RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Кулінари поділилися простим рецептом коржиків на сковороді за 10 хвилин


Смачні коржики на сковороді стануть для вас ідеальним сніданком або перекусом навіть у піст. Готується така закуска надзвичайно просто, а процес не займає багато часу та не віднімає у вас багато сил. Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімальна кількість продуктів.

Якщо вас вже заінтригував цей рецепт, хутчіше дістаньте всі необхідні інгредієнти та беріться до приготування страви.



Інгредієнти:
Борошно – 450 грамів;
Окріп – 200 мілілітрів;
Сіль – 1 чайна ложка;
Рослинна олія – 60 мілілітрів.

Спосіб приготування:
Приготувати смачні коржики без яєць – дуже проста задача. Для початку потрібно відміряти необхідну кількість продуктів для приготування тіста. Далі в окрему миску просійте борошно. Через сито ви можете пропустити і сіль, адже так вам вдасться позбутись від бруду та пилу, що можуть у ній міститись. Зауважте, що для того, аби зробити тісто правильної консистенції, вам може знадобитись менше або більше борошна.

У центрі просіяного борошна зробіть заглиблення та влийте туди рослинну олію. Далі потрібно поставити воду закипати. Окріп залийте у миску, де раніше змішали борошно, сіль та олію. Почніть обережно перемішувати все ложкою. Будьте уважними, та не залиште на своїх руках опік. Коли маса достатньо охолоне, перемішайте її руками.

Викладіть тісто на робочу поверхню та продовжуйте місити його до однорідності. Потім накрийте миску з готовим тістом харчовою плівкою та залиште на пів години. Через цей час воно стане еластичнішим, з тістом буде приємніше працювати. Розділіть шар тіста на 9 рівних частин і кожну з них розкачайте на столі, присипаному борошном.

Смажте коржики на сухій сковороді на помірному вогні з обох боків до готовності. Куштуйте готову страву гарячою або вже холодною. Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
19-09-2023, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 1 321

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.