RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Недобросовісний бізнес – від нестачі культури (новини компанії)


Нещодавно у Чернівцях відбувся фестиваль "Французька весна", який після довгої перерви знову повернувся у наше місто. Вперше генеральним партнером цього заходу в столиці Буковини став Майдан-Іспаський кар’єр піщано-гравійної суміші ТОВ ККНК "Технобуд".

Про підтримку фестивалю, вплив культури і можливі наслідки недотримання певних культурних принципів розповів директор Іспаської філії ТОВ "ККНК "Технобуд" Володимир Барановський.

Недобросовісний бізнес – від нестачі культури (новини компанії)

Фото Ігоря Константинюка


"Французька весна" – це масштабний фестиваль сучасного французького мистецтва, який вже багато років проводиться на території України, – розповів В. Барановський. Наша компанія вже декілька років поспіль підтримує його проведення. І ми раді, що цьогоріч фестиваль завітав і до Чернівців передусім завдяки тому, що компанія "Технобуд Груп", до якої входить Майдан-Іспаський кар’єр піщано-гравійної суміші, є генеральним партнером фестивалю в Україні.

Ми дякуємо Французькому Інституту та Посольству Франції в Україні за цю можливість і вважаємо, що такі культурні заходи необхідні, оскільки вони роблять внесок в культурний розвиток регіону. Підтримуючи цей фестиваль, ми, як представники бізнесу, намагаємося показати людям, що культурний розвиток суспільства має забезпечуватися не тільки мистецтвом, а й культурою поведінки в ділових відносинах. Це культура виробництва, відношення до людей, забезпечення не тільки основних конституційних прав на працю, відпочинок, безпечну роботу, а й дотримання цих культурних цінностей в інших сферах на базових засадах моралі.

Впевнений, що дотримання кожним із нас культурних цінностей в усіх аспектах життя здатне підняти наше суспільство на новий рівень та забезпечити більш комфортне та різноманітне життя для всіх.

– Що саме Ви маєте на увазі?

– Зараз ми спостерігаємо багато випадків недотримання таких принципів. І вони полягають не тільки в ділових відносинах з учасниками ринку, які представлені на території Буковини, але й з умовами, які створені у регіоні для виробництва будівельних матеріалів. Йдеться про незабезпечення дотримань вимог законодавства з екології та конкурентних умов на ринку.

Передусім хочу зауважити, що ринок будівельних матеріалів Буковини насичений неякісною продукцією, яка навіть не сертифікована, а якщо сертифікована, то не відповідає тим вимогам, і у багатьох випадках має показники, які взагалі забороняють використовувати її в будівництві. Люди купують це на свій страх і ризик. Але одне питання, коли людина будує будинок і розраховує свої ризики, а інше – використання неякісних матеріалів у капітальному будівництві громадських будівель, багатоквартирних будинків та об’єктів інфраструктури. Діюча система виїмки гравію з річок дозволяє недобросовісним підприємцям по суті грабувати річки, що призводить до порушення екологічної системи і приносить підтоплення, зсуви тощо. У свою чергу держава витрачає набагато більше коштів на усунення катастрофічних наслідків, ніж би вони пішли на контроль за видобуванням гравію і просто забезпечення конкурентного середовища.

Тому ми закликаємо всі компетентні органи виконавчої влади і місцевого самоврядування врегулювати незаконну ситуацію видобування гравію на річках Буковини, адже це дасть змогу наповнити бюджети, зменшити негативні наслідки, зберегти природу і врешті побачити повноводні річки нашим нащадкам. А якщо ті гравці на ринку, які видобувають гравій з річок, спрямують свої зусилля та інвестиції у розвиток сухих кар’єрів, край виграє від цього не тільки в якості.

Недобросовісний бізнес – від нестачі культури (новини компанії)


На офіційному відкритті фестивалю "Французька весна в Україні" очільники обласної влади та органів місцевого самоврядування одностайно підтримали Майдан-Іспаський кар’єр у необхідності інвестувати в культурні проекти, які сприяють не тільки обміну духовними надбаннями різних народів, а й вихованню культурних міжособистістних та ділових відносин, відповідального ведення бізнесу, поваги до рідного краю та довкілля взагалі.

Недобросовісний бізнес – від нестачі культури (новини компанії)
Редактор: Марія Фернюк
22-04-2019, 19:15
Коментарів 0 Переглядів 1 775


За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!