Найсмачніший запечений короп: як приготувати ніжну й соковиту рибу в духовці

новини
7 515
0
Найсмачніший запечений короп: як приготувати ніжну й соковиту рибу в духовці

Запечений у духовці короп – це надзвичайно смачна й корисна страва з доступної риби. Його м’ясо є дуже соковитим та ніжним.
Готувати цю рибу можна у сметані, з лимоном, цибулею, зеленню або овочами.

До того ж запікати коропа легко і швидко. Особливо це сподобається зайнятим людям і тим, хто любить смачно поїсти й не хоче витрачати багато часу на приготування їжі, пише Уніан.



Запечений короп: простий рецепт

- Короп – 2 шт.

- Сметана – 4 ст. л.

- Майонез – 1 ст. л.

- Жовток – 1 шт.

- Часник – 3-4 зубчики (за смаком)

- Мед – 0,5 ч.л.

- Сік лимона – за смаком

- Зелень кропу і петрушки – 1 пучок

- Сіль – за смаком

- Перець мелений (за бажанням) – за смаком

Почистити, вимити, обсушити коропи. Змішати часник (пару зубчиків), видавлений через прес, сіль і сік лимона. Натерти рибу приготовленою часниковою сумішшю.

Зсередини коропів рясно полити соком лимона. Вкласти всередину риби нарізану зелень.

Перемішати сметану з майонезом, натертим часником (1-2 зубчики), жовтком, медом та сіллю. Можна додати перець.

Укласти коропів на деко й обмазати сметанною сумішшю. Навколо коропів можна розкласти рулетики з цукіні.

Запікати коропів у духовці 40 хвилин при 200°C.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують