RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Багато хто думає, що після термічної обробки їжа втрачає свої корисні властивості. Частково це так, однак є список продуктів, які після приготування містять ще більше корисних речовин, ніж у сирому вигляді.

Про те, які продукти корисніші в готовому вигляді, розповіла нутриціолог Таміла Максюх у своєму Instagram.



Морква
Цей овоч у готовому вигляді містить в собі більше вітаміну А, який позитивно впливає на зір, шкіру, нігті та здоров'я кісток. Щоб отримати максимальну користь з моркви, краще її вживати з корисними жирами - олія, риба, горіхи тощо.

Гарбуз
Гарбуз в готовому вигляді містить набагато більше вітаміну А, вітаміну Е, мінералів та антиоксидантів, що позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту та зміцнюють судини.

Спаржа
Спаржа багата на вітамін Е та вітамін В9, який також ще називають фолієвою кислотою. Ці корисні речовини стимулюють роботу нирок та допомагають боротись з набряками.

Помідор
Після термічної обробки цей овоч містить більше антиоксидантів, що сприяють нормалізації артеріального тиску та позитивно впливають на імунну систему.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
5-08-2023, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 2 177

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Небезпечна радикалізація. Блог Ярослава Волощука
Чи то спека та відсутність опадів, чи містична активізація зірок, але нерви в людей здають без вагомих на те причин.