Ціни на м’ясо зростають: як підвищувалася вартість на Буковині

Новини Чернівців
1 027
0
Ціни на м’ясо зростають: як підвищувалася вартість на Буковині


Цього року різко зросла вартість м’яса. На ринках Чернівецької області вартість свинини коливається у межах 200-250 гривень за кілограм, вартість яловичини – понад 300 гривень за кілограм.

В управлінні статистики Чернівецької області показали, як зростали ціни на м’ясо.



Найбільше зросла вартість курячого м’яса.



Загалом у травні 2025 року в порівнянні з груднем 2024 року м’ясо та м’ясопродукти подорожчали на 9,3%. Найсуттєвіше – свіже, охолоджене, заморожене м’ясо свійської птиці – на 14,9%.

Для прикладу, якщо у 2022 році куряче філе коштувало у середньому сто гривень за кілограм, то зараз ціна становить понад 200 гривень.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: