Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Інші події
11 вересня
Фестиваль ОСТРІВ ЧЕ


Вперше на Острові ЧЕ покажуть виставу о сьомій ранку!

"Сутрєца" від Воробушка - це детективна історія з повноцінною драматургією, інтригою та інтерактивом з глядачами.
Воробушку точно вдасться не тільки розбудити сонний острів, а й зацікавити, здивувати і розсмішити.

З девятої ранку на Соборній площі між довгоруким пам’ятником і Гойрою пройде масове снідання. Адже Острів ЧЕ вже встиг прославитися тим, що смажив яйці на очах чернівчан. Цього разу це буде не яєшня, але прийти подивитися варто, адже керувати тим буде Ігор Місевич.
На острові ЧЕ неможливо вижити і купити гуску, якщо ти не вмієш імпровізувати - придумати на ходу історію про те, як всьо плохо, але при цьому завтра летіти в Турцію. Як навчитися імпровізувати так, щоб всі повірили - покаже Воробушек. В дворику ратуші з дванадцятої години Воробушек дасть майстер клас як імпровізувати та повноцінну "Довгу імпровізація Воробушка". Це не зовсім традиційна вистава, це реальна, жива імпровізація, коли на сцені вже і зараз, при тобі, генеруються жарти, сценки і історії.

Острів ЧЕ - це місто, яке надало багацько музичних легенд, але в останні роки, культове місто втратило свій шарм. Окрім тусовок на заправках та кальянних на кожному кроці, залишились тільки спогади у вигляді кам'яних плит на площі.

Саме тому з пятнадцятої години на Театральній площі пройде тусовка з кавою і хот догами від заправки ..... Буде конкурс на швидкісне поїдання хот догів і песиків.

Колись жителі Острову ЧЕ вже були дикими і нестандартними, але з віками кров в жилах перестала бурлити і всі змирилися з відсутністю буфетчика в драматичному театрі. Вже приймається за велике щастя, коли раз на рік завітає театр з сусіднього міста. Але! Фестиваль “Острів ЧЕ” покликаний здивувати і зачарувати. О вісімнадцятій годині в Музеї під відкритим небом Дикий Театр дасть виставу “Червоне, чорне і знову червоне”. Вистава, яка шокує і водночас викликає культурний оргазм.

А вже з двадцятої години на Театральній площі вас очікуватимуть автобуси, щоб відвезти на Акву-плюс, де пройде музична частина фестивалю.
Stelsi, El Кравчук, Курган і Агрегат, Хамерман Знищує Віруси, Мірослав Кувалдін та Інародний театр абсурду Воробушек відіграють так, що на цей концерт завітають не тільки мер острову ЧЕ, а й мер сусіднього міста маминої подруги (нехай це поки буде сюрпризом для вас).
Також для найбільш стійких буде запалювати музикант, якого знають не тільки на острові, а й на інших материках - t-Zhuk. Завжди грає виключно власні треки.

Подейкують, що в ракеті Маска, яка летітиме на Марс будуть звучати саме його треки
Сьогодні на екранах

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:00

Жанр: документальний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:00

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:50

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: документальний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:50

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 18:30