* Реклама
Весна і літо завжди приносять пожвавлення в готельно-ресторанний бізнес: оживає внутрішній туризм, починають працювати літні майданчики кафе та ресторанів, кількість відвідувачів закладів громадського харчування значно збільшується. Саме час оновити асортимент професійного обладнання на кухні ресторану і в барі.

Що саме варто купити власнику невеликого кафе в селищі, улюбленої піцерії мешканців райцентру, або популярного ресторану в обласному центрі? Будемо розглядати це питання з огляду на те, яке саме обладнання для ресторанів дать максимальний прибуток закладу, адже інвестиція має бути виправдана, а допоможе нам в цьому гіпермаркет професійного обладнання для ресторанів https://profood.com.ua/ , на сайті якого можна знайти найкраще, найтехнологічніше і найсучасніше барне та професійне кухонне обладнання.
Почнемо з обладнання для бару. До літнього сезону в кожному барі має бути льодогенератор: соки і коктейлі (алкогольні та безалкогольні), лимонади і смузі, мінералка і віскі, мартіні чи лікер — влітку все це доречно подавати з великою кількістю льоду. Щоб не замовляти доставку льоду, варто купити хороший професійний льодогенератор для кав’ярні, і клієнти будуть з задоволенням замовляти прохолодні напої ще і ще в літню спеку.
До літа також варто купити фрізер для морозива в бар: це завжди додатковий прибуток для будь-якого закладу, і великого, і маленького, і в місті, і в селі. Смачні прохолодні солодощі власного виробництва користуються попитом серед дітей і дорослих, і це завжди плюс до суми в кожному чеку. Вартість обладнання відіб’ється за перший місяць торгівлі.
Літо, весна — сезон шашликів і страв гриль, приготованих на свіжому повітрі, на відкритих літніх майданчиках. Професійний гриль — те, що має бути в кожному закладі напередодні весняного потепління. Аромат смаженого м’яса з гриля — це те, що магнітом притягує нових відвідувачів в заклад, і знехтувати таким шансом не можна. До того ж, сучасний професійний гриль, що працює на електриці чи на газу, це універсальне обладнання для ресторанів і кафе, на якому можна готувати величезний асортимент страв — від стейків і шашликів, будь-якого м’яса і риби, до шаурми, паніні, овочів гриль. Крім того, що це неймовірно смачно, страви з гриля ще й корисні, а клієнти сьогодні дбають про здорове харчування, тож пропозиція страв з гриля завжди буде доречна.
Нарешті, якщо в закладі є літній майданчик, а поруч проходить жвава вулиця чи кафе знаходиться в місці відпочинку громадян, апарат для солодкої вати — це саме те, що потрібно на літо. Це додатковий прибуток при мізерних затратах, більше клієнтів без витрат на рекламу. Діти — цільова аудиторія, вони запримітять машинку для солодкої вати здалеку, а батьки ніколи не відмовляться порадувати дітлахів.
Все назване обладнання коштує не дорого, ціна доступна навіть для дуже малого бізнесу. Своєчасна інвестиція в обладнання для кухні і бару ресторану чи кафе швидко окупиться, і принесе додаткову виручку і нових поціновувачів вашого закладу.