RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Багато із нас пам’ятають, як декілька років тому деякі світові політики погрожували путлеру пальчиком та стверджували, що якщо він насмілиться вкотре вторгнутися в Україну, то його очікують просто таки "пекельні" санкції.

Путін, незважаючи на погрози, таки вторгнувся. Кожних декілька місяців він отримує черговий пакет санкцій. Та чи такі вже вони "пекельні"?
Бачимо, що вже більше двох років він не лише не обмежує свою агресію, але і перевів країну на воєнні рейки, вбиває опозиціонерів, проводить чергові хвилі мобілізації, штампує ракети, дрони, танки та іншу зброю. Та ще й погрожує світові ядерною зброєю, проводячи все нові та нові червоні лінії. Не буде перебільшенням, якщо назвати його найбільшим брехуном у світі. Чого варті лише так звані його перевибори. Таких відвертих фальсифікацій світ не бачив – голосували на вулицях без паспортів, бюлетні до урн вкидали пачками, намалювали таку активність, що демократіям і не снилось. А чого лише була варта "потужна" акція протесту російської опозиції – " полудень проти путіна". Така чудова картинка для пропагандистів ці кілометрові черги до виборчих дільниць. Чого вони не оголосили акцію - шашлик проти путіна чи чашка кави. Бодай би не було такої явки. Брехати для політиків, то не дивина. Хоча ми були переконані, що ця хвороба властива лише нашим вітчизняним можновладцям, але тепер наочно переконалися, що це - загальносвітова пандемія.



Для справедливості треба відзначити, що брехуни бувають декількох типів. Одні брешуть із вірою в очах, бо навіть самі вірять у свої фантазії. Інші брешуть і навіть не переймаються тим, аби їх слова були схожі на правду. Ще є такі, що завуальовують свою брехню в гарну обгортку, під якою важко доколупатися до правдивої інформації, бо там нею і не пахне.

Не можна не відзначати, що нашій державі приходить безпрецедентна підтримка, але чи дотягує вона до оцінки "шалена", важко сказати. Особливо, якщо це стосується зброї та боєприпасів. Бо ми вже бачили делегації сенаторів та конгресменів із обох партій США, а віз і нині там. Слова словами, а вже більше ніж пів року гарні цифри зависли у виді благих намірів. Отака вона демократія – хочемо як найкраще, а одна людина блокує винесення питання на голосування та ще й при цьому говорить, що він за Україну обома руками. Додаймо до цього скандальну публікацію у солідному виданні, де стверджується, що нам рекомендували не гатити по московитських НПЗ, бо через це може здорожчати нафта на світових ринках. На кого розрахована така груба брехня? Адже НПЗ – це нафтопереробні заводи, на яких сира нафта переробляється на її продукти. Тобто елементарна логіка підказує, що чим більше буде не переробленої сировини на ринку, тим вона буде дешевшою. Адже пуляємо ми поки що не по свердловинах видобутку, а по заводах, які роблять із неї паливо для танків, літаків, кораблів. Отака нам "шалена" підтримка – літаків і досі нема, на далекобійні ракети зась, тримайтеся хлопці як можете, але ми з вами до кінця. Питання лише до якого кінця. До нашого кінця? Тож не випадково у медіа все частіше проголошується думка, аби ми собі повернули статус ядерної держави. Бо якщо путлер має право погрожувати, а Європа лише спроможна страхатися чергової ескалації, то ми мусимо дбати про своє виживання та існування.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
25-03-2024, 14:43
Коментарів 0 Переглядів 1 170

Теги -
Блоги
блог Миколи Кобилюка
У світі поки що не придумали іншого способу подолати хворобу Covid-19, як вакцинуватися

Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького

Блог Юлії Леськової
Не дарма наш народ придумав: "Гни дерево, поки молоде, вчи дітей, поки малі"

блог Марини Корпан
Просять допомоги, попри лютий мороз

блог Валерії Чорней
Колись люди навіть билися шляхетно

блог Ігоря Буркута / новини
Україна переможе, адже ми знаємо, що захищаємо, тоді як російські війська – ні.

блог Катерини Ганц
Про нові "модні" тенденції нічних клубів

блог Ліни Нагірняк / Фото
Те, на чому спекулюють у нас, у Тернополі - успішно працює

блог Лесі Токарюк
До мене звернувся знайомий військовий хірург із Чернівців, який перебуває у зоні АТО

блог Ярослава Волощука
Нещодавній теракт у підмосков’ї здається став певною несподіванкою для головного терориста планети - путлера.

блог Оксани Драчковської
Треба підтримувати одне одного, а не дерти сім шкур з ближнього

блог Юлії Боднарюк
Не заважайте тим, хто малює безкоштовні картини

блог Ігоря Довганя
Свято, але не для всіх

блог Михайла Салітри
Блог Михайла Салітри

блог Олександра Мостіпаки
Про головні події Чернівців та Буковини за останній тиждень

блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд

блог Марини Карасьової
Таку систему боротьби з корупцією у медицині придумав… міністр

блог Людмили Осадчук
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
блог Ірини Григоращук
Жити "за блатом" звикли ще з радянських часів
блог Віталія Олійника
Рідні вперше побачили у військовій формі
блог Анни Мячиної
Погляд збоку на засідання Чернівецької міської ради
блог Христі Венгринюк
Отак воно і було: відбув пристрій нічного бачення рік в АТО, переходить далі...
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.