЧНА СІЛЬ, яка вважається безпечною їжею) не лише у пошкодженні внутрішніх органів, а, можливо, ще небезпечніше, якщо в отруєному стані вимушений пересуватись, наприклад, щоб отримати гроші на існування для СВОГО чергового отруєння, бо в отруєному стані абсолютно НЕ усвідомлюєш ніяких небезпек, в тому числі, й тих, які і стають небезпеками лише при їх неусвідомлені, - ну, до прикладу, будучи отруєним і ледве, але пересуваючись, є величезна небезпека впасти біля віток навіть деяких кущів квіток, чагарника, (кустарника, російською) в місті, в селі, на городі чи у лісі і опинитись з виколотими очима; якщо ж через вже поганий зір у ЗАЛІЗНО-Скляних ОКУЛЯРАХ на переносиці пересуваєшся, то у отруєному стані є дуже велика небезпека спіткнутись і впасти на ТВЕРДІ ПРЕДМЕТИ навіть в домашніх умовах, особливо якщо лише прокинувся і дуже сонний, але за інерцією завжди одягаєш ЗАЛІЗНО-Скляні ОКУЛЯРИ, а тоді скло розбитих окулярів виколює очі
Внаслідок надзвичайно сильного отруєння отрутою (їх комбінаціями), повністю втрачається концентрація і навіть у домашніх умовах є величезна небезпека впасти з висоти, чи підслизнутись у ЗАЛІЗНІЙ ВАННІЙ та впасти, вдаритись, втратити свідомість і захлинутись

Про інші НЕБЕЗПЕЧНІ ОТРУТИ написав у дуже багатьох коментарях і на цьому сайті - може комусь допоможе, бо, повторюсь, в отруєному стані взагалі не усвідомлюєш ніяких небезпек (опасностей, російською)

А ПРО ТЕ, ЯКОЮ СТРАШНОЮ ОТРУТОЮ (ОТРАВОЙ, РОСІЙСЬКОЮ) Є АЛКОГОЛЬ Є НЕПЕРЕВЕРШЕНА НАДЗВИЧАЙНО КОРИСНА (ПОЛЕЗНАЯ, РОСІЙСЬКОЮ) З ТОЧКИ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ЖИТТЯ, ЗОРУ, ЗДОРОВ'Я ПІСНЯ ШАНОВНИХ ПРЕКРАСНИХ МУЗИКАНТІВ ІВАНА ВІКТОРОВИЧА ВОРОБЙОВА ТА ГРУПИ ХАЙ-ВАЙ
З НАЗВОЮ сука-алкоголь:
https://youtu.be/f_At8kaVQYo?si=jvjtWRUV52VcxztH
І ОСНОВНИЙ ВИСНОВОК ЦІЄЇ НЕПЕРЕВЕРШЕНОЇ ПІСНІ ПРО ТЕ, ДО ЧОГО ДОВОДИТЬ НАДЗВИЧАЙНО СТРАШНА ОТРУТА АЛКОГОЛЬ, НАДЗВИЧАЙНО ЧІТКИЙ І КОНКРЕТНИЙ: ЕСЛИ НЕ СДОХНУ, ТО СОЙДУ С УМА


Зараз правоохоронці проводять із затриманою процесуальні дії

Учням 1–4 класів обіцяють якісне й поживне гаряче харчування безкоштовно
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

У заході взяли участь 36 колективів, з них 5 - з Румунії та Польщі.


Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
ВІДЕО Переглянути все відео

До Чернівців Сашко Лірник завітав із двома програмами: для дітей та дорослих

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Власний автомобіль не просто функціональна та дорога техніка, а необхідність – те, що приносить комфорт, відчуття стабільності, свободи, самодостатності та мобільності. Однак ставши власником авто кожен бере на себе відповідальність перед іншими учасниками руху.

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.