Новини Дня

00:30
Не тільки риба: чотири найкращих рослинних джерела омега-3
00:15
Шість продуктів, які допоможуть залишатися здоровими всю зиму
23:59
На фронті 174 зіткнення, на Покровському напрямку ворог зазнав відчутних втрат
23:45
П'ятниця стане початком "білої смуги" для чотирьох знаків Зодіаку. Кого обрали карти Таро
23:23
Названо овоч, який потрібно їсти всім щодня
22:58
Україна під час ракетного обстрілу Курщини поранила північнокорейського генерала - WSJ
22:43
Путін заявив, що Росія атакувала Україну ракетою середньої дальності "Орєшнік"
22:21
Міністри ЄС обговорили підвищення тарифів на аграрний імпорт із РФ і Білорусі
22:05
Сонце поверне щастя в життя цих знаків Зодіаку. На кого чекає період великої радості
21:41
Рекордні витрати на оборону, скорочення пенсій: у РФ затвердили бюджет на 2025-27 роки
21:20
Що станеться з організмом, якщо їсти картоплю щодня
21:00
Чернівчанка, яка очолила Міндовкілля розповіла, на чому повинна базуватися відбудова України
20:40
На збереження репродуктивних клітин військових у бюджеті заклали ₴190 мільйонів
20:20
ЗСУ створили першу школу підготовки операторів безпілотних роботизованих комплексів
20:18
Платіжне шахрайство: важливість двофакторної автентифікації*
20:00
У Чернівцях патрульні зупинили п'яного водія: вміст алкоголю перевищив норму в 14 разів
19:40
Рада ухвалила законопроєкт про безпеку в закладах середньої освіти: деталі
19:23
З'явився графік вимкнення світла на Буковині на 22 листопада
19:20
Становище України на фронті погіршилось: міністр оборони Британії зробив попередження
19:00
Чи можна їсти банани на схудненні: відповідь дієтолога
Больше новостей
Молодий буковинець » Новини Чернівців » У Чернівцях печуть паски для італійців

У Чернівцях печуть паски для італійців

Новини Чернівців / економіка, бізнес
3 977
0
У Чернівцях печуть паски для італійців


На початку Страсного тижня у пекарських цехах вже випікали паски – здебільшого для наших в Італії і корінних мешканців півострова.

Вже другий рік поспіль паски, бабки та кекси чернівецьких майстрів напередодні свят їдуть до Італії. Саме через закордонних споживачів місцеві пекарні розпочали випікати хлібну смакоту дещо раніше. Бо товар ще має до свят доїхати.

- Здебільшого земляки передають великодню випічку для своїх родичів, які проживають за кордоном. Там полюбили наші паски, бо вони зроблені на натуральній сировині, з природним духмяним запахом свіжого випеченого хліба. Також традиційно передають за кордон й чорний хліб, - каже molbuk.ua Людмила ОБЛАМСЬКА, заступник директора "Чернівецького хлібокомбінату". - Італійські паски, кекси – цікаві, екзотичні, не наші. Але ж ми, пекарі, добре розуміємо, що без стабілізаторів, емульгаторів без підсилення ароматизаторами таку випічку втримати дев’ять місяців "свіжою" неможливо.

Якщо італійська випічка все частіше з’являється на чернівецьких прилавках, то там, навпаки, більше до вподоби наш, буковинський, хліб. Який почне черствіти через три-чотири дні, бо виготовлений з натуральних продуктів.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: