RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* На правах реклами



До 40 % споживачів пива надають перевагу “живому пиву, але мало хто замислюється над поняттям "живе". Такого терміну в національних стандартах пивоваріння немає. Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? – розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.



“Живе” або правильніше непастеризоване пиво містить найбільше цінних для нашого організму компонентів. Адже його варять без жодних штучних домішок, що пришвидшують процеси бродіння і дозрівання. Згідно висновків експертів, таке пиво сприяє травленню, знижує ризик утворення каменів у нирках, і є справжньою скарбницею вітамінів групи “B”. А в основі виробництва “живого” пива — давні традиції створення натурального продукту.



"Опілля" свідомо обрало класичні технології виготовлення пива, зокрема: відмовилося від штучних консервантів, використовує роздільне бродіння, доброджування та дозрівання пива в окремих ємностях. Така технологія потребує більше часу, значних матеріальних затрат і неухильного дотримання технологічної дисципліни, що забезпечує натуральність смаку хмільного напою.

Пивоварня свідомо пішла на “економічні” незручності, щоб зберегти натуральність та догодити споживачам, котрі цінують усе справжнє, природне. Пиво від “Опілля” від першого ковтка підкорює неповторним, збалансованим смаком і ароматом. Дослідження ж показують, що кожен, хто спробував “Опілля”, як правило, залишається його прихильником на довгі роки.



Вважається, що з усіх сортів справжнього пива найкорисніше "біле" або пшеничне нефільтроване. Науковці стверджують: на території Європи його вперше зварили ще за 800 років до нашої ери. Тож "Біле" пиво від "Опілля" — не лише еталон смакових якостей і користі живого напою, а й взірець поваги виробника до традицій. М’які нотки солоду, легка природна гірчинка хмелю, цитрусовий аромат, висока стійка піна, характерний осад на дні пляшки — усе це є ознаками натуральності "Білого".

"Опілля" варить за класичною технологією усі сорти, дбайливо плекаючи перевірені століттями українські й світові традиції пивоваріння і дотримуючись сучасних європейських стандартів.

Це головний принцип виробника, що цінує справжнє і піклується про здоров’я своїх споживачів та розвиток пивної культури в Україні.

Редактор: Марія Фернюк
6-01-2022, 14:48
Коментарів 0 Переглядів 3 997

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.