Від бургерів до тістечок: ресторан з Чернівців потрапив до сотні найкращих в Україні

Новини Чернівців / Життя
4 678
0
Від бургерів до тістечок: ресторан з Чернівців потрапив до сотні найкращих в Україні

Ресторан "ZONE of SECRET KITCHEN", який знаходиться у центрі Чернівців, потрапив до рейтингу ТОП-100 найкращих ресторанів України.

Відповідний рейтинг склало видання "Новое время", пише molbuk.ua

"Творці закладу не хотіли зациклюватися на чомусь одному, тому в ресторані присутні найрізноманітніші страви — від бургерів до тістечок. До всіх страв застосовано авторський підхід, деякі готуються з елементами популярної молекулярної кухні. Заклад розділено на три зони — кав'ярня з вітриною різноманітних тістечок на першому поверсі, лаундж у клубному форматі на другому і власне ресторан на третьому поверсі", - йдеться в описі ресторану.

Рейтинг склали на основі відбору, який здійснили 50 експертів. До складу журі увійшли відомі українські журналісти, ресторатори, артисти.

Раніше цей ресторан отримав відзнаку від "Ревізора".

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.