RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Радіо | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Молодий буковинець » новини » Смачні страви з м'яса: чотири оригінальних рецепти

Смачні страви з м'яса: чотири оригінальних рецепти

Картопля запечена з беконом

Інгредієнти:



6 картоплин,

2 середні цибулини,

180 г бекону,

5 ст. л. оливкової олії,

4–5 гілочок тім’яну,

сіль, черний перець

Приготування:

Цибулю порізати півкільцями. Змішати оливкову олію, бекон і цибулю. Відділіть листочки тім’яну від гілочок, додайте до олії з беконом. Поперчіть.

Почистити картоплю. Тонким гострим ножем надрізати кожну картоплину тонкими (по 2 мм) скибочками, не дорізуючи до кінця приблизно на 1 см.
Скласти тісненько картоплю в форму для запікання. Посолити і рівномірно розподілити бекон з тім’яном. Олією, що залишилася, змастіть картоплю.

Накрийте картоплю фольгою і покладіть в розігріту духовку до 170 °С духовку на 30 хв. Після зніміть фольгу і запікайте до золотисто-коричневої скоринки приблизно 20 хв. Подавайте страву гарячою.

Смачні страви з м'яса: чотири оригінальних рецепти


Рулетики з телятини із солодким перцем

Інгредієнти:

400 г телячої вирізки,

1 червоний і 1 жовтий солодкі перці,

1 см кореня імбиру,

1 ст. л. лимонного соку,

оливкова олія,

кунжут,

соль, чорний перець.

Для соусу:

1 ст. л. меду,

2 ст. л. рисового оцту,

5 ст. л. соєвого соусу,

2 ст. л. солодкого соусу чилі,

1/2 ч. л. натертого кореня імбиру,

1 маленький зубчик часнику,

1/2 ч. л. оливкової олії.

Приготування:

Вирізку наріжте скибочками по 3 мм і злегка відбийте. Імбир очистіть і натріть на дрібній тертці. Змішайте його з лимонним соком, сіллю, перцем і 2 ст. л. оливкової олії. Намастіть цим маринадом м’ясо і залиште на 10 хв.

Перці розріжте навпіл, викиньте насіння і наріжте довгою соломкою. Розігрійте на сковороді оливкову олію й обсмажте там перець. Він повинен злегка підсмажитися, але залишатися хрумким. Для соусу прогрійте в сотейнику мед и соєвий соус, додайте соус чилі і рисовий оцет. Покласти натертий імбир і дрібно нарізаний часник. Залишити на 15 хв.,

Обсмажити м'ясо на сковороді, по 1,5 хв. з кожного боку. Покладіть на кожну скибочку по кілька смужок обсмаженого перцю і загорніть в рулет. Зафіксуйте рулетки шпажками. Подавайте теплі рулети з соусом.

Порада. Щоби м’ясо було легко нарізати тонкими скибочками, покладіть його в морозилку на 15 хв.

Смачні страви з м'яса: чотири оригінальних рецепти


Запечена курка з помідорами, часником і багетом

Інгредієнти:

1 курка,

400 г помідорів чері,

2 головки часнику,

1 невеликий багет,

100 мл білого сухого вина,

оливкова олія,

вершкове масло,

сіль, чорний перець,

мікрозелень для прикраси.

Приготування:

У курки видаліть зайвий жир, наріжте її на порційні шматки, посоліть і поперчіть. Часник розберіть на зубчики, трохи роздушіть, не очищаючи.
Розігрійте в сковороді суміш оливкової олії і вершкового масла з зубчиками часнику, на сильному вогні дуже швидко обсмажте шматочки курки до рум'яної скоринки.

Перекладіть курку і часник в глибоку форму для запікання, полийте вином, накрийте фольгою, запікайте при 140 ° С 30 хв.

Додайте в форму помідори і шматочки багета, полийте оливковою олією, поперчіть, посоліть і поверніть в духовку без фольги на 15 хв. Прикрасьте мікрозеленню і подавайте.

Смачні страви з м'яса: чотири оригінальних рецепти


Качині ніжки з гарбузовим пюре

Інгредієнти:

4 качині ніжки,

60 мл оливкової олії,

600 г гарбуза,

300 мл червоного сухого вина,

50 г кориці, бадьяну, цукру,

100 мл курячого бульйону,

1 лавровий лист,

сіль, перець.

Приготування:

Обсмажте качині ніжки на оливковій олії в каструлі з товстим дном, солимо, перчимо.

Смажте 3 хв., влийте 100 мл курячого бульйону. Зробіть малий вогонь, додайте лавровий лист, сіль, перець, накрийте кришкою і тушкуйте 1-1,5 години до готовності.

Готову качку викладіть її на деко і покладіть у духовку на 5-7 хвилин, запікайте до золотистої скоринки.

Гарбуз варіть до готовності, а потім збийте в блендері. Додайте сіль, перець.

Для винного соусу червоне сухе вино, корицю, бадьян і цукор доведіть до кипіння і випаруйте.

Викладіть гарбузове пюре на тарілку, зверху – качину ніжку. Полийте страву винним соусом.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
14-11-2019, 22:29
Коментарів 0 Переглядів 1 303

Теги -
Люди побоюються, щоб сьогодні негода знов не наробила такого лиха

Голова Заставнівської громади закликав людей не бути байдужими і допомагати іншим ліквідовувати наслідки стихії
Внаслідок зливи постраждали 80 житлових будинків та 150 присадибних ділянок
• Новини партнерів










ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Люди побоюються, щоб сьогодні негода знов не наробила такого лиха


«Наші рвали та метали». Блог Анни Семьонової
Буковинці навіть дуже позитивно говорять про збірну України
«Я ж стану жертвою всесвітньої змови» Блог Юлії Леськової
Здавалося би, всі вже прийняли той факт, що коронавірус – доволі небезпечна вірусна інфекція
«Я не знаю більш національного народного генія» Блог Надії Будної
15 червня відзначили 80-річчя від дня народження видатного українського актора і режисера Івана Миколайчука
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Через рясну зливу "попливли" вулиці сіл колишнього Заставнівського району

В асортименті крамнички є желейки, різні горіхи в шоколаді, унікальний ірис, суфле, маршмелоу, карамель, jellybeans, лакриця, жуйки та льодяники.

Насолоджуйтесь концертом та вигравайте безліч цінних подарунків! Суперприз – РОБОТ-ПИЛОСОС!

Ми розповімо вам, чому франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro буде вигідною інвестицією.
Як влаштувати незабутню відпустку та не спустошити сімейний бюджет*

Провести незабутню відпустку і при цьому не спустошити сімейний бюджет допоможе найбільша торговельна мережа країни — "АТБ".
Подорожуй вигідно з МедЛаб!*

У гарячий сезон відпусток і подорожей лабораторія "МедЛаб" пропонує до уваги туристів новий пакет з двох ПЛР-досліджень на коронавірус: для виїзду з України та ПЛР-тест для зняття з обов'язкової самоізоляції.

Ми поцікавилися, якою ж ідеєю керувалися власники, створюючи "Квант Сервіс", якого професійного рівня досягли інженери за усі роки роботи та із якими труднощами доводилося стикатися.

Про важливість профілактичних оглядів у ортодонта, фактори, що сприяють викривленню зубів у дітей, на які варто звернути увагу батькам, профілактику ортодонтичних захворювань, розповіли у стоматологічній клініці Life Dent.
З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

1 червня 2021 року в Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулося засідання круглого столу на тему [b]"Управління публічними фінансами в умовах реформування економіки України"