Особливість приготування лінивої піци в тому, що вона готується на основі, яку не потрібно розкачувати. А для начинки підійдуть будь-які інгредієнти.
Тісто для швидкої піци готується рідким, начинка викладається зверху сирого тіста, потім піца смажиться на повільному вогні під закритою кришкою.
Складникиборошно — 9 ст. л.;
яйця – 2 шт.;
майонез – 4 ст. л.;
сметана – 4 ст. л.;
сіль – 0,5 ч. л.;
олія – 1 ч. л.
Для начинки:кетчуп – 2 ст. л.;
ковбаса – 100 г;
помідор свіжий – 1 шт..;
огірок солоний – 1 шт.;
сир твердий – 100 г.
ПриготуванняЯйця збийте віночком. Додайте майонез, сметану, сіль, борошно, що просіяє. Перемішайте.
Для начинки: ковбасу, помідор та огірок дрібно наріжте, сир натріть на великій тертці.
Розігрійте сковороду, змастіть її олією і викласти тісто, зменшити вогонь. Тісто полийте кетчупом, викладіть ковбасу, помідор, огірок, зверху посипте сиром та накрийте кришкою.
Готуйте 10-15 хвилин на середньому вогні. Щойно сир розплавиться, страва готова.
Викладіть піцу на плоску тарілку.
ПорадаКовбаса для піци підійде будь-яка.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
29-04-2023, 01:15
0
1 097