RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівці досі залишаються закомплексованим містом у питаннях сексу, – ЗМІ

Чернівці досі залишаються закомплексованим містом в питаннях сексу.

Про це йдеться у публікації інформаційного агентства УНІАН, де журналісти розповіли про специфіку роботи секс-шопів у провінційних українських містах, пише molbuk.ua



Видання у Чернівцях звернуло увагу на крамницю з продажу інтим-продукції "У тьоті Соні", звідки журналісти зробили репортаж:

Підвал на невеличкій вулиці у самісінькому центрі Чернівців приваблює перехожих своєю оригінальною вивіскою "У тьоті Соні". Це – легендарна крамничка, адже заклад є першим секс-шопом міста.

"Цього року будемо відзначати 25-річчя", – розповідає син власників магазину, 48-річний Андрій Герич, батьки якого взялися за цей бізнес ще у часи, коли в Чернівцях про секс всі говорили напівпошепки.

"Щоправда, відкривали його не ми. Був один чоловік, звали Ісааком. Цей магазин одразу ж не позиціювався як секс-шоп. Спочатку Ісаак торгував тут консервами, харчовими продуктами та іншими товарами. Як у сільпо. А згодом він відкрив тут маленьку поличку із секс-атрибутикою… Тоді в нас начальником обласного управління був Геннадій Москаль. Ісаак розповідав: "Розумієте, йду до нього… Підготувався, написав собі, що я буду говорити, одягнувся відповідно, те, се… Приходжу, кажу – так і так, хочу відкрити, дайте дозвіл… А той відповідає триповерховим матом: "Людям жерти нічого, а ви тут таке продавати хочете!"", - згадує Герич.

Секс-ентузіаст Ісаак часто їздив до Одеси, звідки й почав привозити до Чернівців перші вібратори.

"То були часи, коли й особливо не було звідки брати такі товари. Звісно, контрабандою завозили. Не те, що зараз – будь ласка, його скрізь є і багато… Пізніше мої батьки взяли цей магазин у Ісаака, після чого він переїхав до Ізраїлю", - розповідає власник секс-шопа.

На запитання, чи не боялися його батьки ризикувати, коли бралися за цей бізнес, чоловік відповідає, що спочатку вони планували більш традиційний бізнес – гастроном. Але оборотних засобів було не багато, для великого асортименту продуктового магазину грошей не вистачало.

"Ісаак, коли виїжджав, розповів нам, звідки він брав секс-товари, залишив координати. Розповів, яка продукція найбільш ходова… Згодом цей бізнес почав у нас розвиватися, і став сімейним. Коли батьки покинуть цю справу, її буду продовжувати я", - розповідає Андрій.

Крім крамнички "У тьоті Соні", у сім’ї Геричів є ще один заклад із продажу товарів інтимного характеру. "Кілька років тому ми відкрили ще один секс-шоп. Він знаходиться в одному з торговельних центрів Чернівців. Якщо в крамниці "У тьоті Соні" ми зберегли автентичну назву, яку придумав ще Ісаак, то новий магазин має вже новітню назву – "Інтим-бутік"", – каже пан Андрій.

Секс-подарунки на… Миколая

Чернівці залишаються доволі закомплексованим містом у питаннях сексу.

"Ось, позавчора в мене була жінка-покупець, щось собі вибирала, тим часом її чоловік сидів у машині і лише дзвонив і дзвонив: "Давай, швидше, виходь". Я запропонував, щоб і він зайшов, щоб порадились, вибрали продукцію… Не захотів, соромно йому було. Звісно, є комплекси в людей. Тим паче, в такому маленькому місті, де всі усіх знають. Ще якось в мене питали: "А до котрої години ви працюєте? Можна ваш телефон?". Я даю візитку. А люди не хочуть брати, соромляться. Мовляв, діти можуть побачити…", - розповідає власник секс-шопа.

Серед найбільш "ходових" товарів "У тьоті Соні" пан Андрій називає вібратори, які найбільше беруть напередодні Нового року і перед Днем Святого Валентина. "Сплеск продажу перед святом закоханих починається не 13-го, і навіть не 14-го лютого, а за тиждень. Виторг у ці дні збільшується у чотири-п’ять разів. А ось у 2018 році ми помітили певний ріст торгівлі – уявіть собі – на День Святого Миколая!", - каже він.

За словами пана Андрія, молодь, студенти, як правило, обирають в магазині дешеві "приколи" (переважно, китайські товари – прості та досить вульгарні, як сережки із пенісами) та недорогі надувні ляльки. Дівчата часто беруть парфуми з феромонами.

"Зазвичай, наша аудиторія – люди від 45-ти до 65-ти років. Хоча, іноді заходять і пенсіонери. Скажімо, дядько, якому на вигляд 80 років… Він раптом згадав, що існує така річ, як секс. Прийшов, каже, дайте мені щось, бо маю молоду жінку", - розповідає Герич.

Втім, за його словами, продавці інтим-магазину таким клієнтам розповідають і про негативну сторону – яке у такому віці може бути навантаження на серце…

"Якось приходив до нас священник, – продовжує пан Андрій. – Запитував, радився… Каже, його дочка вийшла заміж, чоловік гарний, вони добре живуть. Але щось пішло не так, і дочка це помітила – він виявився гомосексуалістом. Тож священник запитував, що робити. Ми ж відповіли – навряд чи можемо чимось тут допомогти…".

Секс дозволяє залишатись оптимістами

Співвласник секс-шопа запевняє, що останнім часом магазин частіше відвідують жінки, чоловіка стали більш пасивними: "До якогось часу чоловіки були менш закомплексованими, ніж жінки. Могли спокійно зайти і обрати необхідні товари. Але зараз, помітив, відбувається якась така фемінізація суспільства. Чоловіки стали "кволенькими"… У часи мого юнацтва, коли доступ до порнографії був дуже обмеженим, грубо кажучи, ми "доглядали" за живими дівчатами. Нині ж молоді хлопці, маючи вільний доступ до інтернету, в якому багато порно, частіше спілкуються з віртуальними".

Відвідувачів секс-шопів пан Андрій поділив би на дві категорії. Перша – коли люди приходять в інтим-магазин через обставини чи стан здоров’я: "Урологи, сексопатологи присилають їх до нас. Популярна проблема – у чоловіка короткий статевий акт. Молодий хлопець здоровий, енергія в ньому кипить! Відповідно, він завжди "на взводі". Виявляється, всього-на-всього, потрібно купити спеціальний крем. А з часом у цієї ж людини з’являється інша проблема – немає збудження. Тоді теж приходять". Друга група людей – такі собі "секс-ентузіасти".

"Вони навіть краще, ніж ми розбираються у цій тематиці! Їх ці питання цікавлять глибше. Скажімо, якось заходила людина, цікавилась, чи є у нас вібратори з підігрівом. У "секс-ентузіастів" завжди вогник в очах, ці люди, попри різні негаразди у житті, і ситуацію в державі, не припиняють радіти й отримувати задоволення від життя. Очевидно, що секс дозволяє їм залишатися оптимістами", - вважає Андрій Герич.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
22-02-2020, 20:35
Коментарів 0 Переглядів 22 200

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.