RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Затверджено склад перших 10 об’єднаних громад Буковини

Відповідними рішеннями 33-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради створено десять об’єднаних територіальних громад області та затверджено їхній склад. Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Зокрема, до Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром у смт. Глибока Глибоцького району ввійшли смт. Глибока, села Червона Діброва та Михайлівка Михайлівської сільської ради.

До Вашковецької сільської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром в селі Вашківці Сокирянського району - села Вашківці, Нова Слобода Вашковецької сільської ради, села Шишківці, Струмок Шишковецької сільської ради Сокирянського району.

До Великокучурівської сільської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром в селі Великий Кучурів Сторожинецького району - села Великий Кучурів, Годилів Великокучурівської сільської ради, село Тисовець Тисовецької сільської ради, села Снячів, Глибочок Снячівської сільської ради Строжинецького району.

Волоківська сільська об’єднана територіальна громада з адміністративним центром в cелі Волока Глибоцького району включає села Волока, Грушівка Волоківської сільської ради, село Валя-Кузьмина Валякузьминської сільської ради Глибоцького району.

Клішковецька сільська об’єднана територіальна громада з адміністративним центром в cелі Клішківці Хотинського району - села Клішківці, Млинки Клішковецької сільської ради,  село Поляна Полянської сільської ради Хотинського району.

До складу Мамалигівської сільської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром в cелі Мамалига Новоселицького району ввійшли села Мамалига та Кошуляни Мамалигівської сільської ради, село Подвірне Подвірненської сільської ради, села Драниця та Негринці Драницької сільської ради, села Стальнівці Стальнівської сільської ради, Несвоя Несвоянської сільської ради, Балківці Балковецької сільської ради Новоселицького району.

До складу Недобоївської сільської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром в cелі Недобоївці Хотинського району - село Недобоївці Недобоївської сільської ради, села Ставчани Ставчанської сільської ради, Долиняни Долинянської сільської ради, Керстенці Керстенецької сільської ради Хотинського району.

Утворена Рукшинська сільська об’єднана територіальна громада з адміністративним центром в cелі Рукшин Хотинського району об’єднала села Рукшин Рукшинської сільської ради, Гордівці Гордівецької сільської ради, Пригородок, Орестівка Пригородоцької сільської ради, Рашків Рашківської сільської ради, Чепоноси Чепоніської сільської ради Хотинського району.

Усть-Путильська сільська об’єднана територіальна громада з адміністративним центром в селі Усть-Путила Путильського району - села Усть-Путила, Бісків, Шпетки Усть-Путильської сільської ради, села Мариничі, Бисків, Петраші Мариничівської сільської ради Путильського району.

До складу Сокирянської міської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром в місті Сокиряни Сокирянського району ввійшли місто Сокиряни Сокирянської міської ради та село Коболчин Коболчинської сільської ради Сокирянського району.
Обласна рада вирішила клопотати перед Кабінетом Міністрів України та Верховною Ради України щодо необхідності прийняття нормативно-правових актів, які б врегулювали питання функціонування об’єднаних територіальних громад.
Редактор: Igor
18-08-2015, 13:25
Коментарів 0 Переглядів 2 752

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.