М’ясо просто танутиме у роті: як приготувати соковиту свинину на сковороді

новини / Смачні рецепти
15 160
0

Щоб свинина вийшла м'якою, важливо правильно її посмажити. Ось простий рецепт.



Інгредієнти

Свинина — 800 г.
Цибуля — 1 шт.
Рослинна олія — 2-3 ст. л
Сіль — на смак.
Перець, сухі спеції — на смак.

Виберіть свіже м'ясо з невеликою кількістю жиру, це додасть соковитості.

Перед смаженням дайте м'ясу "відпочити" при кімнатній температурі близько 30 хвилин.

М'ясо посоліть і поперчіть безпосередньо перед смаженням, щоб воно не втратило сік.

Розігрійте сковороду з товстим дном і додайте трохи олії.

Обсмажуйте шматочки по 3-4 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб утворилася скоринка.

Потім зменште вогонь і продовжуйте смажити до готовності, періодично перевертаючи.

Після приготування дайте м'ясу "відпочити" 5-10 хвилин перед подачею на стіл.

Дотримання цих простих правил допоможе вам отримати м'яку і соковиту свинину.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

16:22
Синоптики попереджають про заморозки
16:00
Опалювальний сезон у Чернівцях закінчився раніше через дефіцит газу
15:42
Наїхав на огорожу будинку: у Чернівцях патрульні переслідували п’яного водія
15:21
У центрі Чернівців під час ремонту пошкодили водопровідну мережу
15:00
У Чернівецькій ОВА прокоментували заяву депутата про те, що Запаранюк заборонив приходити на сесію
14:39
Військова медикиня із Чернівців показала розбитий шахедом госпіталь у Харкові - відео
14:18
У центрі Чернівців понад півтора десятка вулиць - без води: перелік
14:10
Мер Чернівців відповів, кого призначить замість свого заступника, який звільнився

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм