RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



У Чернівцях має намір утворити комунальну установу "Агенція розвитку м. Чернівці".

Про це йдеться у проекті рішення Чернівецької міської ради.



Депутати мають проголосувати за це рішення на сесії, яка відбудеться 27 липня.

Відповідно до документів, Агенція розвитку має формувати пропозицій, надавати консультативні послуги та інформаційну підтримку структурним підрозділам, комунальним підприємствам і установам міської ради, суб’єктам підприємницької діяльності щодо в грантових програмах та їх реалізації.

Також займатиметься підготовкою та реалізацією програм, концепцій інвестиційної, інноваційної, зовнішньоекономічної діяльності, програм і проєктів міжнародного співробітництва у сфері розвитку громади та місцевого самоврядування.

Директор установи призначатиметься на посаду Чернівецьким міським головою шляхом укладання з ним трудового контракту.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
23-07-2023, 22:12
Коментарів 13 Переглядів 7 472

Hаписав: Вадим Карасьов, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 14:01
В новині:
Було б непогано при створенні нової агенції не забувати думати і про роботу основних бюджетоутворюючих підприємств міста. Дев'ять місяців із-за неправомірно застосованих санкцій не працює Чернівецький машинобудівний завод. Обласна влада, яка може допомогти вирішити питання розблокування роботи заводу, не прикладає для цього достатніх зусиль. Потужне, необхідне для економіки країни підприємство свідомо доводять до банкрутства.

Hаписав: Злата, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 14:06
В новині:
А Чернівецький Машзавод як не працював , так і далі під незаконними санкціями, ОВА могли б допомогти у вирішенні цього питання, але на жаль тільки обіцянками годують, а працівники без роботи та засобів для існування.

Hаписав: Гість Аліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 14:16
В новині:
Звичайно всі нововведення це не погано , але б не погано і не забувати про підприємства які також багато приносять у бюджет області , такий як Машзавод вже 9 місяців під необґрунтованими санкціями і не працює, працівники без роботи, а влада не хоче допомогти.

Hаписав: Лариса, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 14:20
В новині:
Економіка міста була б щє кращою, якби працював ТОВ Машзавод, який вже понад 9 місяців під незаконними санкціями, робітники та спеціалісти без роботи, а наша ОВА тільки обіцяє що скоро все вирішиться, але ……

Hаписав: Поліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 14:26
В новині:
Працівники Машзаводу вже 9 місяців як залишились без засобів для існування через те, що завод під необґрунтованими санкціями. А влада області нічого не робить для відновлення роботи підприємства. Хоча завод в цей час мав би працювати на повну потужність для відновлення України, що дуже важливо в цей важкий час.

Hаписав: Гість Наталія, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 14:33
В новині:
Агенції розвитку требо відкривати тоді, коли всі українські підприємства працюють. На Буковині вже 9 місяців із-за неправомірно застосованих санкцій не працює Машзавод, найбільший в Україні виробник нафтогазопереробного обладнання. Держава не отримує податки, працівники заводу поповнюють ряди безробітних. Влада свідомо доводить потужне, необхідне для економіки України підприємство до банкрутства.

Hаписав: Каріна, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 14:50
В новині:
Требо не тільки створювати комунальну установу "Агенції розвитку м.Чернівці", а підтримувати роботу всіх підприємств, а не доводити до банкрутств, як Машзавод. Коли нарешті завод запрацює? Хто допоможе зняти незаконно накладені санкці?

Hаписав: Олена С., Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 15:29
В новині:
А величезні податки, які сплачував до бюджету Машзавод не впливав на розвиток міста? Чому ніхто не хоче звертати на нього увагу?

Hаписав: Христина, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 15:37
В новині:
Звичайно наш регіон має розвиватися ще далі, вкладаючи в щось нове, удосконалюючи, але навіщо для цього нищити підприємство, яке на ринку вже дуже багато років та є прибутковим? ТОВ Машзавод пережив різні часи. Було і дуже важко, були і злети, але нічого - ми справились.Якщо інші підприємства є можливість підтримати, то чому не можливо це зробити з Машзаводом?

Hаписав: Альона, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 15:44
В новині:
ТОВ Машзавод - величезне, потужне підприємство,яке є одним з ключових інвесторів нашої економіки.Завод співпрацював з багатьма іноземними країнами, тим самим прославляв наш регіон. За що його знищують? Чому ніхто не хоче розібратися в цій величезній проблемі? Люди залишились без роботи, держава недоотримує мільйони, підприємство просто штучно доводять до банкрутства.

Hаписав: Тетяна, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 16:08
В новині:
Всі хочуть грантів, вкладень, а Машзавод хоче просто відновити свою діяльність та справедливість, можливість якої в нього відібрали ні за шо. Його просто і нахабно знищують, доводячи до банкрутства.

Hаписав: Олена, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 16:19
В новині:
Перед тим, як щось створювати необхідно навести лад з болючими питаннями, які всі чомусь перекладають один на одного. Чому вже 9 місяців не може вирішитись проблеми Машзаводу? Люди без роботи, бюджет без надходжень , а саме підприємство на межі банкрутства.

Hаписав: Антиклоун, Коментарів: 0, Новин: 0, 24 липня 2023 16:32
В новині:
влада клоунів скоро закінчиться, помилки будуть виправлені, а клоунам буде місце лише в цирку


Унаслідок ДТП мотоцикліст та його 18-річний пасажир отримали тілесні ушкодження
Через ремонт обладнання низка населених пунктів залишиться без електрики
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Під час зустрічі обговорювали, як почати заробляти гроші з обраної професії, як подолати страх осуду


Зміни  клімату? Та це ж вигадка. Блог Ярослава Волощука
Не впевнений, що ви із першого разу вгадаєте, кому належить фраза, що винесена у заголовок блогу.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.

Двоколісний та триколісний транспорт на електродвигунах все більше набирає популярності серед водіїв і водійок. Електромопед характеризується достатньо високим запасом ходу, оптимальною швидкістю руху та зручністю в управлінні.