RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Світові хіти" та відкриття фестивалю "Буковинський листопад": куди піти у Чернівцях 9 листопада


Афіша подій на 9 листопада

Фестиваль класики
"Буковинський листопад" стартує світовими прем’єрами

9 листопада 2017 року на відкритті фестивалю класичної музики "Буковинський листопад 2017" на глядачів чекають – світові прем’єри двох музичних творів у виконанні симфонічного оркестру, хору та солістів.
Перша прем’єра – "Фуга смерті", написана сучасним ізраїльським композитором Анною Сегал на одну з найвідоміших у світі поезій чернівецького поета Пауля Целана. Знаменно, що саме цього дня 9 листопада 1938 року відбулися трагічні події так званої "Кришталевої ночі". Перше виконання "Фуги смерті" присвячено цій історичній події.
Для посилення та підкреслення глибини емоційного сприйняття твору композитор використала нестандартні сучасні звукозображувальні засоби, серед яких і звучання оригінального запису голосу самого Пауля Целана німецькою мовою під час живого виконання хору та оркестру.
Ще одна світова прем’єра – твір німецького класика-композитора Джакомо Меєрбера – фінальний хор з його першої опери "Обітниця Їфтаха". Незважаючи на те, що Меєрбер є всесвітньо відомим композитором, цей його твір через загадкові обставини ще жодного разу не виконувався ніколи навіть за життя композитора.
Фестиваль класичної музики "Буковинський листопад 2017" триватиме у Чернівецькій обласній філармонії імені Д. Гнатюка та у залі органної і камерної музики до 18 листопада 2017 року.
Повну програму фестивалю читайте на molbuk.ua

Світові хіти у Чернівцях
Відомий оркестр виконає улюблені пісні всіх часів та народів
Музично-драматичний театр імені О. Кобилянської
9 листопада, 19.00


У Чернівцях Prime Orchestra порадує шанувальників новою програмою з циклу "Світові хіти", яка поєднує чотири потужні стихії: рок, електроніку, популярну і класичну музику.
Вперше в одному концерті в оригінальній інтерпретації, можна буде почути легендарні композиції світових зірок поп- і рок-сцени. У програмі прозвучать композиції: Michael Jackson, Queen, Depeche Mode, Elton John, Sting, Prodigy, Daft Punk, Peter Gabriel, A-Ha, Coldplay, Led Zeppelin, Status Quo.
Унікальні оркестрівки зроблені талановитим диригентом і аранжувальником Юрієм Яковенком, що виконуються професійними музикантами, запрошеними спеціально в цей проект з різних міст України.
До складу оркестру органічно влилися й відомі джазові музиканти.


Ефект
"Тор. Рагнарок" 3D
Сеанси: 9.40 (тільки у вихідні), 13.40, 19.30, 22.00
"Маленький вампір" 3D
Cеанси: 12.00, 16.00
"Вбивство у "Східному експресі"
Сеанс: 17.40

Кінопалац "Чернівці"
Великий зал
"Тор. Рагнарок" 3D
Сеанси: 10.10, 14.20, 19.10
"Одружись зі мною, чувак"
Сеанс: 16.50
"Вбивство у східному еспресі"
Сеанс: 21.30
"Маленький вампір"
Сеанс: 12.40

Малий зал
"Подвійний коханець"
Сеанси: 19.20, 21.20
"Паранормальний обмін"
Сеанси: 15.30, 17.20
"Принцеса жабка. Таємниця чарівної кімнатки"
Сеанс: 13.20

Кінотеатр імені О. Кобилянської
Великий зал
"Тор. Рагнарок" 3D
Фільм "Тор. Рагнарок" – це одна з найбільш очікуваних супергеройських прем’єр 2017 року. Кінострічка стане вже третьою частиною історії непереможного Тора і, можливо, за касовими зборами навіть перевершить попередні дві.
За сюжетом фільму, Асґарду загрожує смертельна небезпека. Мало того, що злісний і самозакоханий зведений брат Тора довів королівство до розрухи, так ще й неподалік причаївся злісний ворог, який мріє, щоби знищити все живе.
Тор повертається, щоб врятувати рідне королівство, і в напарники кличе свого друга з "Месників" Халка. Начебто все повинно скластися, як треба, і добро знову переможе. Однак не все так просто. Давнє пророцтво твердить, що Тор програє цю битву. І його ворог Суртур (король вогненних велетнів) прекрасно про це знає. Що ж буде робити головний герой? Невже Асґарду загрожує сам Рагнарок? А за давньою міфологією, Рагнарок – це загибель всіх Богів і, відповідно, загибель усього живого.
Сеанси: 12.30, 19.10
"Маленький вампір" 3D
Сеанси: 15.00
"Вбивство у "Східному експресі"
Сеанси: 16.50, 21.30

Малий зал
"Маленький вампір" 3D
Сеанс: 12.40
"Ми - монстри" 3D
Сеанси: 14.20
"Тор. Рагнарок" 3D
Сеанси: 16.20, 21.10
"Вбивство у "Східному експресі"
Сеанс: 19.00
Успішний бельгійський детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) перебував у Стамбулі, коли йому знадобилося терміново виїхати до Великобританії. Найзручнішим маршрутом є "Східний експрес", потяг, що прямує через всю Європу зі Стамбула в Париж. Дивним чином усі квитки розкуплені. Еркюлю допомагає власник компанії-перевізника, що їде цим же поїздом. Дорогою потяг зупиняється через заметені снігом колії, а в одному з купе виявлено мертвого пасажира.
Фільм "Вбивство у "Східному експресі" знято за однойменним романом Агати Крісті, який вийшов друком в 1934 році. Ця екранізація є четвертою за рахунком після фільмів 1974, 2001 і 2010 років. За режисуру взявся Кеннет Брана. Він же виконав головну чоловічу роль. Джеймс Прічард, правнук Агати Крісті і голова компанії, яка управляє правами на твори письменниці, в 2015 році повідомив, що готовий до нових зйомок з режисером Кеннетом Брана.


Концертні зали
Зал філармонії
Фестиваль класичної музики
9-18 листопада
Концерт академічного симфонічного оркестру, академічного камерного хору "Чернівці"
9 листопада,18.30

МУЗЕЇ
Художній музей

Виставка PHOTOGRAPHY.
Персональна виставка В. Конєва (з минулого в майбутнє).

Виставка "Етюди Провансу".
Персональна виставка М. Рибачук.

Виставка "Осіння мелодія Карпат"
художні тканини із фондів художнього музею

Краєзнавчий музей
Виставка "Мотиви буковинського краю"
(творчі роботи викладачів художніх шкіл та шкіл мистецтва).

Виставка "Історія нескорених"
(до 75-річчя створення УПА).
Редактор: diana_vataman
9-11-2017, 09:56
Коментарів 0 Переглядів 2 014

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.