RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чим так приваблює людей відпочинок у Карпатах? Хтось їде сюди за новими враженнями, хтось набратися нових сил, оздоровитися, а хтось отримати нову порцію адреналіну.

Пропонуємо вашій увазі 4 локації в Карпатах, де можна знайти все це і навіть більше та отримати багато цікавих і приємних вражень.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Садиба "Під вербами"

Садиба “Під вербами” отримала свою назву не просто так, адже вона розташована поміж пишних верб на березі мальовничого ставу у с. Чорногузи Вижницького району. Якщо ви прагнете зануритися у атмосферу недоторканої природи, затишку, спокою, то вам саме до нас. Більше того, садиба знаходиться у дуже вигідній локації: 8 км до перевалу Німчич та 40 км до гірськолижного комплексу "Мигово".

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Проживання

У садибі для гостей пропонують романтичний відпочинок для двох або ж для невеликої кількості людей. До ваших послуг двоповерховий дерев'яний котедж на 2 номери (4 місця): на першому поверсі облаштована веранда, сауна; на другому поверсі – 2 двомісні кімнати (двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор), санвузол (душ, туалет, умивальник). Також можливо орендувати окремий будиночок на 10 місць (5 двомісних кімнат, душ, туалет, обладнана кухня та їдальня). Наявні усі зручності (холодна та гаряча вода, автономне опалення, безперебійне електричне живлення, пральня), ТБ, WI-FI, паркінг. Приємним бонусом є альтанка на подвір'ї та сад.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Харчування

Усі гості матимуть змогу самостійно готувати їжу на сучасній кухні з газовою плитою, а також зберігати продукти в холодильнику, користуватися електрочайником та посудом. Поруч знаходиться магазин, а також за 1 км від садиби працює ресторан. Але хіба є щось краще, аніж запашний шашлик з мангалу в приємній компанії ввечері?

Додаткові послуги

Купання в ставку, сауна з контрастним басейном, чан на травах, риболовля, катання на катамарані, скелелазіння, рафтинг, походи в гори, збирання грибів та ягід, катання на конях, екскурсії.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Як добратися

У напрямку села Чорногузи курсують маршрутні автобуси з чернівецької АС-1 сполученням Чернівці-Вижниця.

Автомобілем слід їхати трасою Чернівці-Вашківці-Вижниця (Т-2601) до села Чорногузи. Садиба знаходиться поблизу сільської ради, що на вул. Українській.

Адреса, контакти:

Чернівецька область, Вижницький район, с. Чорногузи,

+38 097 887 80 39, +38 03730 5 12 33

е-mail: kysiaknina0000@gmail.com


Туристична агенція "Станіслав тур"

Туристична агенція "Станіслав тур" пропонує різноплановий відпочинок для своїх клієнтів. Серед наших пропозицій відпочинку у Карпатах:

Чани

Гарячі чани в Яблунові дають чудову можливість туристу попаритися у сауні та "поваритись" у чані, посмажити шашлик і відпочити в альтанці на свіжому повітрі. Трансфер (займає близько 30 хв).

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


У вартість входить: трансфер, сауна, басейн, чани, альтанка, більярд.

Харчування за власний рахунок.

Вартість – 320 грн з 1 особи.

Тривалість – 3 год.

Поїздка в Шешори, Косів

Під час подорожі туристи здійснять похід на базар для закупів місцевих делікатесів (бринза, будз, м’ясо тощо). Далі прямуємо в Косів на екскурсію до водоспаду Гук. Кожен зможе зробити розважальну світлину з ведмедем Мішею. Також ми відвідаємо старовинну конструкцію, призначення якої – прати гуцульські ліжники. Далі попрямуємо на косівське рибальське господарство скуштувати форель у сметанному соусі, фірмовий салат від гуцулки Ксені та косівський банош із бринзою та грибами, вино, самогон, узвар. Згодом їдемо в напрямку Шешорів, відвідуємо казковий маєток Святого Миколая, гуляємо місцевою звивистою гірською дорогою та їдемо до водоспаду.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Приємна несподіванка – подарунок для туристів у кафе "Аркан" – фірмова страва вареники на пару.

У вартість входять: трансфер, харчування по програмі, розваги, вхідні квитки.

Вартість – 750 грн з 1 особи, діти до 12 років – 350 грн.

Поїздка на Говерлу

Підйом на Говерлу (8 км, 4-5 год. О 7.00 – трансфер, 3 години дорога. Вартість 500 грн за одну особу).

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Пригощаємо бутербродами, чаєм та шампанським. Після спуску (3 години) вечеря: бануш на вогні, Закарпатські ковбаски, сало, квашенина, узвар, самогон, кава, чай.

У вартість входять: трансфер, безкоштовний підйом, харчування за програмою та напої, гарний настрій!

Карпати Трофі

Поїздка на джипах УАЗ, с. Люча, трансфер 30 хв, стрільба з гвинтівки, шашлик, самогон, чай, кава – 4-5 год на замовлення.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


У вартість входять: трансфер, харчування та напої за програмою, спорядження.

Вартість – 550 грн за 1 особу.

Пейнтбол у лісі

Екстремальні розваги відбуваються у с. Люча. Туристи мають можливість отримати заряд адреналіну та відчути екстрим, побігати по лісу. Згодом – втамувати голод, скуштувавши смачний шашлик і розслабитись, випити самогоночки чи чаю.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


У вартість входять: трансфер, спорядження (150 куль на три тури тривалістю 30 хв), напої, харчування за програмою.

Вартість – 600 грн за 1 особу.

Нічна рибалка

Трансфер з Коломиї о 20.00, прибуття о 21.00.

Здійснюється ознайомлювальний тренінг, розкладання спорядження.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Протягом рибалки готуємо їжу, в меню входять: уха, банош із будзом, огірки та помідори домашньої закваски, сало. Рибалка триває до ранку.

У вартість входять: трансфер на джипах типу УАЗ, спорядження, харчування за програмою.

Вартість – 650 грн за 1 особу, діти до 12 років – 300 грн.

Поїздка на Буковель

Трансфер з Яремче

Знайомство з дикою природою України, а саме: оленями, кабанами, орлами, павлінами тощо. Прогулянка на водоспад "Дівочі лсьози". Їдемо до яремчанського водоспаду, прогулянка сувенірним базаром. Вирушаємо у напрямку Буковелю, по дорозі зупиняємось в музеї "Перевернута хата". Екскурсія гірськолижним розважальним комплексом "Буковель" (підйомник, озеро – одне з найбільших штучних у Європі). Обідаємо в колибі грибною юшкою, баношем по-гуцульськи з узваром, самогоном.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


У вартість входять: харчування за програмою, гід, вхідні білети, підйомник.

Вартість – 700 грн за 1 особу, діти до 12 років – 350 грн.

Експрес-тур "Галопом по кафе"

Турист має змогу протягом 4-х годин відвідати 5 затишних кафе міста Коломиї, а також скуштувати традиційні страви й напої. Першим кафе буде "Ізюм" , в якому спробуємо смачного пива з в’яленим м’ясом. Далі ми вирушимо в інтернаціональний паб "Андеграунд", де нас пригостять фірмовою "Пивною вежею" та сирною тарілкою. Пізніше завітаємо до підвального кафе "Штольня" з австрійською архітектурою, де скуштуємо венгерської страви під назвою "бограч" та відчуємо незабутній смак української самогоночки. Четвертою точкою нашого галопу буде варенична під оригінальною назвою "Варенична", де спробуємо асорті з вареників під настоянку на золотому корені. На десерт ми підемо до найвидатнішої старовинної частини міста, щоб відвідати цукерню "Імпреза". Там нас пригостять смачненькою випічкою та абсентом.

У вартість входять: харчування за програмою.

Вартість – 750 грн за 1 особу.

Гуцул-тур

Гуцул-тур триває три дні.

1-го дня ми пропонуємо екскурсію по Коломиї з відвідинами музеїв і знайомством з місцевими традиціями. Підвечір розпочнеться частуванням і гулянням у "Корчмі", де гості зможуть скуштувати шашлик, ребра на вогні, шурпу, овочі на мангалі, сало, огірочки, а також гуцульський самогон. Весь вечір вас розважатиме дует "Дикі гуцули".

2-го дня тур продовжується у с. Люча Косівського р-ну. Тут туристи зможуть вибрати відпочинок на власний смак: прогулянка до каменя Велеса, екстремальна поїздка на мачели або гра в пейнтбол. Потім на всіх учасників чекає обід у гуцульській колибі: зупа з грибів, бануш в казанку, салат, сало, огірочки, узвар, а також самогон і настоянка на "золотому корені".

Після обіду туристи вирушать у похід до диких кабанів, а після повернення смакуватимуть апетитною гуцульською вечерею та розважатимуться в караоке і танцюватимуть до упаду.

3-го дня ми пропонуємо відвідати SPA-центр, де туристи матимуть змогу попаритися в "Чавунах" та насолодитися чудовим масажем. Потім вас пригощатимуть смачнючим обідом: картопля по-гуцульськи, відбивна у фритюрі або вареники з картоплею та грибами, салат, мариновані і квашені огірочки, сало, свіжі овочі.

У вартість входять: проживання в готелях, проїзд на джипах "УАЗ", харчування "все включено", розваги.

У вартість не входять: масаж у SPA-центрі, сувеніри.

Ціна за 1 людину – 1950 грн

Пропонуємо також: тури, візи, роботу за кордоном.

Адреса, контакти:

Івано-Франківська область, м. Коломия, вул. Грушевського, 8-А.

+38 097 790 16 27, +38 050 700 20 38

Sttur.com.ua


Свідоцтво серія ААВ №145721, Ліц. серія АВ № 428231 Держтуризмкурортів від 22.08.2008


Садиба "Під Соколією"

Серед карпатських пагорбів, у селищі Путила, розташована садиба "Під Соколією", де вас завжди зустрінуть гостинні господарі. Тут поряд є ліс та річка. Садиба знаходиться за 2 км від центру та 50 м від траси, до найближчого гірськолижного витягу – 1 км.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Проживання

Двоповерховий будинок на 8 місць.

На першому поверсі – двомісна кімната (розкладний диван, шафа для одягу, стіл зі стільцями, камін) та кімнати господарів.

На другому поверсі з окремого входу – хол (односпальне ліжко, влітку можна використовувати як додаткове місце), вітальня (розкладний диван, обідній стіл, холодильник, електрочайник, посуд, телевізор), тримісна кімната (двоспальне і односпальне ліжка, шафа для одягу), санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).

Опалення: пічне та електричні конвектори.

Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча – бойлер на 100 л.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


На подвір'ї є альтанка, мангал, гойдалка, ставок, пасіка.

Харчування:

Дворазове – 100 грн. Українська кухня, є меню.

Власні молочні та м'ясні продукти, мед, гриби, трав'яні чаї.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Можна самостійно готувати їжу на кухні (газова плита, холодильник, електрочайник, посуд).

До найближчого кафе –1,5 км, магазину – 50 м.

Додаткові послуги:

Паркінг, виклик таксі, супутникове телебачення, користування мангалом, пральною машиною, праскою, феном, догляд за дітьми, прибирання кімнат – щодня, зміна постелі та рушників (2 на особу) – 1 раз на 5 днів.

За додаткову оплату:

Літній басейн з джерельною водою, сауна на 3-4 особи – 120 грн за годину.

Настільний теніс, бадмінтон, м'ячі, тренажерний зал, катання на конях, походи в гори, збирання грибів та ягід, риболовля у ставку (карась, короп).

Господар пропонує оздоровчу програму для опорно-рухового аппарату, піч-лежанку, апітерапію (лікування бджолами). А також запрошують відвідати щорічні свята "Полонинська ватра", "Шовкова косиця", "Підзахарецький гарчик".

Екскурсії до музеїв Юрія Федьковича та Лук'яна Кобилиці, до озера Буковинське Око.

Фотографування в гуцульському одязі.

Транспортні послуги – за домовленістю.

Адреса, контакти:

Чернівецька область, смт Путила, вул. Незалежності, 1

+38 097 904 83 10, +38 03738 2 20 03


Як доїхати:

Громадським транспортом

Залізницею, автобусом до м. Чернівці, далі – автобусом до центру смт Путила або на таксі.

Автомобілем. Трасою Чернівці–Берегомет–Путила або Чернівці–Вижниця–Путила до селища. Можна домовитись про зустріч з господарями.

Гірськолижно-туристичний комплекс "Мигово"

Проживання

Готельний комплекс "Карпатська Вежа"

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Тут можна провести чарівний weekend удвох, повноцінну відпустку усією сім’єю, чи цікаво провести час у веселій компанії друзів.

