RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Залишилось трохи більше тижня до кінця поточного року. Тож, якщо підбивати його підсумки, можна із впевненістю стверджувати, що він нам поставив більше питань ніж на них є відповідей. Любителі конспірологічних теорій можуть почати вже із дати початку повномасштабних бойових дій. Чому саме 24.02.2022 року? Одразу кидається в очі, що у даті аж п’ять двійок, а якщо розкласти четвірку на дві, то виходить їх цілих шість. Чи не прихована за цим якась магічна ритуальність, адже всім відоме захоплення Путлера шаманами та різними магічними маніпуляціями. Нас хвилює питання, чому у перші декілька тижнів було досить легко захоплена майже третина нашої території, яку тепер із такими зусиллями доводиться звільняти. Так, деякі стверджують, що московія готувалася до війни останніх двадцять років, але я наважуся сказати, що не 20 а всі 70, адже із 50-х років ХХ століття СРСР перебуваючи у стадії холодної війни накопичував незлічені запаси зброї, особливо важкої броньованої техніки тому Рашка стала спадкоємицею всіх цих запасів, а ми звільнялися від того, що дісталося нам.

Тому однозначно були у програшній ситуації. Отож, коли окремі маніпулянти галасливо стверджують, що війна закінчиться чи то до нового року, чи навесні або влітку наступного вони дуже і дуже далекі від реальностей і видають бажане за дійсне. Адже, чи закінчиться війна із визволенням наших окупованих територій, то зовсім не риторичне питання. Ми маємо визволені Київщину, Житомирщину, майже Харківську область, повністю Сумщину та Чернігівщину але це не заважає гатити ворогу по вже визволених територіях та і по всій території України.

Тож мене цікавить питання, чи зможемо ми, як Ізраїль мати свої Голанські висоти, аби відтіснити московитів бодай на триста кілометрів та мати міжнародно визнану і закріплену демілітаризовану зону. Боюсь, що такого не станеться і навіть очищення наших земель від орків не припинить ракетні обстріли. Чи розуміють це наші західні партнери, чи готові вони на демонтаж останньої із найкривавіших імперій? Також не вельми прості питання. Важко уявити собі ситуацію, коли б Гітлеру дозволили відійти на кордони передвоєнної Німеччини і на тому все зупинилось. Адже добре знаємо, що йому не вистачило кількох місяців чи можливо пів-року до створення ядерної зброї.

У Путлера вона є, тож які умови його потенційної капітуляції. Видається таке, що військовому альянсу НАТО не лише не хочеться говорити про це а навіть і думати. Але без відповіді на це головне питання важко спрогнозувати тривалий стабільний мир у Європі та світі. Прикро, що не до війни, а під час війни оборонпром таки створив дрон-камікадже здатний вражати цілі на відстані більше тисячу кілометрів. Але що це за дрон – камікадзе, якщо його планують повертати назад. Називайте це просто ударним дроном але якщо назвали камікадзе то він повинен знищувати ворога та себе. Бо якщо повертатись із віддалі більше тисячі кілометрів потрібно мати значний запас пального а тоді відповідно і зменшується вага бойової частини і отже буде менше враження. Навіть обтяжені санкціями військові Ірану спромоглися розробити цілу низку дронів та ракет різного радіусу дії.

Що заважає нам, країні із ракетними технологіями, які виводять супутники у космос нехай не завтра, нехай після завтра мати свій арсенал і не вигадувати велосипеда чи мопеда камікадзе, який повертається. Його функція одна - долетіти максимально далеко і уразити ціль максимально потужно. Хтось може сказати над цими питаннями є кому думати та вирішувати. Але, якщо ми не будемо їх задавати, то залишимось лише спостерігачами, а перемога можлива лиш тоді, коли спільними зусиллями станемо її співучасниками. Не збавляймо зусиль по допомозі ВСУ, нацгвардії, прикордонникам, іншим силовикам, бо їхня сила та потужність, то найкраща гарантія і нашої спільної безпеки.
22-12-2022, 14:10
Коментарів 0 Переглядів 1 813

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
Блоги
блог Миколи Кобилюка
У світі поки що не придумали іншого способу подолати хворобу Covid-19, як вакцинуватися

Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького

Блог Юлії Леськової
Не дарма наш народ придумав: "Гни дерево, поки молоде, вчи дітей, поки малі"

блог Марини Корпан
Просять допомоги, попри лютий мороз

блог Валерії Чорней
Колись люди навіть билися шляхетно

блог Ігоря Буркута / новини
Україна переможе, адже ми знаємо, що захищаємо, тоді як російські війська – ні.

блог Катерини Ганц
Про нові "модні" тенденції нічних клубів

блог Ліни Нагірняк / Фото
Те, на чому спекулюють у нас, у Тернополі - успішно працює

блог Лесі Токарюк
До мене звернувся знайомий військовий хірург із Чернівців, який перебуває у зоні АТО

блог Ярослава Волощука
Нещодавній теракт у підмосков’ї здається став певною несподіванкою для головного терориста планети - путлера.

блог Оксани Драчковської
Треба підтримувати одне одного, а не дерти сім шкур з ближнього

блог Юлії Боднарюк
Не заважайте тим, хто малює безкоштовні картини

блог Ігоря Довганя
Свято, але не для всіх

блог Михайла Салітри
Блог Михайла Салітри

блог Олександра Мостіпаки
Про головні події Чернівців та Буковини за останній тиждень

блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.

блог Марини Карасьової
Таку систему боротьби з корупцією у медицині придумав… міністр

блог Людмили Осадчук
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
блог Ірини Григоращук
Жити "за блатом" звикли ще з радянських часів
блог Віталія Олійника
Рідні вперше побачили у військовій формі
блог Анни Мячиної
Погляд збоку на засідання Чернівецької міської ради
блог Христі Венгринюк
Отак воно і було: відбув пристрій нічного бачення рік в АТО, переходить далі...
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До збірки увійшли вірші, написані впродовж багатьох років.


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.