RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)

Де вода – там життя. Так вважається здавна. Наші предки шанували і берегли воду, щоб вона дарувала здоров’я, бо у її силах його й відбирати. Сучасний ритм життя часом змушує нехтувати такою закономірністю і диктує зміни: якість води стрімко знижується, її користь переходить у шкоду. Тому варто піклуватися про відбірність питної води.

Усім відомо, що протягом дня для здоров’я організму потрібно випивати 1,5-2 л води. Та якщо вживати її неочищеною від домішок (твердих елементів, окислів ржавих провідних труб, вірусів, бактерій, хлоридів, нітратів тощо), що притаманні Чернівецькому регіону, то цілющий ефект буде абсолютно зворотнім. Страви, приготовані на звичайній протічній воді, також втрачають як користь, так і смак, а побутові пристрої потерпають від накипу. Вихід є – це фільтрація.

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)


Існує безліч способів очистки води. Компанія "Ательє води" представляє найкращі та доступні кожному: фільтри-глечики, насадки на кран, системи пом’якшення, знезалізнення, знезараження та багато іншого. Та все ж безсумнівним лідером у очищенні води є система зворотнього осмосу, що втілює найсучасніші шляхи фільтрації. Такий принцип дозволяє отримувати якісну чисту питну воду навіть з калюжі!

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)


Принцип дії осмосів побудований на твердженні "залишити всі цінні для людини елементи, забрати все зайве". Уявіть лише, в результаті фільтрації отримуємо 60% шкідливих відходів, які зазвичай осідають у вашому організмі! Досягається це завдяки 5-, 6- чи 7-ступеневій очистці. Зазвичай перші чотири ступені у всіх осмосів однакові. Це усунення механічних домішок, які мають величину понад 5 мкн*, або ж попередня очистка води перед поданням на зворотню осмотичну мембрану. Саме на цій дрібнопористій структурі, величиною 0,001 мк, відокремлюється цілком чиста вода – Н2О – частково насичена газами кисню. Відходи скидаються у каналізацію через дренаж. Далі вода потрапляє на постфільтр з кокосового вугілля, яке усуває запахи та покращує органолептичні властивості. Додаткове збагачення води мінералами Ca і Mg – це 6-а та 7-а ступені, які встановлюються за бажанням клієнтів. Ще однією перевагою системи осмосу є наявність питної води навіть тоді, коли водопостачання відключено. Все завдяки ресиверному баку, де накопичується вода (6-16 л).

Встановлюється система у непомітному місці – під раковиною. Для коректної роботи осмоса потрібен тиск. Якщо з цим проблеми, наприклад, у мешканців останніх поверхів висотних будинків, тоді додатково вмонтовують систему для його нормалізації – підвищувальний насос. Монтаж здійснюють працівники сервісного центру. Заміна фільтру відбувається не рідше ніж раз у півроку (відповідно до якості водопровідної води у Чернівцях рекомендовано раз у 3-4 місяці). При встановленні осмосу укладається договір про сервісне та гарантійне обслуговування. Підбір обладнання здійснюється згідно з результатами попереднього аналізу води у клієнта.

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)


Осмос приваблює і вигідною економією сімейного бюджету. Наприклад, водопостачання коштує 14 грн за 1 м3; з нього ви отримуєте 400 л чистої води, вартістю 0,03 коп за 1 л. Вражаюче? Воду можна використовувати як і для споживання, так і для побутових цілей, адже вона не залишатиме накипу та нальоту на техніці.

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)


Відновити природні властивості води в умовах урбанізації тепер можливо! Не позбавляйте себе першочерового джерела життя й завітайте у салон-магазин "Ательє води" вже сьогодні! Саме тут для вас запропоновано найнижчі ціни в регіоні й найвищу якість та сервіс!

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)


КОНТАКТИ

М. Чернівці,
вул Ентузіастів,3
ТК "Ринок Головний", маг. 16
ТМ "Ательє води"


Тел. 050 724 99 33

Таємницю чистої води знають у «Ательє води» (на правах реклами)


Atelie-vodi.com

*1 мікрон = 10-6 м
Редактор: Микола Кобилюк
22-08-2018, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 3 929

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.