RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)

Департамент праці та соціального захисту населення Чернівецької міськради переїде до колишнього приміщення "Укртелекому" на вулиці Героїв Майдану, 7 (позаду ЦНАПу). Щоправда, коли саме це буде - точно невідомо, це залежатиме від того, як швидко просуватиметься ремонт будівлі. Зараз вона у вельми занедбаному стані.

Про це розповіла начальник департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міськради Людмила БЕРЕЗОВСЬКА 19 вересня, пише molbuk.ua

Наразі, пояснює Л. Березовська, департамент складається з декількох управлінь, тобто усі колишні районні управління соцзахисту входять до складу департаменту.

- Але оскільки немає загального приміщення, то територіально вони поки що залишилися там, де були: Садгірське управління – у Садгорі, Першотравневе – у приміщенні колишньої Першотравневої райради, - каже Л. Березовська. - Поки що ми плануємо перевести до приміщення на вулиці Героїв Майдану Першотравневе та Шевченківське управління, а також сам департамент. Садгірське управління ми поки що не зачіпаємо, тому що люди там поки що до цього не готові. Та все ж я сподіваюся, що ми так налагодимо роботу, що Садгора сама до нас попроситься.

Щоби продемонструвати, в якому стані знаходиться приміщення, Людмила Березовська запросила туди журналістів. І справді, як переконалися представники ЗМІ, будівля у вельми занедбаному стані і потребує серйозного ремонту.

- Я тому й запросила сюди журналістів – щоби вони побачили, які тут руїни і який значний тут обсяг робіт, - зауважує Л. Березовська. – Тут справді роботи – непочатий край. А ще ж не оголошений ні тендер, ні проекту немає, нічого. Якщо буде все добре, буде фінансування і будуть працювати будівельники, то за рік, звичайно, будівлю можна привести в порядок. Гадаю, рік, не менше, вона буде ремонтуватися. Уже виділили кошти на тендер та проектну документацію ремонту приміщення. Реконструкцією займається земельний департамент.

Відремонтоване приміщення планують обладнати так, щоби воно було максимально доступним та зручним для відвідувачів, розповідає Людмила Василівна:

"Я дуже хочу, щоби департамент соцзахисту був недалеко від ЦНАПу, щоби в одному місці можна було надати всі послуги. Також я мрію про те, щоб у нас все було максимально комп’ютеризовано. Щоби можна було запровадити електронні черги, попередній запис. Ми ніколи не відійдемо від живої черги, поки не буде або попереднього електронного запису відвідування чи поки всі справи не будуть провадитися в електронному вигляд, а не в паперовому. Адже коли приходить людина, приносить якусь довідку, нам треба знайти і підняти її справу. І на це все витрачається час, це створює черги і незадоволення людей. Хочемо тут зробити якомога більше відкритого простору. Облаштуємо і куточки для матусь із дітьми, щоби дітки могли собі там погратися, помалювати. Також плануємо створити всі зручності для людей з обмеженими фізичними можливостями. Буде диспетчер, який буде потоки відвідувачів спрямовувати в потрібному напрямку. Адже до нас, передбачаємо, буде ходити дуже багато людей, навіть більше, ніж до ЦНАПу.

Загалом у будівлі колишнього "Укртелекому" два поверхи. І хоч кімнат там доволі багато, та всі вони знайдуть застосування, адже сюди переїдуть два колишніх управління соцзахисту, а це 120 працівників, зазначає керівниця департаменту. А от департамент житлово-комунального господарства незабаром перебереться з вулиці Вірменської на третій поверх приміщення колишньої Шевченківської райради. На Вірменській ж натомість почнуть звільнене приміщення облаштовувати під дитсадок.

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)

Департамент соцзахисту у Чернівцях переїде в центр (ФОТО)
Редактор: Галина Олійник
20-09-2016, 11:59
Коментарів 0 Переглядів 3 984

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.