RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У листопаді 2015 року стартувало будівництво житлового комплексу на вул. Чкалова, 13 у Чернівцях, яке здійснює компанія "City Of Dreams" ("Місто Мрій").

На сьогодні об’єкт активно готується до здачі в експлуатацію, яка відбудеться вже за декілька місяців. Наскільки ситуація змінилася за п’ять місяців роботи будівельників і чи виконують свої обіцянки забудовники перед майбутніми мешканцями комплексу, вирішив перевірити кореспондент "МБ".

Місія компанії "Місто Мрій" - реалізація мрій чернівчан

- Кожна людина, сім’я мріє мати власну квартиру, – говорить один з консультантів компанії в інформаційному центрі що знаходиться на будівництві за адресою вул. Чкалова 13. – Ми знаходимо майданчик, готуємо його під будівництво і реалізовуємо там свій проект, тим самим створюємо робочі місця та допомагаємо реалізувати чернівчанам мрію про власне житло – від цього і назва компанії "Місто Мрій".

У Чернівцях є дуже багато є пустирів або напівзруйнованих старих будинків, які можна облагородити і перетворити на комфортабельні житлові комплекси, дати людям нове житло за доступною ціною з усіма сучасними зручностями. Ми для себе бачимо місію в тому, що можемо перетворювати ці пустирі, занедбані, закинуті місця на реалізацію чиєїсь мрії.

Там будуть жити люди, гулятимуть молоді батьки з візочками, гратимуться діти на дитячих та спортивних майданчиках, одне слово, кипітиме життя. Мало того, люди, які це все роблять – будівельники – зароблятимуть гроші для своїх сімей. А це нові робочі місця. Кожен наш проект пробуджує іскру життя на тому пустирі, і це місце наповнюється життям.

У нас є лояльна програма розстрочки, яка діє в гривні. Це все офіційно, відкрито. Мета компанії – створювати нове житло, нові робочі місця.

Не словом, а ділом

Перша черга європейського комплексу сімейного типу, який в листопаді минулого року на вулиці Чкалова, 13 розпочала будувати компанія "Місто мрій", на сьогодні вже готова на 80%. Зокрема зараз до здачі в експлуатацію готується 1-ша секція, яка складається з 3-поверхового будинку і прибудинкової території.

Мрії здійснюються з ЖК "Місто Мрій" (на правах реклами)

Мрії здійснюються з ЖК "Місто Мрій" (на правах реклами)

Мрії здійснюються з ЖК "Місто Мрій" (на правах реклами)


Тут знаходяться 1- та 2-кімнатні квартири площею від 40 до 70 кв. м. Також проектна група компанії може створити для родини індивідуальне планування 3-кімнатної квартири.

На початку будівництва комплексу забудовники запевняли, що компанія максимально використовує екологічно чисті матеріали та комплектуючі лише перевірених виробників. Побувавши на об’єкті, ми мали змогу побачити все на власні очі, так би мовити, переконатися не словом, а ділом.

- При створенні компанії ми звернули увагу на недоліки, які допускають більшість будівельних компаній, зобов’язання, які вони не завжди виконують перед своїми клієнтами, зазначає директор компанії "Місто Мрій" Віктор Гончарюк. – Проект, як і передбачають будівельні норми, пройшов відповідну експертизу, про що виданий відповідний експертний звіт №26-26-0247-16/2 від 11 березня 2016р (ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДЕРЖАВНА ЕКСПЕРТНА ОРГАНІЗАЦІЯ" ЦЕНТРАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ БУДІВЕЛЬНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ" в м. Чернівці, копія додається), також є всі необхідні дозволи на будівництво. На об’єкті вже здійснено монтаж інженерних комунікацій: електропостачання, димовидалення, сантехнічні роботи. На територію комплексу проведено каналізацію, світло, воду, газ. Загальні коридори освітлюються за рахунок альтернативних джерел.

Мрії здійснюються з ЖК "Місто Мрій" (на правах реклами)


Якісні матеріали – для комфорту мешканців

Також готові частина фасадів, покрівля. Зараз розробляється проект і ведуться підготовчі роботи до монтажу енергозберігаючих сонячних батарей
Для фасаду будинку використовується утеплювач, тобто будинок будується за принципом термоса, тому він теплий і зручний. Роботи з монтажу міжквартирних перегородок дійсно виконано на 100%.

- Перегородковий блок, з якого виконується будівництво, є на сьогодні одним із найкращих перегородкових матеріалів, - розповідає директор компанії "Місто Мрій" Віктор Гончарюк. - Адже витримує досить високий рівень шумоізоляції. Наприклад, якщо за нормами він повинен витримувати 45 децибел, то у даному випадку він витримує 70 децибел, згідно характеристик матеріалу.

Забудовники також обіцяли своїм мешканцям обладнати квартири двоконтурними котлами BOSCH, електролічильниками, газовими лічильниками та лічильниками на воду.

Вхідні двері у квартирах цього будинку – ламіновані броньовані високої якості. Один з важливих аспектів збереження тепла у квартирі – якісні склопакети. У будинку на вул. Чкалова, 13 ми встановили вікна з шести камерного профілю з подвійним склопакетом і одним енергозберігаючим склом. Це все за бажанням можна перевірити. Тобто у зведенні будинків ми використовуємо якісну сировину та матеріали, на що є відповідні сертифікати про якість продукції, які можна переглянути в нашому офісі в будь-який час при бажанні.

ДОВІДКА

Будівельна компанія "City Of Dreams" ("Місто Мрій") – чернівецька компанія, яка має 10-річний стаж роботи на ринку будівництва по всій Україні як генпідрядник та субпідрядник у зведенні багатоквартирних будинків з іншими будівельними компаніями.

Більше року тому було створено бренд "Місто Мрій", який впроваджує нові проекти, нові цікаві ідеї. Зараз "Місто Мрій" (Ліцензія ДАБІУ № 2013023872 від 13.01.2016р.) працює самостійно, розвиває будівництво, здійснює будівництво, виготовляє великий перелік будівельних матеріалів, володіє власними транспортними засобами для виконання будівельних робіт та реалізовує продаж цих квартир.

Мрії здійснюються з ЖК "Місто Мрій" (на правах реклами)


Зараз компанія будує одночасно три об’єкти:

- ЖК "Місто Мрій" по вул. Чкалова, 13, м. Чернівці
- ЖК "Щаслива Оселя" по вул. Героїв Майдану, 111Д, м. Чернівці
- ЖК "Сучасне житло" по вул. О.Кобилянської 21А, м. Сторожинець Чернівецької області.

Деталі на сайті: cityofdreams.org.ua

Телефонуйте:

м. Чернівці: (050) 088 85 55, (099) 399 93 33
м. Сторожинець: (095) 675 50 55
Редактор: Марія Фернюк
28-04-2016, 09:00
Коментарів 0 Переглядів 7 421


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!