Щоб свинина вийшла м'якою, важливо правильно її посмажити. Ось простий рецепт.
ІнгредієнтиСвинина — 800 г.
Цибуля — 1 шт.
Рослинна олія — 2-3 ст. л
Сіль — на смак.
Перець, сухі спеції — на смак.
Виберіть свіже м'ясо з невеликою кількістю жиру, це додасть соковитості.
Перед смаженням дайте м'ясу "відпочити" при кімнатній температурі близько 30 хвилин.
М'ясо посоліть і поперчіть безпосередньо перед смаженням, щоб воно не втратило сік.
Розігрійте сковороду з товстим дном і додайте трохи олії.
Обсмажуйте шматочки по 3-4 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб утворилася скоринка.
Потім зменште вогонь і продовжуйте смажити до готовності, періодично перевертаючи.
Після приготування дайте м'ясу "відпочити" 5-10 хвилин перед подачею на стіл.
Дотримання цих простих правил допоможе вам отримати м'яку і соковиту свинину.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
27-06-2024, 01:15
0
9 733