RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«За 1500 гривень – до Парижа»: турфірми пропонують чернівчанам екскурсії вихідного дня до Європи за вигідними цінами


За 1200-1800 гривень можна поїхати на кілька днів у тур містами Європи.

У турфірмах кажуть, що тури вихідного дня Європою дуже популярні восени. Зараз на них зменшуються ціни. Це автобусні тури, тож і погодні умови восени для поїздки сприятливіші, ніж літом чи зимою.

"Стартова ціна – від 25 євро"

Зазвичай такі тури дозволяють охопити за кілька днів різні міста різних країн – по одному дні у новому місті. Найпопулярніші для таких турів є Польща, Чехія, Угорщина, Італія, Франція та Німеччина.

– Зазвичай, чернівчани замовляють тури, які охоплюють міста, найближчі до нас. Це і дешевше, і зручніше, бо легко можна взяти у поїздку із собою дітей, показати їм щось нове. Такі тури – дуже вигідні. Стартують вони від 25 євро. Але є одна умова – треба оплатити ще будь-яку екскурсію під час туру наперед. Тобто, ви можете поїхати за мінімальну суму в чотириденний тур, оплачуєте оператору і поїздку, і одразу одну екскурсію на ваш вибір, яку вам проведуть на місці. Пропозиція дуже вигідна для тих, хто хоче нових вражень, – розповідає туристичний агент Маріанна УРИЦЯН.
У турфірмах розповіли, що самі тури не стали дешевшими. Але завдяки тому, що не потрібно відкривати віз, які коштували 35 євро, не потрібно оформляти жодні додаткові документи, витрати на тури зменшилися майже на половину. Особливо це відчутно на коротких турах.

У вартість таких турів входить проїзд, проживання і сніданки у готелях, а також супровід гіда.

Зручними і популярними є тури до Австрії, Угорщини та Польщі. Туристи можуть побачити багато міст і не витрачати багато часу в дорозі. За три дні пропонують відвідати Будапешт та Відень. Вартість приблизно дві тисячі гривень. Оператори наголошують, що тур – без нічних переїздів. О п’ятій ранку виїжджаєте зі Львова, а ввечері вже гуляєте у Будапешті. Наступного дня пропонують прогулянки у Відні. Ввечері знову повертаються у Будапешт і ще один день тут гуляють.

За дві тисячі гривень можна мандрувати п’ятьма містами: Краків – Величка–Прага – Відень – Будапешт. Перший день відвідують польські міста Краків та Величку, другий – Прагу, третій – Відень. Четвертого дня, повертаючись назад до України, пропонують заїхати до Будапешта. У Будапешті для туристів виділяють вільний час, аби прогулятися нічним містом.

"Тури з нічними переїздами – ще дешевші"

За 1200 гривень пропонують чотириденний тур до Кракова, Праги, Будапешта та Відня. Тур дешевший, бо зекономили на проживанні у готелі. У деякі дні доведеться переїжджати з міста у місто вночі. Наприклад, погуляєте Краковом, а до Праги – нічний переїзд. У турфірмах так і пояснюють, хочете зекономити на подорожі – обирайте тур з нічними переїздами.

Краків, Прагу, Дрезден і Карлові Вари можна відвідати за п’ять днів та 2200 гривень. Вільнюс, Юрмала та Рига доступні за 2 500 гривень.
Працівники турфірм радять обирати тури з меншою кількістю країн та міст, щоби під час екскурсії якомога більше побачити цікавого. Для того, аби ще більше зекономити на таких турах радять замовляти їх завчасно.
– Тут, як і з морем, вигідне раннє бронювання. Зараз є можливість замовити п’ятиденний тур із відвіданням Парижу на новорічні свята за 122 євро. Але це за умови, що тур замовляється і оплачується за два місяці до від’їзду, – розповідає турагент Наталія Ф.

У турагенціях розповідають, часто замовники бояться таких поїздок, адже сюди не входить триразове харчування.
– Не варто боятися, що треба мати із собою велику суму. За проживання і сніданки ви вже не платите, одна екскурсія у вас точно буде. Також всім надається вільний час, тоді ви можете прогулятися, виділити час для фотосесії та поласувати місцевими стравами. Обід і вечеря в Європі – не така дорогі, як здається. Ми перевірили на собі, що у дво--три денному турі із собою більш ніж достатньо мати 100 євро. Цього вам виставить і на харчування у ці дні, і на сувеніри, і ще на додаткову екскурсію, – додає Наталія.

У турфірмах кажуть, що хороші пропозиції на кількаденні тури Європою знайдуться завжди. Іноді можна натрапити й на хороші гарячі пропозиції за смішними цінами, але із виїздом на найближчі кілька днів.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: diana_vataman
19-09-2018, 18:42
Коментарів 0 Переглядів 5 955

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги