Чому «Опілля» варить живе пиво*

новини / прес-релізи
4 058
0
* На правах реклами



До 40 % споживачів пива надають перевагу “живому пиву, але мало хто замислюється над поняттям "живе". Такого терміну в національних стандартах пивоваріння немає. Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? – розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.



“Живе” або правильніше непастеризоване пиво містить найбільше цінних для нашого організму компонентів. Адже його варять без жодних штучних домішок, що пришвидшують процеси бродіння і дозрівання. Згідно висновків експертів, таке пиво сприяє травленню, знижує ризик утворення каменів у нирках, і є справжньою скарбницею вітамінів групи “B”. А в основі виробництва “живого” пива — давні традиції створення натурального продукту.



"Опілля" свідомо обрало класичні технології виготовлення пива, зокрема: відмовилося від штучних консервантів, використовує роздільне бродіння, доброджування та дозрівання пива в окремих ємностях. Така технологія потребує більше часу, значних матеріальних затрат і неухильного дотримання технологічної дисципліни, що забезпечує натуральність смаку хмільного напою.

Пивоварня свідомо пішла на “економічні” незручності, щоб зберегти натуральність та догодити споживачам, котрі цінують усе справжнє, природне. Пиво від “Опілля” від першого ковтка підкорює неповторним, збалансованим смаком і ароматом. Дослідження ж показують, що кожен, хто спробував “Опілля”, як правило, залишається його прихильником на довгі роки.



Вважається, що з усіх сортів справжнього пива найкорисніше "біле" або пшеничне нефільтроване. Науковці стверджують: на території Європи його вперше зварили ще за 800 років до нашої ери. Тож "Біле" пиво від "Опілля" — не лише еталон смакових якостей і користі живого напою, а й взірець поваги виробника до традицій. М’які нотки солоду, легка природна гірчинка хмелю, цитрусовий аромат, висока стійка піна, характерний осад на дні пляшки — усе це є ознаками натуральності "Білого".

"Опілля" варить за класичною технологією усі сорти, дбайливо плекаючи перевірені століттями українські й світові традиції пивоваріння і дотримуючись сучасних європейських стандартів.

Це головний принцип виробника, що цінує справжнє і піклується про здоров’я своїх споживачів та розвиток пивної культури в Україні.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

10:15
У Чернівцях «Mercedes» в'їхав у тролейбус: у ДТП загинув 21-річний чоловік
10:00
У Чернівцях в історичних будівлях пропонують реставрувати балкони
ексклюзив
09:38
Перевірте документи: кому від 1 березня можуть анулювати декларації із сімейними лікарями
09:15
Патрульна поліція хоче відмовиться від терміналів для оплати штрафів: пілотний проект працює на Буковині
08:52
США тиснуть на Київ щодо угоди про корисні копалини, погрожуючи відключити Starlink — Reuters
08:31
У Чернівцях успішні спортсмени будуть отримувати стипендії
08:10
Вночі Україну атакували 162 безпілотниками: які наслідки
07:49
Народження трійні та перекриття вулиці через ремонт: головні новини 21 лютого
07:30
Планові знеструмлення: де на Буковині 22 лютого не буде світла
07:18
22 лютого: кого потрібно пом'янути в цю батьківську суботу
07:00
Погода на Буковині 22 лютого
02:00
Коли сіяти капусту на розсаду у 2025 році: буде рости краще, ніж торік
01:45
Наліт з крана зникне за 1 хвилину: до чого тут звичайний кетчуп
01:30
Пийте цей сік щодня, щоб забути про високий цукор та старість. Він є у кожному магазині
01:15
Найкраща редиска для України: 6 сортів, які гарантовано дадуть багатий урожай
01:00
Яровизація картоплі: коли її робити, щоб отримати здоровий врожай
00:45
Сприяє росту волосся. Ось як правильно робити масаж голови
00:30
Чотири вправи, які допоможуть швидко і надовго уникнути болю в шиї
00:15
Вживання цього вітаміну знижує ризик утворення каменів у нирках на 22%
21 лютого, 2025
23:59
Трамп не вважає участь Зеленського в переговорах про мир «дуже важливою»
23:40
У Чернівецькій громаді планують закрити Коровійське сміттєзвалище
23:20
Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними, 22-23 лютого
23:00
У центрі Чернівців облаштують ще дві платні парковки
22:40
Магнітні бурі: прогноз на ці вихідні, 22–23 лютого
22:23
У якій країні ЄС можна оперативно отримати громадянство
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм