RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як приманити гроші: народні прикмети та вірування


Гроші просто так до рук не даються. Бо це вам не якісь папірці, а цінні й досить вередливі створіння. Однак їх теж можна приманити.

Що люблять гроші?

Перше найвідоміше правило: гроші люблять тишу. У народі кажуть: рахуй гроші стиха – не знатимеш лиха. Все логічно – вихваляння статками дуже часто викликає чужу заздрість, а вона грошам – ніяка не подруга. І щоб заздрість та негативна енергія у домі не затримувалися, після посиденьок витрусіть скатертину на вулицю – хай ідуть за вітром.

Ще гроші дуже полюбляють чисті вікна у будинку і взуття. Та власне, вони взагалі люблять чистоту. Давно не чепурили будинок? Не баріться! Але мити та прибирати у домі потрібно тільки вдень – аби не вимести або не вимити з будинку гроші.

Тільки не забувайте: щоб ви не робили, намагайтеся зберігати гарний позитивний настрій – кажуть, гроші люблять "чіплятися" саме до таких людей, ще й удачу з собою приводять.

А тепер подивіться-но у свій гаманець. Це до того, що гроші люблять, коли їх складають купюрою до купюри, у розгорнутому вигляді, по порядку – від меншої до старшої. І так потрібно робити завжди, після кожного втручання у гаманець. І ніколи не залишайте його зовсім порожнім. Хоч щось, але має лежати, і бажано – парна кількість купюр.

Тільки нехай там не затримуються так звані шалені гроші – знахідка, приміром, чи виграш. Їх треба витрачати швидко і знову ж таки у гарному настрої. При цьому бажано трохи поділитися цими грошима з кимось, хто їх ну дуже потребує.

Що не люблять гроші?

Коли їх позичають і віддають у понеділок. Це правило залізне. Вважається, що тоді весь тиждень будуть борги і непрогнозовані витрати. І добре, якщо тільки тиждень.

Коли їх рахують увечері. Краще порахувати вранці, тоді ймовірність примноження грошей збільшується у рази. Взагалі, вечір, як виявилося, абсолютно не підходящий час для з'ясування стосунків з грошима. Не люблять вони його – і край. Брати в борг, віддавати борг, щось купувати велике – теж не для вечора.

Але якщо ну ніяк неможливо дочекатися ранку, наприклад, для повернення грошей, то їх обов'язково потрібно розміняти. І в будь-якому разі не віддавайте розгорнутими – краще перегніть навпіл і простягніть згорнутим боком уперед.

Ще вони не люблять, коли їх кладуть на стіл. Та й у цілому багато чого, пов'язаного зі столом, вони не люблять: коли сідають на стіл, ставлять на нього порожню пляшку, змітають з нього крихти просто рукою або залишають на столі дрібні монети.

До речі, не люблять, коли сумка з гаманцем стоїть на землі. Або коли їх дають через поріг. Або стоять на порозі, коли зустрічають та проводжають гостей.

Як ви зберігаєте ножі? Виявляється, гроші категорично не люблять, коли ножі зберігають лезом догори. Тоді господарям будинку загрожує заробляти тільки дрібні гроші.

Трохи несподівано, але виявляється, не полюбляють гроші, коли виносять сміття з хати у погану погоду. І вже зовсім терпіти не можуть, коли у домі свистять.

Предмети, які заманюють гроші, та як з ними поводитися

Є кілька особливих предметів, заряджених на гроші або здатних їх притягати, якщо ви правильно їх оберете та доглядатимете.

Гаманець

Насамперед, це гаманець. Тут без компромісів. Великий, дорогий, червоний, бажано натуральний. І пам'ятаєте? – ніколи не порожній. Хоч кілька купюр, а у відділенні для дрібноти – ще й нерозмінна монета. Наприклад, якась особлива для вас.

І ще одне правило: гаманець – для грошей, тому фото, чеки, візитки та все інше, що не гроші, мають з нього терміново виселитися. До речі, у вихідні намагайтеся спустити дрібноту, щоб не розмінюватися на дрібниці наступного тижня.

Віник

Так, звичний всім гаджет. Але на відміну від пилососа, він ще й вважається дуже сильним оберегом. І вінику приділяли увагу у народі з давніх-давен. Найперше правило – він має бути у домі один. За народним повір'ям, два віники – до безгрошів'я. А той один має обов'язково стояти ручкою донизу, у кутку, де чисто і сухо. І сам має бути чистим і сухим.

Споконвіків вважалося, що саме під віником живе домовик, а вони, як відомо, люблять чистоту і затишок. І допомагають у питаннях фінансів саме тим, хто їм це забезпечує. До речі, є ще й правила користування віником-оберегом. Підмітати необхідно у напрямку від вхідних дверей, а не навпаки. Так ви будете примножувати достаток. Тільки не вимітайте сміття за поріг: можете позбутися і грошей і ще чогось хорошого.

Кажуть, купувати новий віник потрібно на молодий місяць і обов'язково під час купівлі загадати бажання. Ну, звісно ж, пов'язане з грошима. А старого помічника потрібно відвезти подалі від дому, десь на природу, чи закопати у землю. Тільки не викидати на смітник.

Короп, жаба і дракон

Якщо для українців грошовий предмет – віник, то китайці, наприклад, радять завести вдома цілий звіринець. За їхніми прикметами, гроші приманюють короп, жаба і дракон. Живих заводити не обов'язково, але створити власноруч – правило. Наприклад, намалювати, вишити, випиляти лобзиком чи зробити макраме – неважливо. Не хочете або не можете? Все-таки варто спробувати. Кажуть, діє майже гарантовано. Отже, коропів має бути дев'ять, дракон з перлиною в зубах, а жаба – з монетою.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
1-11-2018, 00:05
Коментарів 1 Переглядів 21 841

Теги -
Hаписав: TANK7777, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 листопада 2022 02:10
В новині:
sunglasses sunglasses sunglasses 5+ гарна і цікава порада)))

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.