Екс-чернівчанка, що перемогла у шоу "МастерШеф", розповіла, хто її навчив готувати

Новини Чернівців / топ новини / культура, шоу-бізнес
9 794
0
Екс-чернівчанка, що перемогла у шоу "МастерШеф", розповіла, хто її навчив готувати

Колишня чернівчанка Асмік Гаспарян стала переможницею шостого сезону кулінарного шоу "МастерШеф", який виходив у ефір на телеканалі СТБ.

Півроку тому на кастингу в Києві судді програми "МастерШеф" відібрали сотню учасників, які потім боролися за місце в двадцятці. У фінал пройшли шестеро, а в суперфінал вийшли Асмік Гаспарян і Катерина Пєскова. Підкоривши журі своїми авторськими стравами, Асмік стала переможницею, отримавши приз 500 тисяч гривень і можливість навчатися в паризькій школі Le Cordon Bleu. До моменту, коли фінал шоу показали по телебаченню, Асмік вже встигла повернутися з Франції, пише газета "Факти".

Учасниця шоу з Києва, яку називають Королевою спецій, Асмік вважає себе українською вірменкою і пишається тим, що виросла в Чернівцях. За освітою вона фінансист, але працює майстром манікюру і вирощує спеції на власній невеличкій плантації.

Екс-чернівчанка, що перемогла у шоу "МастерШеф", розповіла, хто її навчив готувати


"Я з батьками покинула Вірменію, коли мені було вісім років. Тоді почалася війна в Нагірному Карабасі, у Вірменії стався землетрус. Мій брат хворів на астму і на літні канікули його відправили до Чернівців. Вологий клімат пішов йому на користь, і наша сім'я вирішила переїхати в Україну. У Чернівцях ми отримали посвідку на проживання, а потім стали громадянами України. Чесно кажучи, я ніколи не відчувала ностальгії за Вірменією, мабуть, була занадто мала, коли їхала з країни. Ми шануємо вірменські традиції, культуру, але я виросла в Україні і вважаю себе українкою", - розповіла Асмік.

"Напевно, пристрасть до кулінарії передалася мені від бабусі. Вона вірменка, а дідусь грузин. На нашій кухні з'єдналися дві колоритні кулінарні традиції. Вдома завжди було багато гостей, бабуся чудово готувала національні страви. Сталося так, що її паралізувало. Мені було тоді 10 років. Пам'ятаю, бабуся сідала на кухні і починала мною керувати, розповідаючи, що треба дістати з холодильника, як готувати, перчити, додавати приправи. Все контролювала, потім пробувала і говорила, що треба додати. Вона була моїм першим шеф-кухарем. Я навчилася робити голубці, сациві, далма", - розповіла переможниця шоу.

Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

13:00
Стало відомо, чи відновиться туризм у Чорнобильській зоні після війни
12:40
Як вибухотехнік з Чернівців проводив розміновував Харківщину
12:20
Що буде, якщо їсти банани щодня: несподівані переваги
11:58
Епідеміолог пояснив, чому школам на Буковині рекомендують перейти на дистанційне навчання
11:40
Трамп заявив, що не полетить у Москву 9 травня
11:18
Проводили технічні роботи: на Буковині горів один із обʼєктів критичної інфраструктури
10:59
Дієтологи назвали чотири продукти, якими можна заспокоїти нерви
10:41
Україну накриє аномальна весна: що прогнозують синоптики
10:15
У Чернівцях «Mercedes» в'їхав у тролейбус: у ДТП загинув 21-річний чоловік
10:00
У Чернівцях в історичних будівлях пропонують реставрувати балкони
ексклюзив
09:38
Перевірте документи: кому від 1 березня можуть анулювати декларації із сімейними лікарями
09:15
Патрульна поліція хоче відмовиться від терміналів для оплати штрафів: пілотний проект працює на Буковині
08:52
США тиснуть на Київ щодо угоди про корисні копалини, погрожуючи відключити Starlink — Reuters
08:31
У Чернівцях успішні спортсмени будуть отримувати стипендії
08:10
Вночі Україну атакували 162 безпілотниками: які наслідки
07:49
Народження трійні та перекриття вулиці через ремонт: головні новини 21 лютого
07:30
Планові знеструмлення: де на Буковині 22 лютого не буде світла
07:18
22 лютого: кого потрібно пом'янути в цю батьківську суботу
07:00
Погода на Буковині 22 лютого
02:00
Коли сіяти капусту на розсаду у 2025 році: буде рости краще, ніж торік
01:45
Наліт з крана зникне за 1 хвилину: до чого тут звичайний кетчуп
01:30
Пийте цей сік щодня, щоб забути про високий цукор та старість. Він є у кожному магазині
01:15
Найкраща редиска для України: 6 сортів, які гарантовано дадуть багатий урожай
01:00
Яровизація картоплі: коли її робити, щоб отримати здоровий врожай
00:45
Сприяє росту волосся. Ось як правильно робити масаж голови
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм