RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Про "Квант Сервіс" у Чернівцях, мабуть, чув кожен, хто стикався із поломками цифрової техніки. Популярність і авторитет "Квант Сервісу" зумовлений не лише якісно виконаною роботою, а й уважним ставленням до кожного клієнта. Цей авторизований сервісний центр спеціалізується на якісній діагностиці та надійному і при тому ж швидкому ремонті комп’ютерної і цифрової техніки будь-якої складності. Ми поцікавилися, якою ж ідеєю керувалися власники, створюючи "Квант Сервіс", якого професійного рівня досягли інженери за усі роки роботи та із якими труднощами доводилося стикатися. Досвід цієї команди і справді вражає, а плани на майбутнє захоплюють!



Як виникла ідея створити сервісний центр

– Ідея створити крутий сервісний центр зріла дуже довго, однак спочатку не було поштовху, який дав би зрозуміти, що прийшов час відкривати власну справу, – ділиться власник "Квант Сервісу" Олег ПАЛАГНЮК. – Та кілька років тому наш товариш, який саме був попереднім власником сервісного центру, повідомив, що переїжджає за кордон і хоче продати його людям, які захочуть розвивати цей бізнес, не шкодуватимуть вкладати в нього ні кошти, ні час. І саме тоді ми з дружиною зрозуміли, що це є той поштовх, якого нам бракувало. І ми спробували!

Скільки довелося вкласти сил у розвиток "Квант Сервісу"

– Виміряти кількість вкладених сил просто неможливо. Ми інвестували максимум зусиль, і зрозуміли, що бізнес – це зовсім непросто. Тут потрібно віддавати себе роботі, бути постійно в ній з головою і добре обдумувати кожен крок, щоб удосконалити справу, – пояснює Олег ПАЛАГНЮК. – Тут допомагало й переконання, що це і справа мого життя. Скажу відверто, що техніка – це моє! Тому працювати із нею мені в задоволення. Навіть тоді, коли виникають труднощі.

Від чого залежить успіх "Квант Сервісу"

– Думаю, що наш успіх залежить від колективу. Від того, наскільки кожен із команди любить свою роботу, віддається їй і отримує від неї задоволення. Не менш важливою складовою успіху є і любов до наших клієнтів, розуміння їхніх проблем та бажання завжди бути на крок вище.

Дійсно, крута команда збирає довкола себе лише справжніх професіоналів. Головне мати амбіції і хотіти працювати задля спільної мети. І ремонт цифрової техніки, як показує досвід "Квант Сервісу" – не тільки чоловіча робота. Власниця "Квант Сервісу" Лілія ПАЛАГНЮК вже й не уявляє себе поза сервісним центром. Ми поцікавилися, чому ж вона вирішила займатися такою нежіночою справою і чи не важко їй працювати у чоловічому колективі.

– Я, як і кожна жінка, підтримала свого чоловіка. Чесно, я зовсім не розуміла, куди іду. Ремонт цифрової техніки для мене був незнайомою темою, але спробувати себе тут не боялася. Працювати у чоловічому колективі, звісно, трохи специфічно, але тим не менш дуже цікаво. Такої компанії я не боялася, адже із хлопцями завжди знаходила спільну мову. Тут я почуваю себе на своєму місці, – щиро говорить пані Ліля ПАЛАГНЮК.

Як інженерам "Квант Сервісу" вдалося досягти до такого професійного рівня?

– Перш за все, ми не шкодували часу, бо усе, як відомо, починається із малого. Кожного дня набуваєш стаж роботи, знайомишся із новими деталями, брендами, видами техніки. А вона, як відомо, розвивається, і ми намагаємося розвиватися разом із нею, – говорить інженер "Квант Сервісу" Андріян.

– Це дуже великий труд. Мова йде не про зроблені помилки, а про бажання розібратися із причинами поломки. Не менш важливим у професійному зростанні є і спілкування з колегами на форумах, переймання досвіду, усвідомлення чужих помилок і відповідно розуміння, як їх не зробити. Так і відбувається особистісний розвиток, – каже інженер "Квант Сервісу" Дмитро.

Скільки довелося зробити помилок, щоб стати професіоналом?

– Помилки трапляються у кожного, однак чим більше ти над ними працюєш, чим більше маєш практики – тим менше їх допускаєш. З роками помилок стає все менше, і серед проробленої роботи їхня кількість навіть не перевищує 1%, – говорить Андріян.

– Помилки, зазвичай, стаються в роботі із якоюсь новою технікою, яка ще не дуже обізнана майстром. Ми якщо і робимо якусь похибку, то вона у нас одноразова – помітили її, тут же виправили і уже знаємо, як в майбутньому їй запобігти, – ділиться досвідом Дмитро.

Що найсерйозніше доводилося ремонтувати?

– Загалом найважче ремонтувати фототехніку. Однак і сучасні дорогі ноутбуки теж непрості в ремонті. Адже чим більша вартість ноутбука – тим він досконаліший, тому якщо є поломка – вона серйозніша і потребує особливої уваги і делікатності, – пояснює інженер "Квант Сервісу" Дмитро.

Що найчастіше ремонтуєте і в які терміни?

Найчастіше ремонтуємо ноутбуки і телефони. Мабуть, їхня кількість однакова. Як правило, діагностика цифрової техніки займає один-два дні. Звичайно, якщо ж ми помічаємо ще одну проблему, а не лише ту, що зазначив клієнт, то повідомляємо і за потреби робимо ремонт на день довше, щоб усунути усі поломки, – пояснює пан Андріян.

Як працюється у колективі "Квант сервісу"

Наш колектив дуже злагоджений. Ми знайшли одне одного, – усміхається Андріян. – Тому і працювати в команді дуже легко і невимушено. Якщо і бувають непорозуміння, ми за лічені хвилини стараємося їх вирішити. Мабуть, завдяки такій атмосфері ми і ростемо професійно.

Які плани на майбутнє?

Відповідь на це питання приємно здивувала, адже в планах інженерів немає дня без розвитку. Вони прагнуть професійно зростати, опановувати нові навички, іти в ногу із часом та швидким розвитком техніки.

Що стосується більш грандіозних планів, то власники б хотіли розширити мапу своєї присутності. Олег та Лілія ПАЛАГНЮКИ мріють мати у кожному місті "Квант Сервіс", у якому була б така дружня і професійна команда, як і в Чернівцях.

м. Чернівці, вул Л. Українки, 17
095 684 00 34
099 941 65 76
099 684 00 34

www.kvant-service.com.ua
https://www.instagram.com/kvantservice_cv/
https://www.facebook.com/kvantcv/
Редактор: Марія Фернюк
11-06-2021, 13:42
Коментарів 0 Переглядів 4 087

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Значущою подією відкриття стала прем’єра фільму "Мертві не завдають болю", режисером якого виступив відомий американський актор Вігго Мортенсен


Від саміту миру до реального миру, ще дуже далеко. Блог Ярослава Волощука
Ось і завершилась подія, про яку так багато і пафосно говорили останніх пів-року.
«Села наче вимерли». Блог Анни Семьонової
Минулого тижня їхала на рідну Кельменеччину. Цей край завжди славився родючими садами та працьовитими людьми, які ці сади обробляють. Та цієї поїздки я жахнулася…
ВІДЕО Переглянути все відео

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.
[/center][/center]

Розвиток охоронної компанії "ТИГР": про важливість професійного розвитку співробітників, інвестиції в сучасні технології та нашу місію – забезпечити найвищий рівень безпеки для кожного клієнта.