Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Костянтин Грубич запрошує чернівчан на кулінарний майстер-клас


Чи знаєте ви, як приготувати "вугільну каву"? А "гартовану юшку" чи "цілющі голубці"? У суботу, 31 жовтня, о 17.00 у Чернівцях у “Найкращій кав’ярні на розі” рецепти простих, а головне недорогих українських страв чернівчанам розповість відомий телеведучий Костянтин Грубич. На відвідувачів чекає кулінарний майстер-клас. А ще під час зустрічі ведучий презентує свою свіженьку кулінарну книгу "Смачна країна", що вийшла у "Видавництві Старого Лева". Вхід на подію - вільний.

Впродовж кількох років Костянтин Грубич проводив телезйомки у найвіддаленіших селах та містечках, досліджуючи гастрономічні особливості різних областей України. Кращі кухарі, ресторатори та просто небайдужі гурмани Закарпаття, Львівщини, Донбасу, Тернопільщини, Київщини, Криму вчили ведучого готувати унікальні страви, рецептура яких передавалася з діда-прадіда. Як виявилося, українські кулінарні традиції – дуже багаті, а наша країна справді смачна! Костя жартує, що тепер навіть уві сні із заплющеними очима може розповісти, якою стравою люблять ласувати на Буковині, а яку повинна вміти готувати кожна порядна галичанка.

Унікальних рецептів Грубич не приховує – усі "кулінарні трофеї" виклав на трьохстах сторінках своєї нової книги "Смачна країна", що вийшла у "Видавництві Старого Лева". Тут є фірмові рецепти від знаних українських шеф-кухарів, шедеври народної кулінарії, чимало призабутих традиційних страв, що їх їли українці протягом багатьох століть... Частину з описаного у "Смачній країні" Костя вже встиг приготувати під час відкритих майстер-класів у Львові, Києві, Тернополі, Ужгороді, Житомирі і навіть на Донеччині та Луганщині. У Краматорську ведучий взяв участь у Першому фестивалі вуличної їжі, приготувавши "Кандьор" з двох видів сала: краматорського та львівського. Яку страву приготує Костя у Чернівцях – дізнаєтесь, завітавши у “Найкращу кав’ярню на розі Університетської та Сковороди”.
Рейтинг:
(голосів: 1)
22-10-2015, 17:48
Коментарів 0 Переглядів 1353

Теги -
загрузка...
Популярне Коментують
• Новини
Хто буде мером, шо буде з городом і по кіко помідори? Блог Мостіпаки
Як зміняться Чернівці після відставки міського голови
загрузка...
ЧТЕІ КНТЕУ – понад 50 років на ринку освітніх послуг Буковини (на правах реклами)

Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету – заклад вищої освіти, який функціонує на ринку освітніх послуг Буковини понад 50 років
Святкуємо день народження Фірмового магазину в Чернівцях (на правах реклами)

Ми запрошуємо Вас на День народження! 21 липня виконується рівно рік із моменту відкриття магазину! Приходьте на святкування на 9:00 і пориньте в атмосферу знижок та драйву
Канікули з користю: комп'ютерний табір від "ШАГ" (на правах реклами)

Мала Комп’ютерна Академія “Шаг” дає прекрасну можливість поєднати приємне з корисним навіть улітку. Мова йде про 11-денні ненав’язливі заняття, що проходять у захопливій ігровій формі.
Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)

Літо… Сонце… Море… Період відпусток уже розпочався. Нарешті настав час перепочити від повсякденних турбот і побалувати себе приємним відпочинком на березі річки, моря чи океану
Привітання з Днем конституції від "Сварог Вест Груп" (на правах реклами)

Щиросердечно вітаю із Днем Конституції України!
Вибираємо перфоратор за ціною: пропозиції від і до (на правах реклами)

Компромісним варіантом між ударним молотком і дрилем є перфоратор. Обертання свердла перфоратора з одночасним ударом – це і є принцип роботи інструменту.
Об'їзд полів Південного регіону корпорації "Сварог Вест Груп" (на правах реклами)

11-14 червня відбувся традиційний об'їзд полів Південного регіону за участі Ради директорів Корпорації "Сварог Вест Груп", керівників підприємств, агрономічної та інженерної служб компанії
Персик та абрикос – для настрою
Упродовж тижня раз на день з’їдайте по три корисних фрукти
Рубрика здоров'я ...