RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях учасників напівмарафону CROSSHILL годуватимуть банушем

22 травня у Чернівцях відбудеться другий щорічний Напівмарафон CROSSHILL – 2016. Організовує захід рекламне агентство "АСС".

Цього року забіг відрізняється тим, що став міжнародним, і Чернівці прийматимуть спортсменів з різних країн, зокрема, Молдови, Румунії, США, Ізраїлю, Німеччини, Естонії та Македонії, повідомили на прес-конференції у вівторок організатори заходу.

- Дуже престижно кожному місту мати свій марафон чи напівмарафон, в кожному європейському місті їх навіть декілька, - каже координатор Напівмарафону Юлія Філіпчук. - Чернівці – не виняток, це європейське місто. Це дуже здорово і для жителів міста, ми говоримо також і про спортивний туризм.

У Чернівцях учасників напівмарафону CROSSHILL годуватимуть банушем

У Чернівцях учасників напівмарафону CROSSHILL годуватимуть банушем

У Чернівцях учасників напівмарафону CROSSHILL годуватимуть банушем

У Чернівцях учасників напівмарафону CROSSHILL годуватимуть банушем


Основна мета забігу – здоровіший дух і тіло. За словами організаторів, такі заходи якраз і підштовхують до цього, мотивують, аби люди більше займалися спортом і вели здоровий, активний спосіб життя. Додамо, що кожної суботи проходять безкоштовні відкриті бігові тренування для всіх охочих позайматися чи підготуватись до забігу.

До слова, проведення напівмарафону принесе користь не тільки людям, а й самому місту: міська влада обіцяє відремонтувати дороги, якими будуть бігти учасники.

Цьогоріч бігуни можуть обрати для себе чотири різні дистанції для забігу – на 2, 5, 10 і понад 21 км. Так, 2-кілометровий забіг – благодійний: зібрані кошти передадуть у міський пологовий будинок №2 для придбання обладнання для недоношених діток. Дистанції на 5 і 10 км – призові: переможці отримають подарунки спортивного характеру від спонсорів Напівмарафону.

Переможцям на основній дистанції – 21 км – обіцяють, окрім призового фонду, ще й грошовий. Загальний грошовий фонд збільшився у 2,5 рази і становить 23 тисячі гривень. Координатор пояснює: за перше місце подарують 4 тис. грн.., за друге – 3 тис., за третє – 2 тис., четверте – 1,5 тис. і п`яте – 1 тис. грн.

У Чернівцях учасників напівмарафону CROSSHILL годуватимуть банушем


Крім цього, організатори пропонують забіги на 100, 500 і 1 тисячу метрів для маленьких спортсменів віком до чотирнадцяти років. "Запрошуємо діток від народження. Дуже приємно, коли батьки тримають діток за ручку, або біжать з ними на руках," - каже координатор.

Цьогоріч організатори ввели багато цікавинок. Так, для учасників з інших міст зробили акційне поселення, тобто проживання в готелях надають зі знижкою.

На довших дистанція буде встановлений душ, аби бігуни могли освіжитися прямо під час бігу, якщо буде спекотно.

Серед новинок - чіпова система: на стартовому номері кожного учасника буде встановлений чіп, який відстежить "чистий" результат. А, щоб виділити Чернівці з ряду інших міст, де проходить напівмарафон, по завершеню забігу учасників годуватимуть традиційним банушем.

Крім цього, на фініші бігунів чекатимуть масажисти, можливість взяти участь у лотереї. Учасників заходу розважатимуть клоуни, акробати, скрипалі та багато інших.

Старт забігу – 22 травня о 10 годині на Соборній площі міста, стати учасником напівмарафону можна до 20 травня. Зареєструватись, подивитися умови участі та схеми маршрутів можна на сайті crosshill.com.ua

Марина КАВКАЛО

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
10-05-2016, 14:11
Коментарів 0 Переглядів 2 371

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.