RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд

Чернівчанка готується до поїздки на олімпіаду мистецтв під патронатом Шварценеггера.

14-річна Олександра Федосова-Саковець із Чернівців стала фіналісткою відбіркового етапу Світової олімпіади мистецтв. Про те, як дівчина потрапила до фіналу міжнародної олімпіади та як готується до виступу Олександра розповіла кореспонденту mollbuk.ua

В Україні цей кастинг відбувався вперше. Чернівчанка потрапила в збірну, яка представлятиме Україну на фінальному етапі олімпіади в Голівуді.
Олександра дуже творча. Співає, танцює, займається модельною діяльністю, грає на фортепіано... Ходить на додаткові заняття з фізики, хімії, математики та постійно підвищує свій рівень англійської та німецької. Та зараз дівчина більше хоче реалізувати себе як вокаліст.

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд

Чернівчанка розповіла, як готується підкорити Голлівуд



Співає з чотирьох років

– Із дитинства я почала ходити у дитячий центр, щоби займатися танцями. Та потім мама вирішила, що для загального розвитку я маю ще й співати. Вокалом я займаюся з чотирьох років. У дитячий садок я не ходила, тому була максимально зайнята діяльністю у різних гуртках для дітей. Треба було – я співала, треба – танцювала, – розповідає Олександра.

Займається вокалом дівчина в студії "Шанс". Кажуть, вибирали не за відомістю, а за результатом, який студія дає. Свої вокальні дані дівчина продемонструвала на багатьох конкурсах та серйозних кастингах. За перемогу в одному конкурсі їй подарували зйомку кліпу, який вже є в ротації. Вона пройшла відбір кастингу "Маленькі гіганти", потрапила у список 100 кращих дітей за рейтингом "Голос. Діти". Також вона була учасницею кастингу Junior Eurovosion. Та деякі організаційні моменти дівчину розчарували, тому повторно брати участь у них поки що не планує.

– Дякую нашому педагогу з вокалу Оксані Подолінській за те, що вірить і розвиває талант нашої дитини, – каже мати Олександри Валентина. – Всюди реєструвала її я і просто ставила перед фактом, що "ти пройшла відбір, треба їхати". Її талант відзначили багато відомих вокалістів та виконавців, та не все так прозоро, як здається, тому вона сказала, що більше принципово не буде брати участь у цих кастингах. Хіба що спробуємо X-Factor, бо тільки там ми ще не були.

Дівчина вирішила спробувати свої сили за межами України.

– Мій продюсер – тато. Він мене підтримує і як ніхто інший тверезо оцінює ситуацію. Тому всі рішення я спочатку узгоджую з ним, – каже дівчина. – Про цей конкурс у Голівуді я дізналася цього літа, бо дівчинка з України їхала туди минулого року. Я побачила інтерв’ю, в якому вона розповідала про конкурс, і вирішила сама спробувати. Спочатку в своїх силах не була впевнена, та коли мені прийшло повідомлення, що я маю з’явитися на кастинг у Києві, зрозуміла, що стала ближчою до мети. Часу на підготовку було не багато – два тижні. Я щодня ходила на репетиції у студію. Треба було підготувати дві пісні англійською мовою. Врешті-решт, кожному дали по півтори хвилини для виступу. Я пройшла далі, нам вже надіслали контракт. У червні цього року їду на фінальний етап у Голівуд. Україну представлятимуть п’ятеро людей, – розповідає Саша.

Хоче відкрити клініку для тварин

Для участь у фіналі дівчина має записати авторську пісню англійською мовою та зняти кліп. Також на конкурсанта лягають деякі фінансові вимоги.

– Навіть, якщо вона далі не буде займатися вокалом на професійному рівні, вона остаточно для себе зрозуміє, чи варто далі працювати у цьому напрямку, чи подобається їй це, чи витримає вона це навантаження. Це дасть їй поштовх на правильний вибір, тому воно того варте. Там будуть присутні відомі режисери, а це може змінити життя повністю, це нові можливості, – каже мама.

На Міжнародній олімпіаді мистецтв дівчина буде співати і брати участь у конкурсі моделей. Олександру вже прийняли на навчання у коледж мистецтв в Англії. Каже, якщо не стане співачкою або моделлю і не переїде жити за кордон, то мріє бути хорошим ветеринаром і відкрити у Чернівцях хорошу спеціалізовану клініку.

– Хочу, аби до тварин ставилися добре, аби не було безпритульних собак у Чернівцях, і щоб у нашому місті була установа, де би домашніх улюбленців лікували так, як це роблять у розвинутих країнах, – каже дівчина.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: diana_vataman
19-12-2016, 14:46
Коментарів 0 Переглядів 2 536

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.