RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Шоколадна паска - оригінальна альтернатива великодній випічці. Особливо вона сподобається дітлахам.

Рецептом поділилася кулінарка Лілія Цвіт на YouTube.



Складники:
борошно - 150 г
какао темне - 15 г
яйця - 2 шт.
цукор - 100 г
ванільний цукор - 1 пачка
масло - 100 г
молоко - 100 мл
сода - 1 ч. л.
оцет - 1 ст. л.
шоколад - 50 г
олія - 1 ст. л.

Покрокове приготування
З'єднайте борошно з какао і ретельно перемішайте.

До яєць додайте цукор, ванільний цукор і все збийте. Влийте в яєчну масу розтоплене (не гаряче) масло, молоко і збийте міксером. Додайте соду, погашену оцтом.

У масу всипте борошно з какао, вимішайте лопаткою, а потім міксером.

Додайте сухофрукти до вашого смаку і перемішайте.

Наповніть форми тістом до половини і випікайте при температурі 170 градусів протягом години.

Полийте розтопленим шоколадом, змішаним з олією і прикрасьте до вашого смаку.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
15-04-2023, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 1 164

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Усі послуги у Центрі психічного здоров'я безоплатні


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.