Сира аджика за 20 хвилин. Клопотенко поділився неймовріним рецептом

новини / Новини України
1 502
0


Аджику можна консервувати на зиму, а можна поставити в холодильник і з'їсти свіжою з максимумом користі.

Рецептом швидкого соусу, який готується за 20 хвилин, поділився відомий кулінар Євген Клопотенко.



Складники на 1 літр:

500 г томатів сорту Сливка
10-12 зубчиків часнику 
10 г кореня хріну 
1 перець чилі 
500 г солодкого перцю  
2  ч. л. солі 
1 ч. л. меленого коріандру  
Як приготувати смакоту
Помийте томати, поріжте навпіл та виріжте плодоніжку.

Помийте солодкий перець, розріжте навпіл, виріжте плодоніжку та вийміть насіння. Те саме зробіть з одним перцем чилі. Поріжте все на шматочки, які поміщаються у м'ясорубці.

Очистіть корінь хріну та часник. Перекрутіть всі овочі через м'ясорубку.

Додайте до перекручених овочів 2  ч. л. солі  та 1 ч. л. меленого коріандру. Перекладіть у баночки та зберігайте в холодильнику до двох тижнів.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують