Названо фрукт №1 для здоров'я серця: чому його потрібно їсти

Здоров'я / Їжа
9 465
0
Названо фрукт №1 для здоров'я серця: чому його потрібно їсти


Авокадо - найкращі фрукти для здоров'я серця, оскільки вони багаті корисними для серця жирами, клітковиною, вітамінами, мінералами та антиоксидантами.



Дослідження показали, що вони можуть допомогти знизити рівень холестерину та артеріальний тиск, пише Eeatingwell. За словами кардіолога Сари Александер, авокадо найкращий фрукт для здоров'я серця.

Авокадо містять вітаміни, мінерали та антиоксиданти, які підтримують здоров'я серця. Одним із видатних, як зазначила Александер, є калій. "Калій допомагає знизити кров'яний тиск, зменшуючи вплив натрію", - пояснила вона.

Авокадо також наповнені антиоксидантами, такими як каротиноїди та вітамін E, які допомагають захищати кровоносні судини, знижувати шкідливий холестерин і сприяти загальному здоров'ю судин.

Авокадо багаті корисними для серця поліненасиченими і мононенасиченими жирами. Дослідження показали, що ці жири можуть допомогти знизити рівень "поганого" холестерину.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.