Тенісний корт, сауни, власний басейн (з підігрівом) під відкритим небом приваблюють як дорослих, так і дітей. Дитяча ігрова кімната комплексу "Карпатська Вежа" чекає на своїх маленьких друзів щодня! У ній передбачено все не тільки для рухливих ігор, але й для розвитку дітей.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Всі номери мають вихід на балкон з видом на територію, ліс чи лижні траси.

Готельний комплекс "Гірський Світанок"

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Комплекс включає три чотириповерхові дерев’яні (зруб) котеджі, із двома сходовими маршами (два входи).

Віддаленість від гірськолижних витягів, льодового майданчику та ресторанного комплексу складає не більше 150 м.

Клас номерів: "стандарт", "напівлюкс".

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Номер "стандарт" однокімнатний, розрахований на поселення двох осіб на основних місцях та однієї особи на додатковому місці.

У номері два односпальні ліжка та одне комфортабельне розкладне крісло (додаткове місце), стіл, дві табуретки, дві тумбочки, телевізор (кабельне телебачення), шафа.

Номер "напівлюкс" двокімнатний із розділеними або суміжними кімнатами, розрахований на поселення двох осіб на основних місцях та двох осіб на додаткових місцях.

У номері одне двоспальне ліжко та два комфортабельні розкладні крісла (додаткові місця), стіл, дві табуретки, дві тумбочки, телевізор (кабельне телебачення), шафа.

У кімнатах підлогове покриття – м’який ковролін.

Повний санвузол: душова кабіна, унітаз, умивальник.

Холодна та гаряча вода цілодобово.

Всі меблі з натурального дерева, в кожній кімнаті є картини. Достатньо просторі номери, які всередині повністю оздоблені деревом.

Готельний комплекс "Норіс"

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Це триповерховий VIP-котедж з різними варіантами заселення від 2 до 20 осіб. Відстань до гірськолижних витягів, льодового майданчика та ресторанного комплексу не більше 150 м. Клас номерів: стандарт, напівлюкс, люкс з сауною, апартаменти У номерах повний санвузол, холодильник, кабельне телебачення, м’ягка частина, телефон, сауна (номер "люкс"), камін (номер "апартаменти").

Готель "Саторі"

Готель "Саторі" знаходиться на другому поверсі адміністративного корпусу ГТК "Мигово" та пропонує проживання в двомісних номерах категорії стандарт та півлюкс із можливістю додаткового розміщення двох осіб на зручних розкладних кріслах.

4 номери категорії стандарт та 4 номери категорії півлюкс – це достатньо просторі номери, які всередині частково оздоблені деревом. Гаряча та холодна вода в санвузол подається в цілодобовому режимі. Для побутового використання – електричний чайник та фен.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Хостел

Хостел являє собою одну велику кімнату площею 35 м кв. , де знаходиться 5 двоярусних ліжок, (загальне розміщення 10 осіб), шафки, стіл, стільці, лавиці, холодильник, сушки для лиж, повний санвузол.

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Хостел передбачає підселення.

Басейн

Зазвичай, коли йдеться про літній відпочинок в горах, перше, що спадає на думку – це свіже повітря, чудові краєвиди, ліс, гриби та ягоди. Але ми готові довести, що це не зовсім повне уявлення про літо в горах! До Ваших послуг – три відкриті басейни в готельному комплексі “Карпатська Вежа”, в розважальному комплексі "Трембіта" та один басейн в готельному комплексі “Гірський світанок”. Сучасна потужна система очистки та підігріву води за відповідних погодних умов забезпечує роботу басейнів від квітня до жовтня. Навколо басейнів розміщуються шезлонги, поруч також є альтанки з мангалами. Словом – все для вашого комфортного відпочинку!

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)

Відпочинок у Карпатах 2018: 4 локації в горах, де варто відпочити влітку (на правах реклами)


Додаткові послуги: теніс, футбол, волейбол, скеледром, канатне містечко, рафтинг, бай кінг, кінні прогулянки, пішохідні маршрути, пейнтбол, екскурсії, альтанки.

Адреса, контакти: Чернівецька обл., Вижницький район, с. Мигове, вул. Гірськолижна, 1

+38 067 372 43 04, +38 066 028 77 70, +38 03730 2 9110.

E-mail: migovo@ukrpost.ua

E-mail: corporatyv_migovo@ukr.net
Редактор: Микола Кобилюк
30-08-2018, 18:02
Коментарів 0 Переглядів 7 996

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!