RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » Новини Чернівців » Костянтин Грубич запрошує чернівчан на кулінарний майстер-клас

Костянтин Грубич запрошує чернівчан на кулінарний майстер-клас


Чи знаєте ви, як приготувати "вугільну каву"? А "гартовану юшку" чи "цілющі голубці"? У суботу, 31 жовтня, о 17.00 у Чернівцях у “Найкращій кав’ярні на розі” рецепти простих, а головне недорогих українських страв чернівчанам розповість відомий телеведучий Костянтин Грубич. На відвідувачів чекає кулінарний майстер-клас. А ще під час зустрічі ведучий презентує свою свіженьку кулінарну книгу "Смачна країна", що вийшла у "Видавництві Старого Лева". Вхід на подію - вільний.

Впродовж кількох років Костянтин Грубич проводив телезйомки у найвіддаленіших селах та містечках, досліджуючи гастрономічні особливості різних областей України. Кращі кухарі, ресторатори та просто небайдужі гурмани Закарпаття, Львівщини, Донбасу, Тернопільщини, Київщини, Криму вчили ведучого готувати унікальні страви, рецептура яких передавалася з діда-прадіда. Як виявилося, українські кулінарні традиції – дуже багаті, а наша країна справді смачна! Костя жартує, що тепер навіть уві сні із заплющеними очима може розповісти, якою стравою люблять ласувати на Буковині, а яку повинна вміти готувати кожна порядна галичанка.

Унікальних рецептів Грубич не приховує – усі "кулінарні трофеї" виклав на трьохстах сторінках своєї нової книги "Смачна країна", що вийшла у "Видавництві Старого Лева". Тут є фірмові рецепти від знаних українських шеф-кухарів, шедеври народної кулінарії, чимало призабутих традиційних страв, що їх їли українці протягом багатьох століть... Частину з описаного у "Смачній країні" Костя вже встиг приготувати під час відкритих майстер-класів у Львові, Києві, Тернополі, Ужгороді, Житомирі і навіть на Донеччині та Луганщині. У Краматорську ведучий взяв участь у Першому фестивалі вуличної їжі, приготувавши "Кандьор" з двох видів сала: краматорського та львівського. Яку страву приготує Костя у Чернівцях – дізнаєтесь, завітавши у “Найкращу кав’ярню на розі Університетської та Сковороди”.
Редактор: valeriya
22-10-2015, 17:48
Коментарів 0 Переглядів 2 035

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.