RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Брати Дмитро та Назарій Яремчуки одружилися одного дня – 18 квітня. Весілля святкували в одному з ресторанів Києва в тісному колі друзів. А вже в середу, 21 квітня, молодята полетіли у медовий місяць до Азії. Перед вильотом за кордон Дмитро Яремчук розповів кореспондентові "МБ" про важливі події в їхньому із братом житті.

"Мене переповнює почуття кохання. Любов впливає на все в житті", – по телефону чути щасливий голос Дмитра Яремчука.
"Познайомилися в потязі"

– Із майбутньою дружиною Іриною я познайомився в потязі, дорогою до Одеси, – розповідає співак Дмитро Яремчук. – Ми їхали в одному СВ. Розговорилися, було дуже легко спілкуватися. А в Одесі розійшлися. Але наступного дня я повертався до Києва, і знову ми з Іриною опинилися в одному СВ… Не знаю, чи це романтична історія, але я дуже щасливий нашій зустрічі. Це наше знайомство в потязі відбулося рік тому, з того часу я дуже щасливий. Наше спілкування було романтичним, почуття виникли відразу. Ми почали ходити в затишні ресторанчики, були зворушливі прогулянки, з’явилися спільні знайомі. Дружина – юрист в одному з міністерств, вона киянка… Насправді ж я розумію, що Ірина – це цілий світ.

Можливо, наші із братом історії кохання не є дивовижними, але… Найбільш дивовижне саме кохання.
Брат Назарій познайомився зі своєю майбутньою дружиною Анею в банку, послугами якого користується. Аня там працює, і їм доводилося спілкуватися. Між ними також спалахнули романтичні почуття. Вони зустрічалися півтора року, довше, ніж ми з Іриною. Назарій з Анею вже планували весілля, але через концерти від­клали. Ми з Іриною взагалі не хотіли гучного свята. Не планували робити весілля, але нас переконав Назар…

"Свекрухи вишили для дружин хустки"
– Справити весілля вирішили у вівторок, а спланували його на неділю, 18 квітня,– каже Дмитро. – Родичі здивувалися, але все відбулося чудово. Весілля було камерне. Ми запросили найближчих людей. А після того щодня приходили гості, які не були на святі. Ми всіх радо приймали.

Зранку ми обвінчалися, розписалися й пішли до ресторану. Також дівчата дуже хотіли фотосесію, на неї теж витратили певний час… На святі звучали російські, італійські пісні... Але найбільше було українських композицій. Коли звучала "Рідна мати моя…", у мене аж стиснулося серце… Самі ми не співали на весіллі, але співали наші серця.

На дружинах були українські хустки, їх зв’язали наші свекрухи, наші дорогі мами.
Щасливий, що все склалося саме так… Мене переповнює почуття кохання.

"Люблю екзотичні квіти"
– Як я вже розповідав, ми не планували свято в ресторані, – зауважує Дмитро. – Ми просто хотіли обвінчатися, роз­писатися й поїхати далеко за кордон. Ми навіть планували поїздку до Домініканської Республіки… А чому не полетіли? Нам затримали видачу закордонних паспортів. А за декілька днів дізналися про природне лихо – виверження вулкана. Це сумно, дуже сумно чути… Тепер розумію, що Бог нас оберігав, і історія з паспортами – на краще.
У результаті ми відсвяткували весілля, і летимо до Азії, побуваємо на Цейлоні, в Індії... Летимо всі четверо. Там тепле гарне море, екзотичні квіти й цілющий клімат. Я бував у цих краях і це мене захоплює. Ми любимо із братом подорожувати, а особливо з коханими дружинами.

Валерія Чорней
22-04-2010, 10:53
Коментарів 0 Переглядів 45 702

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.