Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
У Чернівцях виготовлятимуть масло і сир «Молочна гора»

Сьогодні, 28 грудня, у місті Чернівці на вулиці Коломийській відбулося відкриття молокопереробного підприємства “Аполло”. Символічну червону стрічку перерізав голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв. У поточному році завдяки значним інвестиціям – понад 15 млн. грн., – було придбано нове сучасне обладнання, проведено модернізацію існуючих цехів. Сьогодні потужність підприємства складає 50 тонн за зміну, і, таким чином, завод може переробити все молоко, яке виробляють агроформування області.

За словами Михайла Папієва, сам факт відкриття молокозаводу в Чернівцях ще ні про що не говорить – у першу чергу, зазначив він, потрібно повернути сировинну базу, яка була втрачена впродовж останніх років. “Підприємство працюватиме стабільно і ефективно тільки тоді, якщо в області будуть сучасні молочні ферми. Якщо новий молокозавод орієнтуватиметься лише на закупівлю сировини у населення, його продукція і її якість не зможуть конкурувати з іншими виробниками, які вже тривалий час закуповують молоко у буковинців”, – зауважив Михайло Папієв. Саме тому всі голови райдержадміністрацій отримали доручення - впродовж наступного року у всіх районах Буковини створити сучасні молокоферми на 2 тис. корів кожна, повідомила прес-служба ОДА.

Довідково. Загальна площа території підприємства – майже 3 тис. м кв.. Тут розташовані цехи приймання молока, виготовлення твердого сичужного сиру, масла та сметани, розливу готової продукції, апаратний цех, відділення приготування мийних розчинів, камери зберігання та дозрівання, морозильна і коптильна камери, компресорна і механічна майстерні, хімічна мікробіологічна лабораторія, санітарно-побутові та офісні приміщення. Стратегія підприємства полягає у виробництві молочної продукції високої якості, розробленні та освоєнні нових її видів, що базуються на нових оригінальних рецептурах і власних технологіях. Сьогодні під торговою маркою “Молочна гора” реалізуються масло, сири “Буковинський”, “Голландський” “Звенигородський”, “Російський”, “Вершковий”, “Гуцульський”, “Сулугуні”, “Лиманський”, “Бринза”, сметана, вершки, молоко пастеризоване, кефір та інші. На підприємстві створено 45 робочих місць.

ТОВ "Аполо" - багатопрофільне підприємство, головний офіс якого розташований у Києві, а філії в Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Севастополі та Чернівцях. До складу ТОВ входять фармацевтичний департамент (мережа аптек), лікувально-діагностичний центр, швейне виробництво, деревообробний цех, ресторан "Буковина" (Київ), молокопереробний завод у Чернівцях.
Рейтинг:
(голосів: 1)
28-12-2011, 12:49
Коментарів 0 Переглядів 5904

загрузка...
На Буковині громада МП хоче перейти в ПЦУ
Аби зібрання не зірвали – поки в Чернівецькій облдержадміністрації не називають громаду, яка виявила таке бажання.
Продан звільнив головного освітянина Чернівців
Секретар міськради підписав розпорядження про звільнення Сергія Мартинюка з посади начальника управління освіти міськради
Популярне Коментують
• Новини
Трохимич ся вертає, а Вася знимкує кіно. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події в регіоні - у блозі Олександра Мостіпаки
загрузка...
Ідеальне тіло – разом з Lazer Med! (на правах реклами)

як серед широкого асортименту послуг вибрати найпотрібніші та кому довірити турботу про свою красу та здоров’я
Передплачуй газету "Молодий буковинець" та вигравай подарунки!

Передплачуй газету "Молодий буковинець" на 2019 рік та отримуй шанс виграти 10 000 гривень та ще 100 корисних подарунків
Санаторії Закарпаття - де лікуватись і зустріти Новий Рік 2019? (на правах реклами)

Святкування Нового Року в Закарпатті як завжди особливе і залишає, лише казкові та незабутні враження, адже тут споконвічно зберігають народні гуцульські традиції та звичаї
Раки зимують у RAKI HOUSE – першій раковарні Чернівців (на правах реклами)

На вас чекає особливе меню – такого ви ще не смакували. Окрім раків, тут приготують й інші морепродукти, м'ясо, гарніри та десерти. У RAKI HOUSE ви можете скуштувати мідії і рапани 4-ьох видів приготування