* На правах реклами
До 40 % споживачів пива надають перевагу “живому пиву, але мало хто замислюється над поняттям "живе". Такого терміну в національних стандартах пивоваріння немає. Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? – розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння. “Живе” або правильніше непастеризоване пиво містить найбільше цінних для нашого організму компонентів. Адже його варять без жодних штучних домішок, що пришвидшують процеси бродіння і дозрівання. Згідно висновків експертів, таке пиво сприяє травленню, знижує ризик утворення каменів у нирках, і є справжньою скарбницею вітамінів групи “B”. А в основі виробництва “живого” пива — давні традиції створення натурального продукту.
"Опілля" свідомо обрало класичні технології виготовлення пива, зокрема: відмовилося від штучних консервантів, використовує роздільне бродіння, доброджування та дозрівання пива в окремих ємностях. Така технологія потребує більше часу, значних матеріальних затрат і неухильного дотримання технологічної дисципліни, що забезпечує натуральність смаку хмільного напою.
Пивоварня свідомо пішла на “економічні” незручності, щоб зберегти натуральність та догодити споживачам, котрі цінують усе справжнє, природне. Пиво від “Опілля” від першого ковтка підкорює неповторним, збалансованим смаком і ароматом. Дослідження ж показують, що кожен, хто спробував
“Опілля”, як правило, залишається його прихильником на довгі роки.
Вважається, що з усіх сортів справжнього пива найкорисніше "біле" або пшеничне нефільтроване. Науковці стверджують: на території Європи його вперше зварили ще за 800 років до нашої ери. Тож "Біле" пиво від "Опілля" — не лише еталон смакових якостей і користі живого напою, а й взірець поваги виробника до традицій. М’які нотки солоду, легка природна гірчинка хмелю, цитрусовий аромат, висока стійка піна, характерний осад на дні пляшки — усе це є ознаками натуральності "Білого".
"Опілля" варить за класичною технологією усі сорти, дбайливо плекаючи перевірені століттями українські й світові традиції пивоваріння і дотримуючись сучасних європейських стандартів.
Це головний принцип виробника, що цінує справжнє і піклується про здоров’я своїх споживачів та розвиток пивної культури в Україні.
6-01-2022, 14:48
0
3 728