RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Як би банально це не звучало, але без електроенергії навіть не можливо уявити життя сучасної людини. Коли із постачанням струму немає проблем, ми не оцінюємо його необхідність, та коли з невідомих причин воно припиняється – починається справжній хаос. Ні побутові прилади чи техніка, ні системи водопостачання чи опалення не працюють без підключення до мережі. І це ми говоримо лише про побут. А якої же шкоди зазнає бізнес та бюджетні установи, коли уся робота просто завмирає на деякий час, виробничі процеси припиняються, а техніка через перепади напруги виходить із ладу. І щоб покращити ситуацію із постачанням струму, загалом модернізувати та європеїзувати усю систему, було створено ринок електричної енергії, яка стала товаром. Як же він працює та чи легко укласти договір із постачальником електричної енергії, розповів директор ТОВ "Національна енергетична група" Борис Мирославович ПРОКОПЕЦЬ.



– Для початку розкажіть, яка зараз ситуація із постачанням електричної енергії?


– Як відомо, з 2019 року в Україні діє ринок електричної енергії. Що це означає? Простими словами, монополізм, який існував до того часу, перестав бути єдиним варіантом отримання електроенергії. Натомість з’явилися компанії, які, здобувши ліцензію, мають право здійснювати постачання електричної енергії. З одного боку це дуже зручно і, безперечно, вигідно для споживача, адже кожен може обрати того постачальника, який запропонує найбільш вигідні умови, – пояснює директор ТОВ "Національна енергетична група" Борис ПРОКОПЕЦЬ. – Але також варто розуміти, що сьогодні ця галузь тільки розвивається, тому є багато неточностей та законодавчих перепон. А найбільш нестабільним на ринку є питання вартості електроенергії. Зокрема у нашій області постійно спостерігається демпінг цін, контролювати який вкрай складно. Але ми сподіваємося, що зовсім скоро система буде досконалою на всіх рівнях.

– Коли з’явилася ТОВ "Національна енергетична група" та як вона розвивалася?


– Зараз ТОВ "Національна енергетична група" – це незалежна компанія з постачання електричної енергії та природного газу на території України. У березні 2019 року ми отримали ліцензію на здійснення господарської діяльності з постачання електроенергії. Звісно, спочатку довелося пройти цілий ряд формальностей, передбачених законом України, – врегулювати питання небалансів, вкласти договори з операторами системи розподілу електроенергії, визначитися із принципами подальшої роботи. Тому якщо говорити про фактичний початок нашої роботи, то розпочалася вона у 2020 році. І за цих два роки компанія жодного разу не була ні в переддефолтному, ні в дефолтному стані. ТОВ "Національна енергетична група" добре виросла за цей час і сьогодні бере участь у публічних закупівлях електричної енергії, а найголовніше – пропонує її зараз за досить конкурентною ціною.

Що стосується зміцнення нашої позиції, то ми поступово збільшували і збільшуємо обсяг постачання. Наприклад, якщо на початку 2021 року він становив 900 тис. кВт, в серпні – 1, 5 млн кВт, то зараз ми маємо позначку в 3,3 млн кВт. Так само компанія розширює і свою присутність не лише на обласному, а й на всеукраїнському рівні. А в серпні цього року отримала й ліцензію на постачання природного газу.



– Хто може стати клієнтом ТОВ "Національна енергетична група"?


– Якщо ви, оцінивши ринок електричної енергії, гадаєте, що наша компанія може задовольнити ваші потреби – значить ми їх таки задовольнимо, – переконує директор ТОВ "Національна енергетична група". – У нас немає ніяких спеціальних вимог до клієнтів, навпаки ж – хочемо виправдати очікування усіх, хто до нас звертається. ТОВ "Національна енергетична група" працює як і з бюджетними установами, так із юридичними особами та фізичними особами-підприємцями. Сьогодні під нашим патронатом 17 медичних закладів по цілій Чернівецькій області. І для нас є важливим факт, що в складних умовах карантину, ми змогли належно і якісно забезпечити їх електроенергією.

– А які стосунки формуються між споживачем та ТОВ "Національна енергетична група"? У яких умовах перебувають ваші клієнти?


– Робота нашої компанії зосереджена на створенні максимально комфортних умов для споживача. Тому, зважаючи на побажання клієнтів, орієнтовні обсяги та графік використання електроенергії, ми формуємо унікальну комерційну пропозицію. Тому умови оплати та вартість послуг теж будуть індивідуальними. ТОВ "Національна енергетична група" сприяє тому, щоб споживач у майбутньому значно зменшив фінансову навантаженість на платежі за електроенергію. Ми зосереджені на оптимізації споживання з метою недопущення небалансів, щоб в кінцевому результаті не було перевитрат чи недобору.

Крім того, наші договори не містять пунктів, що передбачають жорсткі санкції до клієнтів. Навіть за небаланс чи розірвання угоди, споживач не сплачуватиме збитків, а відшкодування за інші порушення є мінімальними. І що не менш важливо, ми жодного разу не виступали з ініціативою відключення споживачів від електропостачання чи переведення його до постачальника "останньої надії".

– Наскільки складною є процедура укладання договору з ТОВ "Національна енергетична група"?


– Усе максимально просто. Щоб стати нашим споживачем не потрібно бігати по інстанціях, збирати довідки та займатися нікому непотрібними бюрократичними справами, – говорить Борис ПРОКОПЕЦЬ. – Правилами роздрібного ринку передбачена чітка процедура укладення договору. Щоб укласти договір з компанією, інколи навіть немає потреби відвідувати офіс компанії та вистачає декількох хвилин. У ТОВ "Національна енергетична група" працюють компетентні фахівці, які швидко і доступно Вас проконсультують. Повірте, ми зможемо знайти найбільш вигідну модель та оптимальні умови співпраці.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою:
м. Чернівці, вул. Буковинська, 33-А (корпус 2)
Т.: 067 333 62 28, 067 333 92 26
Сайт: http://nationalenergygroup.tilda.ws/
e-mail:national_energo@ukr.net




Ліцензія на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу (Постанова НКРЕКП №398 від 26.03.2019 року)
Ліцензія на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу (Постанова НКРЕКП №1178 від 23.07.2021 року)
Редактор: Марія Фернюк
22-09-2021, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 3 994

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!