Це дуже смачно. Волонтери з Буковини готують у польовій кухні бограч та плов для військових, - фото

Новини Чернівців
976
0

Волонтери із села Кам’янка Чернівецької області їздять на Донеччину й пригощають військових домашніми бограчем та пловом. Для цього прямо на дорозі розгортають польову кухню, куди можуть прийти почастуватися захисники.





Про це йдеться у сюжеті "Суспільне. Донбас", передає Чернівецька обласна рада.



Буковинці допомагають бійцям від початку повномасштабного вторгнення – за цей час здійснили понад 40 поїздок на схід. Із собою беруть домашню випічку, консервацію та напої, а плов та бограч готують у казані на відкритому вогні.







"Якщо бограч з’їдять, отже він – хороший і правильний. Тут дуже багато інгредієнтів: морква, цибулька, ковбаска, реберця, яловиче та свине м’ясо. Це дуже смачно. Ми стараємося", – розповідає волонтер Валерій.



Полюбляють військові й італійську каву та трав'яні чаї, які готують доброчинці.

Буковинські волонтери кажуть, основна їхня мета - підтримати військових та трохи урізноманітнити їхні бойові будні.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.