Три продукти, які ви ніколи не повинні їсти на сніданок

Здоров'я / Їжа
68 247
0

Сніданок - це перший прийом їжі, який дієтологи не радять пропускати. Провідний експерт зі здоров’я кишечника Кріс Дабберлі закликає людей відмовитися від звички вживати солодке вранці.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Wales Online.



Про які продукти вранці краще забути

Експерт порадив забути про апельсиновий сік, солодкі пластівці та випічку, оскільки, здавалося б, невинний вибір може завдати шкоди здоров’ю вашого кишечника та загальному самопочуттю.

"Солодкі продукти для сніданку, такі як апельсиновий сік, слід видалити з нашого раціону через їх вплив на здоров’я кишечника та загальне самопочуття. Високий вміст цукру в цих напоях може призвести до нестабільного рівня цукру в крові, порушуючи роботу тонкий баланс нашої травної системи", - повідомив Кріс.

Уявлення про те, що сніданок має бути солодким, з випічкою, пластівцями або соками, є оманливим і потенційно шкідливим.

"Ці принципи культивуються маркетинговими кампаніями, а не наукою про харчування. Настав час змінити наше розуміння сніданку та визначити пріоритетність варіантів, які підтримують роботу кишечника", - додав дієтолог.

Який сніданок найкращий?

Несолодкий сніданок, де багато білка може бути чудовим варіантом для відчуття ситості та оптимальної роботи кишечника. Додавання продуктів з високим вмістом білка до нашого ранкового прийому їжі забезпечує тривале насичення та забезпечує необхідні поживні речовини для здоров'я нашого тіла.

Існує помилкова думка, що солодкі сніданки дають енергію. Насправді підвищення рівня цукру, який потім супроводжується його падінням, може призвести до того, що ми почуваємося втомленими та млявими.

Щоб дати енергію тлу на весь день, ми повинні зосередитися на збалансованих, поживних варіантах, які сприяють здоров’ю кишечника та стійкі рівні енергії.

"Перехід до солоних варіантів сніданку корисний для здоров’я кишечника та загального здоров’я та благополуччя. Зменшивши споживання солодкої їжі вранці, ми можемо підтримувати стабільний рівень цукру в крові, покращувати травлення та закладати основу для здоровішого способу життя", - резюмував експерт.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Запасайтеся олією та картоплею: українців попереджають про подорожчання
9 432
«Такий сморід стояв!»: у річку на Буковині злили невідому чорну рідину - фото
3 279
З кулемета збили ракету. Як мобільні групи з Буковини нищать російські дрони й ракети
2 746
«Закриють – село вимре»: що буде далі із малокомплектними школами на Буковині
2 635
У горах Буковини вранці зафіксували 10 градусів морозу - фото
2 541
«Зробимо найбільшим в Україні»: підприємець впродовж трьох років облаштовує дитячий майданчик у Чернівцях - відео
2 161
«У нашій роботі поспіх дуже небезпечний»: вибухотехніки з Чернівців повернулися з ротації — відео
1 815
У селі на Буковині збудують укриття зі спортзалом за 21 млн грн
1 754
На Буковині на важливій трасі сталася ДТП, рух ускладнений
1 672
Бойовому генералу з Чернівців уряд Угорщини заборонив в'їзд до країни: яка причина
1 543


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.