
Жульєн з грибами, сальса з кальмарами, кіш із кабачків, панкейки з беконом, гарбузові синабони та навіть домашня лазанья – це лише частина страв, які готує та показує у своєму блозі хлопець.
Андрій Снігур – студент третього курсу маркетингу економічного факультету ЧНУ, який впевнено вибудовує власний кулінарний бренд.
Про це пише molbuk.ua
Свої кулінарні ідеї Андрій активно почав розвивати влітку 2022 року. Тоді він уперше серйозно взявся за фудблог: щодня публікував два відео, знімав страви, які готував.
"Я просто почав багато знімати, як готую страви, як подаю їх. Так усе закрутилося", – згадує фудблогер.
@snigour_chef Салат з пасти🍝🥗 inst: snigour_chef #салат #паста #шеф #сніг #песто #лі #свіжість
♬ I Walk This Earth All By Myself - Ekkstacy
У кулінарії Андрій орієнтується на американських фудблогерів – за динаміку, монтаж і стиль подачі. Хлопець каже, що саме вони задали йому темп і сміливість. Серед українських натхненників називає Володимира Ярославського, суддю "МастерШеф".
"Подобається простота, чіткість і логіка рецептів Володимира, а також концепція і техніка", - пояснює Андрій.
Відеоконтентом Андрій не планує обмежуватися. Найближчим часом хоче презентувати свою першу електронну книгу під назвою "60 рецептів, які закохають у кулінарію".
У ній – авторські страви, які він створив за останні роки: закуски, салати, супи, гарніри й страви з м’яса. Андрій сам вигадував рецепти, а штучний інтелект допоміг структурувати їх у чіткі покрокові інструкції і грамовки.




Після виходу електронної версії планує невеликий друкований тираж – близько сотні екземплярів.
"Для зйомок вже облаштував студію у Виженці, а тепер завершую ремонт великої кухні в Чернівцях. Тут планую запускати нові формати – зокрема рубрику, де випадкові перехожі будуть готувати разом зі мною", - ділиться планами Андрій.
Мрія Андрія - це заклад з бургерами всіх можливих кольорів, з унікальними смаковими поєднаннями, власними соусами, а також ідея з суші-хот-догами.
"У Чернівцях такого формату страв немає, і я вірить, що це може стати новим трендом", - переконаний фудблогер.
А ще юнак давно хоче спробувати сили у телевізійному кулінарному проєкті. Наразі в планах є піти на кастинг "МастерШеф". Андрій вважає, що сьогодні в Україні для молоді – нереальний простір можливостей, які варто втілювати.
Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram







