RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Якщо вам потрібна хороша та надійна техніка – ласкаво просимо в Xtrade!

Тут ви можете знайти широкий перелік гаджетів – від смарт-годинників до смартфонів.

Про знижки, асортимент, роботу під час війни читайте далі в інтерв’ю з Вадимом, керівником мережі "Xtrade – персональна техніка".

– Як з’явився Xtrade?


– Магазин існує на ринку Чернівців вже 12 років.
Пам’ятаю, як розпочинав цей бізнес як хобі для душі, а потім допомагав з комп’ютерами друзям і їхнім сім’ям та знайомим. Коли з’явилися перші клієнти з державних організацій та приватних підприємств, створив ФОП, і тоді пішло-поїхало...

– Що можна придбати у Ваших магазинах?


– Наші магазини персональної техніки спеціалізуються на продажу мобільних телефонів та цифрової техніки. У нас можна придбати як і звичайний кабель, так і професійний комп’ютер для виконання складних завдань.

Проте наш основний продукт наразі – це смартфони Xiaomi, Samsung та Apple.
Також у нас є власний сервісний центр, де можна полагодити будь-який девайс: телефон, планшет, ноутбук тощо.



– А чим відрізняється Xtrade з-поміж конкурентів?


– Гарне запитання. Так, телефон або скло можна купити будь-де на ринку чи у великому гіпермаркеті. А ось зібрати ігровий або професійний комп’ютер якісно та за індивідуальними потребами у нашому місті можуть лише декілька магазинів. Тому нашими клієнтами є багато ІТ-компаній та геймерів.

– Як на вашу діяльність вплинула війна?


– Ще до війни, коли вирувала епідемія коронавірусу, у нас колосально впав попит. Магазин на місяць зачинився, але наші постійні клієнти все ж потребували гаджетів. Я одягав маску, респіратор, і все особисто всім розвозив додому.

Коли почалася війна, ми з перших днів зрозуміли, що коронавірус – то лише "квіточки".

Наш магазин розташований біля військкомату, і ми бачили перших добровольців, а їх, повірте, були тисячі. Вони майже всі заходили до нас зі своїми сім’ями і відразу купували запасні зарядні пристрої, навушники та кнопкові телефони. Першого ж дня розкупили всі павербанки, а наступну партію ми вирішили віддати безкоштовно на потреби армії.

– Ви ще й допомагаєте нашим воїнам на передовій?


– У нас є спільнота власників магазинів електроніки, де ми всі дружно намагаємося точково допомагати ЗСУ. Наприклад, якщо до нас надходить запит з техніки, ми робимо гарну ціну і організовуємо швидку доставку.



– Чому Ви вирішили відкрити ще один магазин під час війни?


– Ми планували його відкрити ще до широкомасштабного вторгнення на одному із ринків Чернівців. Незважаючи на те, що у період війни це ризиковано, ми все ж таки вирішили спробувати. Це додаткові робочі місця і мотивація залишатися на Батьківщині. Крім того, зросла потреба у якісних гаджетах, оскільки на Буковину приїхало багато людей з різних міст України.



– Що люди купують зараз найбільше?


– Найбільші запити зараз на павербанки. Звісно, ціни на них дуже зросли, але ми намагаємось тримати їх у наявності за цінами від 999 грн.

Також люди перестраховуються і беруть по два-три зарядних пристрої, адже невідомо, де ти опинишся під час тривоги. Крім того, для дистанційного навчання купують додаткові планшети та ноутбуки.



– А новорічні знижки будуть?


– Новорічні знижки у нас також будуть і розпочнуться вони зі свята Святого Миколая. Проте зазвичай покупці приходять до магазину не за знижкою, а за святковими емоціями від покупки. Тому ми обов’язково готуємо приємний подарунок кожному клієнту. Наприклад, якщо людина купує телефон, то в подарунок отримує чохол або скло.

м. Чернівці, пров. Казармений, 2 (центральний вхід до парку ім. Шевченка)
м. Чернівці, вул. Бахрушина, 1 (ринок "Центральний")
Т. 066 074 21 27, 097 130 20 25

Сайт: xtrade.ua
Іnstagram: xtrade_ua
Редактор: Марія Фернюк
21-12-2022, 14:51
Коментарів 0 Переглядів 3 495

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.